fbpx

Le Fragrance – o noua destinatie olfactiva in universul parfumurilor de lux

 

le-fragrance-parfumuri-originale-online

 

“Parfumul unei femei spune mai mult despre ea decat spune scrisul ei.“ ~ Christian Dior 


Poate ai gasit deja acel parfum care in combinatie cu pielea ta devine o esenta aparte care te defineste sau poate esti inca in cautarea lui. Poate ai un parfum preferat in functie de anotimp ori in functie de starea de spirit sau iti place sa incerci mereu izuri noi si originale. Oricare ar fi personalitatea ta olfactiva, Le Fragrance doreste sa vina in intampinarea nevoilor tale prin consultanta de specialitate si cele mai bune oferte la parfumuri originale de lux.

In magazinul online LeFragrance.ro puteti gasi cu usurinta parfumul preferat printre numeroasele nume sonore ale caselor de parfumuri clasice sau proaspat aparute. Pentru ca prezenta numeroaselor fake-uri este una din marile probleme cu care se confrunta cumparatorii ce doresc sa achizitioneze parfumuri online, LeFragrance.ro garanteaza autenticitatea produselor care sunt achizitionate doar prin contracte directe de la parteneri externi si importatori locali autorizati.

le-fragrance-parfumuri-originale-showrrom

Totodata puteti face si o vizita si in Showroom Le Fragrance situat in Bdul. Basarabia nr. 80, Et 1, Sector 2, Bucuresti, unde puteti testa direct parfumurile preferate intr-o ambianta discreta, departe de agitatia marilor centre comerciale. Aici veti fi intampinati de angajati pregatiti si prietenosi, veti beneficia de consultanta exclusiva si veti intra automat in programul de fidelizare care contine atat cadouri si informatii speciale cat si preturi preferentiale.

Pe langa faptul ca intregeste orice tinuta, parfumul iti poate schimba starea de spirit si face parte pana la urma din personalitatea ta. De aceea este esential sa iti alegi parfumuri care ti se potrivesc si care te reprezinta, iar consultantii Le Fragrance Parfumerie  te pot indruma in aceasta calatorie olfactiva spre parfumul care te pune cel mai bine in evidenta.

Magazinul online Le Fragrance va usureaza munca si atunci cand vine vorba de parfumuri pe care doriti sa le faceti cadou persoanelor dragi. Puteti opta fie pentru alegerea unui parfum cu mentiunea ca doriti sa fie trimis intr-un ambalaj cadou, fie pentru achiztionarea unui “Gift Card” sau voucher cadou in valoare de 100, 200 sau 400 RON.

Nu uitati sa va abonati la newsletterul Le Fragrance si sa urmariti pagina de Facebook – Le Fragrance Parfumerie pentru a fi la curent mereu cu noutatile si promotiile in desfasurare.

 

le-fragrance-logo-parfum-chanel

 

Follow:

1 Comment

  1. Bogdan
    September 29, 2015 / 10:53 am

    A cumparat cineva de la ei? Au intr-adevar parfumuri originale???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.