Calcaie crapate vs. Apidermaliv cu ulei esential de menta

Apidermaliv_crema_calcaie_crapateAm primit acum ceva timp de la Meg aceasta crema pentru calcaie crapate “Apidermaliv” cu ulei de masline, unt de shea si ulei esential de mentta! (da, asa scrie pe eticheta, cu doi de “t” si habar nu am de ce ca doar se presupune ca este un produs 100% romanesc).

Trecand (cu greu) peste asta, am decis sa dau o sansa acestui produs pentru ca har domnului calcaie aspre detin la orice ora, chit ca s-a imbunatatit destul de mult problema de cand folsesc Balm Balm. Totusi, Balm Balm are un pret mult mai mare (37 RON vs. 8,4 RON cat costa Apidermalivul) asa ca m-am gandit ca ar fi grozav sa gasesc ceva la fel de bun, mai ieftin si pe deasupra produs in Romania, pentru ca imi place sa incurajez brandurile autohtone atunci cand chiar merita.

Ingrediente: Olive Oil, Aqua, Beeswax, Lanolin, Alcohol denat, Cetyl Alcohol, Shea butter, Sodium  tetraborate, Menthol, Mentha  piperita

Nu prea vreau sa o lungesc, avand in vedere ca deja atatea reviewuri am vazut pentru acest produs de mi s-a acrit mie. O sa spun doar pe scurt ca isi face treaba, e foarte emolienta, face calcaiele mai putin aspre si e chiar comparabila ca si efect cu Balm Balm. Diferenta e ca Balm Balm imi place sa o folosesc si pe maini, coate, chiar si buze uneori, pe cand Apidermalivul nu imi vine, din cauza ca e asa densa si are un miros puternic de tot. Nu-mi displace mirosul, dar nu as vrea sa miros pe maini asa sau de pe maini sa imi ajunga pe la ochi sau mai stiu eu pe unde sa ma irit.

Pentru pretul de 8,4 RON e chiar ok, multumesc Meg ca mi-ai dat sa o incerc, chiar o sa o folosesc pana la capat, in paralel cu Balm Balm!

 

 

 

Copyright©Testaholic.ro – Calcaie crapate vs. Apidermaliv cu ulei esential de menta

Follow:

2 Comments

 1. January 19, 2012 / 9:01 pm

  Eram curioasa de review, ma bucur ca-ti place! Eu am lasat Revicelul deoparte pe perioada sarbatorilor – vreau sa ma reapuc de sala si abia atunci sa incep sa-l folosesc 🙂

  • silvia
   Author
   January 19, 2012 / 9:11 pm

   Ehh pai daca mai scade celulita atunci o sa fie de la sala nu de la Revicel :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.