Author Topic: Vanzare si promovare produse proprii  (Read 35340 times)

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
Vanzare si promovare produse proprii
« Reply #45 on: March 20, 2010, 18:40:18 PM »
ka, te rog sa-mi zici daca vrei cel inchis sau cel mai deschi EL sa inchei impartirea.

Ala mai inchis daca nu-i foarte inchis pe buze, te rog frumos.

walpurgik

• important
« Reply #46 on: March 20, 2010, 19:06:33 PM »
Ala mai inchis il am si eu, e un rosu burgund frumos, de seara sau ocazii faine. Mie imi place. E destul de pigmentat, dar nu sa nu fie purtabil. A fost editie limitata la vreo $40, eu zic ca la vreo $8 la cat vrea pe el poti sa-l iei fara probleme.

uite
si mai e si poza cu botu' meu
« Last Edit: March 20, 2010, 19:23:32 PM by walpurgik »

walpurgik

• important
« Reply #47 on: March 20, 2010, 19:27:12 PM »
Sa nu uit, pt cele din Bucuresti, maine va mai pot lua tusuri MAC, corectoare sau alte chestii, ca iar tre sa ajung in piata sa-mi iau o rochita. Daca vi se pare ca va mai place ceva, adaug la pachet. :)

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #48 on: March 20, 2010, 20:13:19 PM »
walpu, iarta-ma ca te innebunesc de cap :pray: , da' ala deschis cum arata?

walpurgik

• important
« Reply #49 on: March 21, 2010, 01:19:30 AM »
ka, nu stiu cum e si nu-l pot incerca pt ca are striatii de sus in jos si daca dau pe mana se strica. Arata mai roscatiu. Daca nu-ti trebe nici unul nu-i problem, sa-mi zici sa-l scot din punguta.
uite de pe net

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #50 on: March 22, 2010, 10:19:11 AM »
Cel deschis, te rog. :pup:

fanny

• important
« Reply #51 on: March 30, 2010, 15:58:01 PM »
De cateva zile ma chinuia gandul ca uit ceva si... acum mi-am adus aminte: feed-backul pentru Walpu!
Imi plac enorm rimelul si rujul.  :mersi: :mersi: :mersi:

walpurgik

• important
« Reply #52 on: March 30, 2010, 18:36:04 PM »
Cu placere, fanny! :friends:

Iepurica

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • Review-uri si pareri (I)Epuresti
« Reply #53 on: April 14, 2010, 10:59:52 AM »
Dragele mele, dupa indelungi discutii cu Chrystal, tipa care detine www.theallnaturalface.com, am ajuns la intelegerea de a distribui in Romania produsele ei. Prima comanda o voi da candva saptamana viitoare cred. Preturile vor fi aceleasi de pe site-ul ei (le voi face doar transformarea in lei la cursul la care le platesc), eventual + o suma modica pentru a acoperi transportul (inca nu stiu exact cat ar putea costa la cantitati mai maricele, insa nu cred ca va depasi 2-3 lei pe produs).
Va rog sa imi spuneti daca va face ceva cu ochiul si ce v-ar placea sa cumparati daca ar exista la noi. Sa nu ma intelegeti gresit, nu este o comanda sau vreo obligatie de vreun fel de a cumpara ceva. Vreau doar sa am idee ce se cere in general si ce ar fi lumea deschisa sa cumpere. O sa iau si mostre, sa puteti incerca produsele inainte de a comanda ceva. Merci :)
ps: desigur, daca doriti sa cumparati ceva direct de pe site-ul ei, nu e nici o problema.
Dogs have owners. Cats have staff.

scorpirescu

• Administrator
  • fabulous
« Reply #54 on: April 25, 2010, 21:52:05 PM »
Mai, pentru fetele care vin la Sibiu ... ca altfel nu are sens sa trimit pe curier asa ceva :lol:
Poate careva a mai avut si se intelege bine cu el si ar interesa-o...

Mi-am luat cand au fost reducerile la Sensiblu la oferta 2 deodorante Vichy la 20 lei bucata. Cred ca pretul normal e undeva la 28, nu-s sigura. Io unu il folosesc, dar nu ma impac cu el, adica nu-si face treaba la mine. Cred ca depinde de persoana. Dar mai am unul la care n-am umblat. Il vrea cineva? E pacat de el ca probabil el e foarte bun, atat ca nu la mine. Si as vrea sa-mi caut altul tot din asta fara miros, poate gasesc unu sa mi se potriveasca.

Asta e deodorantul:

« Last Edit: April 25, 2010, 21:56:51 PM by scorpirescu »
Putin mov nu strica.

lastborngoddess

• nazdravan
« Reply #55 on: April 28, 2010, 15:24:25 PM »

Fetele, vreau sa vand o pereche de pantofi pe care nu i-am purtat nici macar o data pentru ca imi sunt prea mari.

Ma doare sufletul sa o fac pentru ca mi i-am dorit enorm si m-am bucurat asa de tare cand i-am vazut la Sale fix in masura mea (38.5 cica), dar efectiv nu stiu cum sa-i fac sa-mi stea in picior. Am incercat chestii de se lipesc pe talpa, la calcai, vata in fata, nimic nu e de ajuns pt ca e pantof f decupat si sare cracul afara :nervos:.

Informatii asadar. I-am luat de pe shopbop.com, m-au costat 142 USD plus TVA cand au intrat in Europa. As vrea sa iau pe ei exact cat m-au costat, adica 140 EURO.

ALEXANDRA NEEL
Androgyne Lace Back Platform Pump, rosii. Producatorul zice ca-s 38.5 dar va asigur ca nu sunt, sunt un 39 cinstit dupa cum imi vin mie in picior.

PrettyBlossoms

• puiut
    • Punkshits on deviantart
« Reply #56 on: April 28, 2010, 16:30:33 PM »
Iepurica, m-ar interesa si pe mine niste mostre pentru concealer si foundation. Daca mai faci comanda, da-mi un PM te rog si discutam detaliile  ranjet

Iepurica

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • Review-uri si pareri (I)Epuresti
« Reply #57 on: May 02, 2010, 20:02:35 PM »
Dragele mele, dupa indelungi discutii cu Chrystal, tipa care detine www.theallnaturalface.com, am ajuns la intelegerea de a distribui in Romania produsele ei. Prima comanda o voi da candva saptamana viitoare cred. Preturile vor fi aceleasi de pe site-ul ei (le voi face doar transformarea in lei la cursul la care le platesc), eventual + o suma modica pentru a acoperi transportul (inca nu stiu exact cat ar putea costa la cantitati mai maricele, insa nu cred ca va depasi 2-3 lei pe produs).

Candva saptamana aceasta trebuie sa-mi ajunga comanda.
Aici gasiti o lista cu produsele disponibile, nuantele si preturile lor, si ce este rezervat: http://tinyurl.com/2eqovkb (lista e up to date). Poze puteti vedea pe www.theallnaturalface.com . Voi pune si eu cand voi intra in posesia produselor.
Pana la urma am ajuns la o intelegere cu tipa sa nu vand mostre momentan. Ea iese in pierdere la vanzarea lor + faptul ca e o munca titanica. Va face in curand kit-uri de mostre pentru consultanti si atunci voi avea si spre vanzare. Pana atunci eu am testere pentru orice, insa nu le trimit prin posta pentru ca am doar 1 buc din fiecare :(
Dogs have owners. Cats have staff.

PrettyBlossoms

• puiut
« Reply #58 on: May 02, 2010, 20:16:41 PM »
Vreau eu Angel Wings Veil  :) Se poate?

PrettyBlossoms

• puiut
« Reply #59 on: May 02, 2010, 20:24:02 PM »
Daca ma gandesc mai bine as vrea si fdt medium beige pale. Tu ce nuanta ai in fotografia de pe 'cosmetice minerale' ca pare sa fim o nuanta apropiata si m-ar ajuta.