Author Topic: Vanzare si promovare produse proprii  (Read 35328 times)

daria

• Core Team
  • fabulous
  • *
Vanzare si promovare produse proprii
« Reply #15 on: March 19, 2010, 00:02:40 AM »
Ok, saru mana mult, mult de tot!!!  :pofticios: astept maine restul bunatatilor  :pup:

walpurgik

• important
« Reply #16 on: March 19, 2010, 00:13:56 AM »
Ce mi s-au parut iar misto de tot sunt UNE natural beauty, cosmetice fara parabeni and shit. Am un fond de ten de la ei si rujuri semiton, adica usor pigmentate, glossate si miros a vanilie parca. F faine. Uitati-va pe site la une natural beauty, cica ingrediente 100% naturale, cu o parte din culturi biologice.

fanny

• important
« Reply #17 on: March 19, 2010, 09:31:05 AM »
M-ar tenta un ruj UNE cu nuanta mai naturala - ma gandesc la cel de-al treilea de sus in jos.... sau al doilea :think:

Dintre rimelurile Burjois si Bobbi Brown pe care-l recomanzi?

M...

• Fashion Editor
  • fabulous
  • looking for the summer
« Reply #18 on: March 19, 2010, 11:56:04 AM »
walpu, vreau si eu, daca se mai poate, tusul albastru MAC si paint-ul untitled.  :mersi:

l.e. walpu, daca vreodata vezi setul asta: http://www.marykay.com/skincare/lipeyecare/10033375/10033375/default.aspx sa-mi spui si mie pls.  :flori:
« Last Edit: March 19, 2010, 12:57:09 PM by M... »
"The average dog is a nicer person than the average person."

walpurgik

• important
« Reply #19 on: March 19, 2010, 15:08:47 PM »
Moni, untitledu l-a luat o prietena, dar iti fac rost de altul. Tusul il pun deoparte.

Ka, nuanta pe care o am eu EL e blackberry deci cel mai inchis, nu cranberry, le pun pe amandoua, zici care ramane.

roxa, aste rujuri mai am, acu plec cu o parte la scoala, daca ai putea sa-mi zici ce-ti pun deoparte
;

walpurgik

• important
« Reply #20 on: March 19, 2010, 15:11:42 PM »
moni, acu m-am uitat ca s-a dat si tusul albastru, promit ca sun sa-ti fac rost si de ala- sorry  :(

fanny, nu mai am nuanta aia, numai a doua care e similara. Cat despre rimel, nu stiu ca sa-ti zic, nu sunt de volum ci mai degraba naturale, bobbi brownul le curbeaza parca mai mult. :)
« Last Edit: March 19, 2010, 15:20:07 PM by walpurgik »

M...

• Fashion Editor
  • fabulous
  • looking for the summer
« Reply #21 on: March 19, 2010, 15:19:22 PM »
stai linistita, chiar nu e o urgenta, mai degraba un moft.  :rusinos: deci nu te agita, te rog.  :pup:
"The average dog is a nicer person than the average person."

walpurgik

• important
« Reply #22 on: March 19, 2010, 15:21:31 PM »
no agitation here, vreau sa-ti iau. Acu ma simt cu un elefant pe cap cat timp sunt la mine. Azi mi-a busit una un ruj si, bineinteles, l-a tuflit in cutie fara macar sa-mi zica. Acu eu platesc. Abia astept sa ma scap de ele.

Maria

• important
« Reply #23 on: March 19, 2010, 15:24:15 PM »
Tusul e liquid last liner? L-am avut si l-am facut cadou pt ca era ingrozitor de greu de demachiat, nici cu waterproof makeup remover nu se lua cu una cu doua. Sper sa nu se supere Walpu ca zic asta  :-s 0-)

walpurgik

• important
« Reply #24 on: March 19, 2010, 15:26:50 PM »
da maria, ala e. pt unele e un plus point ca tine mai mult. Am si eu si nu am prea mare stres cu el la demachiat. :)

fanny

• important
« Reply #25 on: March 19, 2010, 15:43:30 PM »
OK, atunci vreau rujul 2  :hihi: si rimelul bobbi si astept sa-mi zici pe privat detaliile privind procedura de plata.  :mersi:
Daca vor fetele din Bucuresti, ne unim coletul ca sa nu faci multe pachetele si drumuri la posta. Si cu ocazia asta poate stabilim si data si locul intalnirii cerute de Happy.  :laughing:

walpurgik

• important
« Reply #26 on: March 19, 2010, 15:46:17 PM »
ok, iti pun deoparte rujul 2, e f glossy si natural, scrie sheer lips balm.
rimel daca vrei bobbi sau mary kay, te mai gandesti pana diseara, am taiat-o la scoala. talk to u later!
« Last Edit: March 19, 2010, 15:47:54 PM by walpurgik »

Iepurica

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • Review-uri si pareri (I)Epuresti
« Reply #27 on: March 19, 2010, 15:46:51 PM »
Da da da, de acord :D Sau daca nu, la Sibiu...
Dogs have owners. Cats have staff.

daria

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #28 on: March 19, 2010, 15:53:51 PM »
Walpu eu pe langa alea doua de aseara de care iti zisei, mai pune-mi deoparte primul ruz din stanga mai rozaliu cu capul stramb si din ultima poza jos de tot dreapta, ambalajul negru, rujul mai rosu-portocaliu...nu stiu cum sa iti explic.

Si eu sunt pentru coletul la comun, in felul asta o rezolvam si pe walu din prima si cu banii si cu mersul la posta.

walpurgik

• important
« Reply #29 on: March 19, 2010, 18:50:48 PM »
daria ti-am pus rujul rozaliu, cel rosiatic nu mai e.
daca voi credeti ca nu mai vreti nimic inchidem si stergem topicul sa nu iscam oaresce probleme. Restul de ce mai este, le inapoiez la sursa.
ka, te rog sa-mi zici daca vrei cel inchis sau cel mai deschi EL sa inchei impartirea.

Da, mi-ar fi foarte bine si mie sa va trimit la toate in acelasi colet sa nu fiu tot pe drumuri.