Author Topic: Ce-as face daca as castiga la loterie  (Read 6091 times)

Lilisor

• Core Team
  • fabulous
  • *
Ce-as face daca as castiga la loterie
« Reply #15 on: March 26, 2010, 16:20:03 PM »
Si eu vreau concert Robbie :pofticios: :pofticios: :pofticios:!!!!

RD, in Nigeria pentru ca am auzit ca e ceva gen Ro imediat dupa anii 90 pe acolo, si sa dezvolt o afacere in momente prielnice nu mi-ar parea rau 0-). Pe de alta parte visul meu e sa dechid o pensiune si o cafenea :hihi:.
Carpe diem quam minimum credula postero!

rozy

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #16 on: March 26, 2010, 16:22:24 PM »
Pai si Romania e tot Romania din  anii 90  :hihi:
We avoid risks in life so we can make it safely to death...

Lilisor

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #17 on: March 26, 2010, 16:38:26 PM »
Din muuulte puncte de vedere da, dar totusi avem o piata cat de cat saturata si e destul de greu sa rezisti pe piata daca nu esti bine informat, conectat, etc etc. De asta zic, sa deschid acolo, unde piata e abia in dezvoltare, am si eu loc, are si altul loc si numai bine invat si practic toata teoria de la facultate :hihi:.
Carpe diem quam minimum credula postero!

RedDeer

• Enlightenment Seeker
  • fabulous
  • *
  • Truth is only as real as our delusion allows
« Reply #18 on: March 26, 2010, 17:44:08 PM »
Va mai spun si alte idei de-ale mele:
- sa vad aurora borealis (dar pe asta cred ca o pun pe lista si fara sa castig la loteri). Vreau sa ma plimb cu sania trasa de reni :)
- sa ascult un concert de muzica clasica intr-o salina. Nu mai stiu prin ce tara se tineau concertele astea.
- sa infiintez o organizatie care sa-i invete pe copii sa gateasca

Sa scriu o carte am avut si eu pe lista, dar nu mai am  ranjet , ca scriu altii mult mai bine decat mine si nu-mi ajunge o viata sa citesc tot ceea ce vreau sa citesc.
« Last Edit: March 26, 2010, 18:04:32 PM by RedDeer »
I have lived with many Zen masters, all of them cats

Tinkerbell

• important
« Reply #19 on: March 26, 2010, 19:05:45 PM »
Asa-i uite ca eu nici nu cumpar bilete la loto, da' pt. niste minute de visare chiar ca ar merita.
Esti binevenita si toata lumea e binevenita la cofetaria imaginara deocamdata, da' maybe s-ar putea sa ne mai intalnim dintre noi si daca am vreme inainte vin si cu niste cookies-uri la intalneala.
Apai Angel ce mai stai, suna bine tare concertul ala a lui Robbie si eu mi-s fan al muzicii lui.
Dap si eu visez asa sa ma duc in niste locuri exotice ai mei si cocotierii asa vreo luna no tehnology, just nature.
Si acolo de unde vine Mos Craciun as face o vizita.
Love is a bird, she needs to fly.

angeldust

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic
« Reply #20 on: March 27, 2010, 08:05:05 AM »
RedDeer intr-un sat de la noi de prin zona sa tine in fiecare an concert de muzica simfonica intr-o pestera :) Tot am zis ca merg, dar mereu am gasit altceva mai palpitant de facut  :sarcastic:
http://www.speotimis.ro/concert-in-pestera-romanesti.html

oana

• copacel
« Reply #21 on: March 27, 2010, 09:08:30 AM »
Eu am niste sf-uri mari in cap cand vine vorba de castiguri din astea fabuloase :hihi:
Am locuit intr-o casa undeva in Copou, unde am avut o perioada cumplita si de care mi-i frica sa-mi si amintesc, asa ca daca as avea bani cu nemiluita, as da spaga in dreapta si-n stanga si as cumpara terenul din Copou, unde as construi cea mai frumoasa casa posibila.
Apoi as investi in imobiliare, terenuri, dar foarte putine in Romania...cele mai multe prin America si Anglia.
In Iasi as construi un Centru adevarat pentru mame aflate in dificultate.
Mai am un sf interesant: as face un hotel in care camerele sa arate exact ca niste pesteri :hihi: si altul in care camerele sa fie avioane in miniatura :lol: cu masti de oxigen langa pat :hahaha:, iar oamenii sa coboare din camere pe chestia aia care seamana cu un topogan :sarcastic:
As calatori in toata lumea, mai putin pe unde e foarte frig(nu-mi place frigul deloc)
Despre copii nu are rost sa mai spun, as investi in educatia lor si bineanteles as avea grija sa tin averea sub control si sa nu mai am niciodata probleme financiare.
Cam atat pentru moment, daca mai visez mult s-ar putea sa vin si cu alte sf-uri din astea cu restaurante in care ospatarii sa aiba costume de extrateresti :hihi:

angeldust

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic
« Reply #22 on: April 07, 2010, 11:21:29 AM »
ce ma distrezi oana cu hotelurile si restaurantele  :hahaha: Intr-adevar ideile sunt f f originale  :lol:

Eu azi dimineata m-am trezit cu gandul "ce fain ar fi sa castig la loto, sa nu mai merg la munca si sa stau azi in pat toata ziua sa ma uit la South Park si alte seriale cu care am ramas in urma"  :lol: Nu mi-au ajuns 3 zile in care tot asta am facut se pare.

happycat

• Guest
« Reply #23 on: April 07, 2010, 11:57:21 AM »
Asa deci, Angel si Oana, cand va imbogatiti o sa dati mita in stanga si-n dreapta, ei?  :nu:

oana

• copacel
« Reply #24 on: April 07, 2010, 20:20:59 PM »
Happy, dau spaga in stanga si in dreapta si in cer si in pamant, ca vad ca numai asa merge treaba :think:
Am trecut de stagiul in care eram super naiva si credeam ca se poate si fara spaga. Pe naiba se poate: numai banul vorbeste :(

M...

• Fashion Editor
  • fabulous
  • looking for the summer
« Reply #25 on: April 07, 2010, 22:25:32 PM »
visul meu e un adapost pentru animale.
v-am mai zis ca eu o sa ajung baba d'aia inconjurata de caini si pisici.  :hihi:
"The average dog is a nicer person than the average person."

rozy

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #26 on: April 07, 2010, 23:37:12 PM »
M, asta e visul meu cand visez ca devin primar  :hohot:
We avoid risks in life so we can make it safely to death...

happycat

• Guest
« Reply #27 on: April 08, 2010, 00:06:46 AM »
v-am mai zis ca eu o sa ajung baba d'aia inconjurata de caini si pisici.  :hihi:

Si eu voi fi la fel.  ranjet La mine mai multe pisici decat catei, dar compenseaza M...

RedDeer

• Enlightenment Seeker
  • fabulous
  • *
  • Truth is only as real as our delusion allows
« Reply #28 on: April 09, 2010, 22:27:09 PM »
Visul meu pentru cand voi ajunge primar (dar nu stiu cum o sa ajung, ca nu-mi place politica) este sa organizez o campanie de crescut pomi. Adica fiecare persoana poate creste in curtea lui personala 5-10 pomi sau cati poate, ca sunt doar niste bete la inceput. Si dupa catava ani (n-am studiat de cati e  nevoie dar banuiesc ca e in functie de specie) se pot organiza zile si site-uri la care oamenii vin sa planteze pomii. De exemplu pe marginea autostrazilor.
Si uite asa in 10-20 de ani mediul ar arata altfel. Si ar avea si animalele salbatice habitat mai mare, ca le-am gonit de peste tot. Ce ziceti ce verde sunt?  :lol:
I have lived with many Zen masters, all of them cats