La nivel de business e bine sa stii, iti da un feedbak important, in cazul in care s-a facut cu adevarat o analiza serioasa. Cred ca n-o s-o ia nimeni pe un dezastru, mai ales daca n-avem ce sa ne reprosam.
Ce sa-si reproseze compania? Ca n-am rescris aplicatia? Sunt ani de munca sa faci asa ceva, ar fi fost o investitie aiurea, pentru ca nu nu am avut globul de cristal sa ghicim ca pe clientii nostri canadieni o sa-i cumpere americanii si aia o sa aiba nevoie de un sistem unitar (ce ma uimeste pe mine e ca americanii, companie uriasa, au un sistem cu Excel spreadsheeturi
, parca sunt in secolul 20!). Cu chiu cu vai am trecut auditul de la SOX, dar macar l-am trecut. A fost painful. Dar sistemul merge si face o gramada de chestii foarte misto, integrari cu parteneri si toate nebuniile, toate foarte productive.
Da, eu sunt asa chill, cum zici tu Galisia. Unul dintre motive este ca am tras atat din greu in ultimii 3 ani ca parca as vrea sa ma odihnesc o perioada mai lunga
. Adica sa muncesc mai usurel, fara deadline-uri agresive si facut 10 chestii in acelasi timp. Pe de alta parte, mi-ar place sa ma mut la next level
. Dar mai imi trebuie timp sa-mi trag sufletul. Asa ca numai bine pana se lamureste situatia