Author Topic: Palavrageala - New Beginnings  (Read 129965 times)

Frisky

• fabulous
  • Looking at the autumn shade.
Re: Palavrageala - New Beginnings
« Reply #120 on: May 25, 2016, 19:38:24 PM »
 :hi: Hielau!

Conchi, eu am ajuns in 21 mai in Oradea si-am plecat in 23. Imi pare rau ca nu ne-am intersectat. Fain a fost. Nunta mare la Ambasador, un tur prin vechea cetate a Oradei, o cafea bauta pe malul Crisului, after party la o ciorba de fasole Jokai si alte vizite au intregit programul.

Numai bine tuturor.  :pup:

julsko

• nazdravan
« Reply #121 on: May 26, 2016, 10:27:39 AM »
Hey Conchi , no am uitat sa iti zic concediu fain ca nu stiam ca vii prin tara , asa ca iti zic acum la terminare sa iti fie de bine  :d

Io tocmai vin de la conferinte faine , am participat luna asta la o gramada  :happy: Am prins Gumball3000 in Bucuresti, am mers dar.. i missed codecamp  :( ... Apoi am fost la Dev Talks , TedX Future loading si Tecsylvania ..azi ma duc la ITCAMP... am nevoie de o  :vacanta: abia astept sa merg la mare pe 1 sper sa fie buna vremea altfel  :pusca:

Unde ai stat Frisky in Oradea? io tre sa gasesc un nou hotel acolo ca Ramada isi cam pierde din calitate , ma gandesc sa incerc Hilton ..
« Last Edit: May 26, 2016, 10:31:30 AM by julsko »
I loved the Titanic. My favorite character was the iceberg

doctoreasa

• Guest
« Reply #122 on: May 27, 2016, 18:38:54 PM »
Hello!
Ka, sa va fie de bine mini vacanța în RU și grija mare cu auto.
Angelita,  însănătoșire grabnică lui Kenzo!  Sa dea Dumnezeu sa treacă cu bine peste operație.
Conchi, nu e bai. Sa-ți fie de bine vacanța! Când plănuiești următoarea revenire în RO?
Friskynella,  sa-ți fie de bine city-break-ul la Oradea! Aștept detalii nuntă, în vara asta am și eu trei invitații.
Eu sunt în drum spre Cta. De abia aștept sa ajung. Pana la urmă,  amica mea - unul din organizatorii evenimentului,  m-a rugat sa mă înscriu ca voluntar. Au nevoie de oameni pt împărțit tricouri si sticle cu apa participanților, plus monitorizarea lor în timpul evenimentului.  Tb sa notez câți nu dansează. Trebuie sa fie ok cel puțin 5600 ca sa se omologheze recordul. Așadar,  Alte,  dacă nu e niciun meci de tenis semnificativ sâmbătă intre 1500 și 2000, mă găsești pe plaja Modern în acțiune  :hihi:.
Duminică mă întorc în Buh și am parte de alt eveniment placut: revederea cu Nimphette  :) la o terasă cu specific românesc.
Mulțime de evenimente!  :cheer:
« Last Edit: May 27, 2016, 19:00:38 PM by doctoreasa »

Conchita

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #123 on: May 27, 2016, 21:20:19 PM »
Wow Doc, ai un weekend plin.  :indragostit:
Eu sper sa merg in Romania macar o data la 2-3 ani de-acum incolo. Sa vedem ce se alege de planurile mele.  :nehotarat:
Julsko, multumesc.  :friends:
Frisky, ma bucur ca te-ai simtit bine la Oradea. Au renovat fain cetatea, acum asteapta sa o umple cu ceva galerii/terase etc dar nu prea au clienti. Am vorbit cu un nene de acolo cand ne-am plimbat si noi prin cetate.
Catalin a avut Prom aseara, am dat si eu o fuga pana acasa (ca lucram) sa le fac 2-3 poze lui si la girlfriend.  ranjet Tare frumosi sunt impreuna.  :indragostit:
Va pup, weekend fain!
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #124 on: May 28, 2016, 09:06:28 AM »
Doc  :lol: nu, nu am niciun meci azi  :lol: 
Ai grijă ca s-au anuntat ploi după amiază.
Alta problemă mă reține de nu ma pot îndepărta de casă prea mult  :(
Sper sa transmită vreun post local.

Conchi, sa- ti fie de bine vacanta. Am văzut copiii pe facebook, foarte foarte frumosi!

« Last Edit: May 28, 2016, 09:08:35 AM by Althe »

julsko

• nazdravan
« Reply #125 on: May 29, 2016, 09:18:57 AM »
Althe cum e vremea langa mare? E okay de balaceala?
I loved the Titanic. My favorite character was the iceberg

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #126 on: May 29, 2016, 11:27:46 AM »
Juls, asta este o intrebare foarte grea. Cum ti-o fi norocul, asa e vremea  :hihi:
Azi arde soarele, maine zici ca e toamnă si plouă de se rupe cerul. Dar chiar de balaceala nu cred, apa se incalzeste mai tarziu la noi.
Doc, felicitări pentru participare. A fost un eveniment frumos, păcat că vremea nu a tinut cu noi, altfel ar fi fost depasit recordul. Asa o mobilizare, peste 6000 de oameni... :aplauze:

Conchita

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #127 on: May 30, 2016, 03:21:02 AM »
Multumim Althe.  :pup:
Am vazut si eu poze de la evenimentul vostru, chiar ca fain.  :indragostit:
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #128 on: May 30, 2016, 13:52:20 PM »
Am vazut si eu poze, tare misto. Si dupa aceea am citit de toata bulibaseala cu organizatia, le-as fi taiat capul catorva :evil: :cut: Sa fi fost participant, experienta asta m-ar face sa nu mai misc nici o incheietura de deget mic la vreun viitor eveniment :tafnos: :hihi:
Conchi :indragostit:
Si, v-ati vazut aseara? Nu povesteste nimeni nimic aici? :nehotarat: :pray:
Eu am fost cu ai mei si copilul in weekend la Praga, foarte, foarte misto si vesel a fost.
Sa avem o saptamana frumoasa!

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #129 on: May 30, 2016, 17:21:46 PM »
Ka, vremea a fost rea, nu organizarea.
Au ales plaja probabil sa fie grupul compact. Dacă ar fi ales faleza din start ar fi fost mai bine, e luminată.
Insa era programat la 19:00, pe lumina.
vremea a fost foarte rea, a plouat până tarziu.
Oricum, chiar dacă nu a fost omologat recordul, au depasit cu câteva sute bune.
Nu am fost acolo dar am vazut câteva filmulețe pe youtube. Impresionant. In primul rand erau copii din ansamblurile folclorice  de toate natiile din Dobrogea. Toti de gat pe pasi de sirtaki.
Eu am felicitat organizatorii, comunitatea elenă. Atât au stiut ei sa facă si ar fi iesit ceva foarte frumos daca nu ar fi plouat torential. Din greseli învață omul.  Dacă se reorganizează în iulie, acolo is! Până atunci exersez,  opaaaaa!

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #130 on: May 30, 2016, 20:18:53 PM »
Eu am citit ce scria la ziarul vostru, bulibaseala totala generala: du-te acasa ca nu se tine, ai ajuns acasa, hai inapoi ca totusi se tine si la urma numaratorul si parafatorul intarzie si zice ca nu mai vede... Pfff! :tafnos:
http://www.cugetliber.ro/stiri-social-constanta-nu-a-intrat-in-cartea-recordurilor-cu-sirtaki-din-cauza-intunericului-cand-s-ar-putea-repeta-evenimentul-290027
Imi inchipui ca a fost o atmosfera extraordinara si mi-e ciuda de la departare ca n-au avut un worst case plan fix aia sus de tot, asta zic. Pacat de la Dumnezeu asa ceva.

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #131 on: May 30, 2016, 22:38:07 PM »
Da, pacat de oamenii veniti din tara  :(. Poate daca s-ar fi implicat si primaria ar fi iesit mai bine.
Stiu ca i-au trimis acasa, dar ploua ca galeata, fulgera. Unde sa se adaposteasca mii de oameni?
Ziceau unii ca, daca se va tine iar in iulie, se vor prinde in dans si oamenii de pe plaja si vor fi si mai multi  :d

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #132 on: May 31, 2016, 14:22:46 PM »
Pai da' cum sa nu faci planul si pentru daca vine ploaia? Ca doar nu-i in Sahara.

Wendolina, cum se cheama maratonul la care te duci saptamana viitoare? Ai vreun link? :pray:

daria

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #133 on: May 31, 2016, 14:46:17 PM »
Eu nu prea vad ce organizare poti sa faci pentru mii de oameni care se aduna pe o plaja sa danseze. Chiar dc poti prevedea vremea, prea multe nu prea poti face in conditii de plaja, mii de oameni. Poate doar sa fi amanat tot evenimentul cu o zi inainte, daca aveau ceva alerte de vreme.
Mie mai rusinos mi se pare ce se intampla la Roland Garros. Ditai tara occidentala, ditai turneul si nu au nici macar un teren acoperit si nici lumini, ca sa poata juca si cand se prelungeste un meci seara :hahaha: :hahaha:

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #134 on: May 31, 2016, 16:42:36 PM »
Nici eu nu stiu, dar nici n-am studiat Organizare de Evenimente. Ma gandeam ca eu la tot rahatul de enhancement, ca sa nu mai vorbesc de proiecte mai marisoare, trebuie sa le scriu romanul vietii la sectia de Worst Case.
Cu sportul e alta treaba. La tenis nu ma pricep, dar la alte sporturi astea-s chestii luate in considerare (precum si deciziile cateodate gresite ale unor arbitri) si nu se vor schimbate.