Valeu, angelita, mi s-o facut pielea de gaina pana in varful capului dupa experientele prin care am avut de trecut cu Maui anul asta. Va da rezultatul la analiza macar repede? Sper tare sa fie ceva trecator

Cautati si voi pe cineva privat, cel mai bine dintre cunostinte/prieteni, care ori sa-l ia la ei, ori sa vina de 2, 3 ori pe zi la voi sa-i dea de mancare si sa se ocupe de el oleaca. Daca mai aveti de plecat.
Eu m-am intors de la Moscova, care chiar s-a dovedit a fi un oras foarte frumos. Tot centrul e un santier, se pregatesc de pe-acum de mondialele de fotbal de peste 2 ani, bag de seama. N-am apucat sa vad foarte multe, dar mi-am facut o prima impresie pozitiva. Daca mai usureaza treaba cu viza, m-as mai duce (dar cred ca prima data la St. Petersburg, toata lumea a zis ca acolo-i si mai misto).
Numai bine ce m-am intors, am avut un accident cu masina, am intrat in unul care a trecut pe rosu. Adica nu in om, ci in masina lui. Bine ca nu ni s-a intamplat nimic, tabla se repara. Acum conduc un Kia Sorento (masina de inchiriat), ditamai vaporu'

, automatica si cu tot felul de giumbuslucuri, azi mi-am racorit curu in ea

(ca n-are numai incalzire in scaune, ci si racire).
Ieri am fost cu copilu prin oras, am tot dat-o dintr-un resurant intr-o cafenea intr-o gelaterie intr-un bar si printre ele ne-am si plimbat printr-un cartier misto.
Doftorescu si Althe, neaparat sa dansati greceste la marele eveniment! Astept relatari, daca se poate chiar de la fata locului

Cine a fost la Noaptea Muzeelor si ce a vazut?
Apropo de julsko si bolitul (insanatosire grabnica!), a fost si o frantuzoaica cu noi la Moscova. Si era racita cobza, cel putin luni si-a suflat incontinuu nasul, a tusit si stranutat. Acolo luni a fost destul de rece, nu mai stiu exact, vreo 12 - 13 grade cred. Si ea cu o bluza pe ea, un cardi, un trenci pe deasupra, pantaloni lungi, ditamai fularul mare de iarna la gat. Si in picioare cu niste sandalute. Binenteles picioarele goale in ele