Author Topic: Palavrageala - New Beginnings  (Read 129967 times)

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic - Beauty & Fashion Test Lab
Re: Palavrageala - New Beginnings
« Reply #105 on: May 22, 2016, 17:38:25 PM »
Noi am ajuns cu bine si la intoarcere a fost drumul mult mai lejer, poate si pentru ca era sambata.
Din pacate nu ne-a fost dat sa ne odihnim aseara ca am ajuns cu Kenzo pe la urgente veterinare. Nu stiam ce are, se scarpina isteric, se scutura, se arunca pe spate, era clar ca are ceva bai si sufera si cum fusese doua zile la o pensiune de caini ne-am gandit ca a luat ceva de pe acolo. La veterinar ne-a zis ca are niste formatiuni tumorale in ureche si ca trebuie sa ii ia o analiza sa aflam daca e benign sau malign si intre timp i-a bagat ceva calmante in ureche care vad ca l-au linistit. Abia maine poate sa ii ia analiza aia. Mr. e asa de suparat ca nici nu mai stiu ce sa ii zic :( Eu totusi am un feeling ca o sa fie bine si nu e grav, sunt optimista.
Da mi-e asa mila de el, saracu :(

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #106 on: May 22, 2016, 21:23:39 PM »
Valeu, angelita, mi s-o facut pielea de gaina pana in varful capului dupa experientele prin care am avut de trecut cu Maui anul asta. Va da rezultatul la analiza macar repede? Sper tare sa fie ceva trecator :pray:
Cautati si voi pe cineva privat, cel mai bine dintre cunostinte/prieteni, care ori sa-l ia la ei, ori sa vina de 2, 3 ori pe zi la voi sa-i dea de mancare si sa se ocupe de el oleaca. Daca mai aveti de plecat.
Eu m-am intors de la Moscova, care chiar s-a dovedit a fi un oras foarte frumos. Tot centrul e un santier, se pregatesc de pe-acum de mondialele de fotbal de peste 2 ani, bag de seama. N-am apucat sa vad foarte multe, dar mi-am facut o prima impresie pozitiva. Daca mai usureaza treaba cu viza, m-as mai duce (dar cred ca prima data la St. Petersburg, toata lumea a zis ca acolo-i si mai misto).
Numai bine ce m-am intors, am avut un accident cu masina, am intrat in unul care a trecut pe rosu. Adica nu in om, ci in masina lui. Bine ca nu ni s-a intamplat nimic, tabla se repara. Acum conduc un Kia Sorento (masina de inchiriat), ditamai vaporu' :hihi: , automatica si cu tot felul de giumbuslucuri, azi mi-am racorit curu in ea :lol: (ca n-are numai incalzire in scaune, ci si racire).
Ieri am fost cu copilu prin oras, am tot dat-o dintr-un resurant intr-o cafenea intr-o gelaterie intr-un bar si printre ele ne-am si plimbat printr-un cartier misto.
Doftorescu si Althe, neaparat sa dansati greceste la marele eveniment! Astept relatari, daca se poate chiar de la fata locului :D
Cine a fost la Noaptea Muzeelor si ce a vazut?
Apropo de julsko si bolitul (insanatosire grabnica!), a fost si o frantuzoaica cu noi la Moscova. Si era racita cobza, cel putin luni si-a suflat incontinuu nasul, a tusit si stranutat. Acolo luni a fost destul de rece, nu mai stiu exact, vreo 12 - 13 grade cred. Si ea cu o bluza pe ea, un cardi, un trenci pe deasupra, pantaloni lungi, ditamai fularul mare de iarna la gat. Si in picioare cu niste sandalute. Binenteles picioarele goale in ele :lol: :stupid:

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #107 on: May 23, 2016, 15:04:29 PM »
Ka, poate doar de pe margine. E treaba serioasă acolo, oamenii repetă, dacă ma duc si le stric coregrafia, ratează intrarea în Guinness Book   :hihi:
Sankt Petersburg ma tenteaza si pe mine de nu pot sa spun, am citit numai chestii misto, nu mai zic de poze ca sunt @  :pofticios:  Dar e atat de departe...
Daca pleci prin agenție, cred ca e mai puțină bătaie de cap, se ocupă aia de tot. Cel putin asa am vazut ca e pe aici.
Angel, sper sa fie bine moaca de Kenzo.

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
« Reply #108 on: May 23, 2016, 15:16:31 PM »
Bine ca nu ai patit nimic Ka   :-s ce dracu o fi in capul unora care trec pe rosu si alte faze din astea nu pot sa inteleg   :stupid:

Azi a fost Mr. cu Kenzo la operatie, si-a luat liber toata ziua sa stea cu el, ca acum se tot simte rau si vomeaza non stop. Nu ne-a zis exact cand aflam rezultatul, cam o saptamana doua cica. La o clinica particulara am fost, care ne-au si uscat de bani deja, nu mi-as fi imaginat ca asemenea scoruri sunt pentru animalute, mai ceva ca pentru oameni. Macar sper sa il faca bine.

Nimphe

• Core Team
  • fabulous
  • *
  • http://surasul-demetrei.blogspot.de/
    • Daily Pleasures
« Reply #109 on: May 23, 2016, 20:42:04 PM »
Ka, bine ai revenit  :friends: Asteptam mai multe poze pe Insta  :D

Angel, saracutul Kenzo, sper din toata inima sa se faca bine cat mai repede  :pray: Apropo de costuri pentru pets, am inteles ca aici unii au cont de economii separat pentru astfel de situatii  :huh:
Si pe mine m-a batut gandul zilele trecute sa-mi iau pisica, dar vreau si nu vreau. Parul ala ma termina, ca-i peste tot, pe haine, in farfurii, pe lenjerie  :zapacit: Dar de cate ori ma joc cu pisicile prietenelor, imi spun ca-mi rad ochii si toata fata se lumineaza. Insa numai cand ma gandesc cat as suferi sa i se intample ceva, ma lasa dorinta de a avea una  :(

Eu ma pregatesc in zbor in Ro pt o saptamana. Mi-e dor si abia astept sa adorm in Piata Sudului  :D
If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.
http://kusse-und-liebe.blogspot.de/

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
« Reply #110 on: May 24, 2016, 09:37:25 AM »
Nimphe sa stii ca exact din motivul asta nu am vrut nici eu niciodata sa am vreun pet. Ca nu sunt genul de om care poate sa suporte pierderea cuiva de care sunt atasata. Si gandul ca sigur moare inainte mea nu stiu....Dar mna, eu sunt mai cu capul si probabil ar trebui sa imi schimb perspectiva. Nu ar fi ok sa fie toata lumea ca mine :D

Have fun back home!

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #111 on: May 24, 2016, 11:40:42 AM »
Cand primiti rezultatul? Cum se simte Kenzo azi?
Mi-a scris aseara Masha, pentru ea v-am intrebat de ce poate sa faca in Bucuresti, i-a placut foarte mult si a avut si noroc si de-o vreme frumoasa. Multumim amandoua inca o data! :mersi:
Pentru animale se poate face si asigurare medicala. Unele dintre analize costa mai mult decat pentru oameni :-s
Hai tu Althe ca St. Petersburg nu-i departe, de la mine (care-s mai departe decat sunteti voi) se zboara chiar un pic mai putin decat la Moscova, nici 3 ore. Noi nu calatorim prin agentie, pe langa ca-i mai scump, noi atata mai tot schimbam ruta/hotelurile pana in ultima clipa de nu-i adevarat :hihi:
La noi ploua de mama focului si-i frig tare :(

scorpirescu

• Administrator
  • fabulous
« Reply #112 on: May 24, 2016, 16:04:59 PM »
Cu alte cuvinte Angel spune ca Nimphe este cu capul  :hihi:   :lol:
Putin mov nu strica.

Nimphe

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • Daily Pleasures
« Reply #113 on: May 24, 2016, 19:16:04 PM »
Hahaha, eu n-am luat-o asa  :hihi: Angel e responsabila doar de ce zice. Iar eu sunt responsabila de ce aud/ citesc  :p
Angel, multumesc de urari  :kiss: Din pacate se pare ca nu scap de ploaie nici in Ro  :tafnos:
If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #114 on: May 24, 2016, 20:07:47 PM »
Nimphe, cand pleci?

Nimphe

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • Daily Pleasures
« Reply #115 on: May 24, 2016, 20:28:20 PM »
Maine direct de la serv :)

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #116 on: May 24, 2016, 20:40:53 PM »
Ka, de la mine, ca sa ajung la St. Petersburg, trebuie sa trec mai intai pe la tine  :hihi: ca zbor direct nu e.
În acest caz, Moscova e mai aproape  :hihi: , e zbor direct.

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #117 on: May 24, 2016, 20:43:29 PM »
Alei, Althe, apoi atunci chiar ca-i compliqué! :zapacit:
Cool, Nimphe, calatorie placuta si un concediu minunat! :cheer:

Conchita

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #118 on: May 24, 2016, 21:35:43 PM »
 :hi: fetele. I'm back.
Doc, sorry, eu n-am mai apucat sa intru deloc, dar eu am plecat din Budapesta, nu din Bucuresti. Este cel mai convenabil pentru Oradea, venind de peste ocean.
A fost super in concediu.  :cheer: Am tras o fuga si pana in Timisoara in ultima zi, inainte de a pleca, ne-a dus fata prietenei mele la o plimbare. Ultimele 4 zile ne-am oprit in Elvetia, la o prietena. Atata am umblat ca mi se pare ca am stat macar o saptamana.  :hihi: Elvetia mi s-a parut superba, dar prea stricta pentru gustul meu. Cum faci o gresala cat de mica, te-au ars. Plus ca unele reguli mi s-au parut de-a dreptul stupide.
Nimphe, sa ai concediu fain in tara.
Angel, imi pare rau de Kenzo  :( sper sa se faca bine.
Ka, ma bucur ca ti-a placut Moscova, pare interesant. Si mie a inceput sa-mi trezeasca interesul St Petersburg. Bine ca n-ai patit nimic in accident. Chiar ca unii sunt pericol public pe sosele!  :-s

L.E. Frisky, cum ti-a placut Oradea?  :D Mi-a parut rau ca nu ne-am intersectat, dar eu am plecat in 19 Mai la 4:00 AM.

« Last Edit: May 25, 2016, 00:52:21 AM by Conchita »
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

Nimphe

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • Daily Pleasures
« Reply #119 on: May 25, 2016, 14:49:45 PM »
Conchi, bine ai revenit :pup: Ma bucur ca ti-a placut concediul in Ro  ;)

Ka, Conchi, multumesc pentru urari  :mersi:, deja nu mai am stare si nici chef de munci  :panic:. De fiecare data cand ma duc in tara sunt f nerabdatoare sa ajung  :hihi: Ai mei sunt deja acolo si ma asteapta cu bunatatile comandate  :rusinos: