Author Topic: Ajutor umanitar  (Read 25489 times)

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
Re: Ajutor umanitar
« Reply #120 on: December 21, 2012, 15:22:32 PM »
Of draga de tine, ai avut de dus cea mai grea parte a misiunii, eu cred ca nu m-as fi oprit din plans.
Nu-ti face griji, am insistat pentru ca eram deja in banca si contratimp, de altfel toata saptamana a fost asa  :pup:

Anomis

• important
« Reply #121 on: December 21, 2012, 22:04:33 PM »
Sunteti incredibile toate si ma bucur tare mult ca am ajuns sa va cunosc  :pup:  :grouphug:. Inspirata de voi am dus si noi copilasilor de care ziceam cateva pachete de pampers si de servetele. Daca nu vedeam ce ati facut voi aici sigur nu m-as fi gandit  :rusinos:.

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #122 on: December 22, 2012, 08:54:36 AM »
Mai avem trei spiridusi calatori care ieri si azi mi-au dat misiune.

Spiridusii Roxa si Veru pentru fetita cretulina de un an(pe care nu stiu cum o cheama dar am botezat-o Cretulina :) ) la care azi am privilegiul sa ii cumpar papusica vorbitoare,o rochita si alte chestiute care simt eu ca o sa ii trebuiasca.Cu ocazia asta ma pun un pic in rolul de mamica de fetita.  :happy:
Si spiridusa Mona de peste mari si tari ,din Canada mi-a lasat mana libera sa ii iau lui Marian o supermasinuta cu telecomanda sau o tableta.

Acum eu azi ma rog doar ca bogdan cel mic sa fie bine peste ca ieri dupa ce s-a trezit a inceput sa vomite. :(

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #123 on: December 22, 2012, 09:10:55 AM »
Roxa  :indragostit: te pusilesc nu-ti fa probleme ca era clar ca tu si Veru trebuia sa va ocupati de Cretulina.

Doar a vomitat dar eu sunt racita cobza si a fost racit si Bogdan cel mare.Intre timp s-a trezit si pare ok.O sa plec doar eu la cumparaturi.Sper sa fie ok.Asa emotii am avut! :(

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #124 on: December 22, 2012, 11:08:40 AM »
Pup Bogdanelul sa se simta bine azi! Tine-l azi pe orez si posmagi, poate doar o supa degresata de pui cu taitei.
Si spor la treburile spiridusesti! :cheer:

Frisky

• fabulous
  • Looking at the autumn shade.
« Reply #125 on: December 22, 2012, 11:59:30 AM »
Sanatate zana Ari si micut Bogdan!  :pray: Ai fost coplesita de atatea treburi si emotii... :friends:

daria

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #126 on: December 22, 2012, 12:29:16 PM »
Ari ii doresc multa sanatate Bogdanelului!!!  :pup:
Inca o data iti multumesc pentru tot!  :friends:

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #127 on: December 22, 2012, 13:22:49 PM »
Multumesc pentru urari fetelor!
Gata am aterizat acasa.Bogdanii dorm...I-am cumparat grisine.el saracu tot cerea lapte si nu avem voie sa ii dam.Ma doare sufletul.Sper ca e mai bine.

De pe frontul celalalt vesti bune si f bune.Cretulinei i-am cumparat asa...calut de jucarie din ala care e pe roti si are ca un fel de fotoliu.Ma gandesc sa fie mai multe activitati in salon.Un trening roz care are si bluzita,niste pantofiori roz si un sarafan de printesa cu body alb si ciorapei.O sa fac poza la tot ce am.Maine cred ca merg la spital.

Nu am mai avut nervi pentru baietelul Monei de ultimele cumparaturi masinuta sau tableta dar le bifez eu zilele urmatoare si pe astea.

Un lucru e cert...mi-am linistita pofta de cumparaturi pentru cel putin cateva luni. :) Dar a fost frumos! :indragostit:

Sa nu uit...pentru ca Daria si Cristina erau internate pe aceleasi etaj cu Alexandra pe care am vazut-o cum isi plimba mandra papusa in carucior...am mai cumparat doua carucioare pentru Daria si Cristina ca sa isi plimbe toate trei papusile si sa nu fie geloase una pe alta. :)
« Last Edit: December 22, 2012, 13:46:13 PM by Ariana »

veruskin

• fabulous
« Reply #128 on: December 22, 2012, 18:45:41 PM »
Ari esti zana cea buna :) te pup si iti multumim din suflet pentru tot ce faci.

Bogdanelul jr. Multa sanatate, sa se faca bine :) pup

Wendo

• Centura de aur in bucatarie
  • fabulous
  • *
« Reply #129 on: December 22, 2012, 20:30:21 PM »
Ari, sanatate multa tie si Bogdaneilor :kiss:
We are the men
Silent and cold
Beautiful eyes
Sheep among wolves

daria

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #130 on: December 22, 2012, 22:34:00 PM »
Ariiiiii, ce gest frumos!!!!!  :panic: :panic:Sper ca nu ai cheltuit mai mult decat banii pe care ti i-am trimis. Daca da, zi-mi si completez. Ce ma bucur ca micutele au jucarii asemanatoare si frumoase  :panic: :panic: :panic:

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #131 on: December 23, 2012, 20:53:13 PM »
Fetelor multumesc pentru ganduri.Bogdan cel mic azi iar a fost morcovit...Greseala a fost ca i-am dat lapte de dimineata.Acum imi cere gris saracul si nu are voie...

Ultima misiune de sol de spiridus de anul asta s-a desfasurat in felul urmator...
Impreuna cu prietena mea Delia ne-am indreptat ca niste catari impovarati spre spital pentru ca am parcat la o distanta destul de mare...sunt "regina parcarilor" si eram cu masina barbatului meu.Masina in care ma simt ca intr-un tir drept urmare daca nu sunt trei locuri libere de parcare nu ma aventurez.
La spital doar doamna doctor de garda stia ca urma sa venim dar pana la ea ne-am lovit de o tzatzo-tanti portar (niciodata nu am stiut ce functie au tantile alea dar tare curioasa as fi ce salar au) bosumflata ca am deranjat-o.A sunat sa spuna de "Niste femei care au venit cu ajutoare!" alea eram noi.Eu deja pufneam de nervi.Ne-a condus impasibila dupa ce in prealabil ne-a aruncat niste halaturi pe spate.Noua daca ne mai dadeai o plasa o puteam tine doar in dinti. :scandal: Nesimtita aia nu a schitat nici macar un gest de ajutor...Eu inca ma mir ca nu am spus nimic...eram entuziasmata cred.
Ok trecem de Muma Padurii (era si urata) si aterizam in salonul Cretulinei pe care am aflat ca o cheama Anastasia...asa nume de poveste are!!!!Era cu mamica ei careia i-am oferit darurile si am rugat-o sa ne dea voie sa ii facem poze.Eu sunt racita si nu am vrut sa ma apropii prea tare de ele.Mamica ei...o vedeti in poze are si ea privire de inger.Tare drag mi-a fost de ele...

Dupa care am mers la sectia de Oncologie sa lasam restul pachetelelor.Daria plecase acasa si am lasat caruciorul si un maimutoi de la Delia mea asistentei sa i le dea cand vine.Era Cristina si mamica ei si s-au bucurat mult de carucior.
Andrei plecase si el si a spus doamna asistenta ca era foarte fericit cu noul laptop.

A mai ramas baietelul Monei la care norocul meu ca am avut inspiratia sa ma consult cu doamna doctor deoarece pe biletel era ceva despre o tableta si o masinuta iar doamna doctor a spus sa ii luam masinuta.el se intoarce la spital dupa Revelion deci am timp.
Trebuie s ama pun sa calculez fiecare banut sa vad poate a mai ramas ceva sa le cumpar carti fetelor mai mari.

Vreau sa imi cer iertare ca nu am reusit sa fac poze tuturor momentelor.Insa in primul salon unde era Timeea si Andrei mi s-a cam rupt filmul.Nu am fost in stare sa il coordonez pe parcusrul actiunii pe Vlad al meu care facea poze.Pe Mos il tot imboldeam sa fie in rol. :)
Fiecare dar a produs bucurii mari .Cuvintele sunt prea sarace sa exprim in ele ceea ce simt vis-a-vis de fiecare din cei implicati in povestea astea.

Cred cu tarie ca IMPREUNA suntem EXTRAORDINARE!!!!O spun fara pic de modestie si ma laud cu fetele mele de pe forum peste tot. :)
Va felicit inca odata pe fiecare din voi si va multumesc din suflet pentru votul de incredere!

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #132 on: December 23, 2012, 21:25:41 PM »
 :friends: :pup:

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic - Beauty & Fashion Test Lab
« Reply #133 on: June 26, 2016, 22:05:18 PM »
N-am cuvinte cat de tare m-a intristat povestea asta. Recunosc ca nu o mai citeam pe Simona Catrina de cand a inceput sa scrie la Libertatea desi o citeam cu mare placere inainte si chiar am toate cartile pe care le-a scris sau la care a contribuit pana acum. Mi-am dat seama ca in Romania ca jurnalist este incredibil de greu financiar si daca Liberatatea e singura care iti mai plateste articolele atunci nu prea ai de ales.
M-am intristat sa aflu ca a fost diagnosticata cu cancer la san si se lupta pentru viata in sistemul asta sanitar de tot rahatul in care numai cei instariti au dreptul sa incerce sa lupte, pentru ca altfel se pare ca e imposibil.
http://observator.tv/social/jurnalista-simona-catrina-a-aflat-ca-are-cancer-mamar-180645.html

Campania e facuta cam aiurea, abia am reusit sa notez contul punand filmuletul pe pauza, in rest nu apare nicaieri. Ma indoiesc deci ca in afara de cei care o cunosc direct o sa doneze cineva asa. Anyway, daca doriti sa o faceti si voi acestea sunt datele contului:

RO45BRDE450SV22607924500  Catrina Cristina Simona
Brd, Sucursala Victoriei
« Last Edit: June 26, 2016, 22:25:28 PM by Testaholic »

Iepurica

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • Review-uri si pareri (I)Epuresti
« Reply #134 on: June 27, 2016, 08:02:26 AM »
Mi-e asa o ciuda pe sistemul asta al nostru, dupa ce ai cotizat o viata (uneori chiar in doua locuri), daca te imbolnavesti de ceva mai grav ajungi in situatia in care nu iti deconteaza.
M-am gandit sa scriu aici despre asigurarile de sanatate de la Bupa, care acopera inclusiv cancer + tratament oriunde in lume (mai putin SUA). Eu platesc in jur de 350 de euro pe an si am franciza de vreo 5000 (adica intr-un an de asigurare, ce e pana in 5000 platesc eu, ce depaseste platesc ei). Suma asigurata e parca 2 mil de euro pe an. Daca n-aveti deja o asigurare de sanatate in care sa aveti incredere, merita sa aruncati o privire.
Dogs have owners. Cats have staff.