Fetelor multumesc pentru ganduri.Bogdan cel mic azi iar a fost morcovit...Greseala a fost ca i-am dat lapte de dimineata.Acum imi cere gris saracul si nu are voie...
Ultima misiune de sol de spiridus de anul asta s-a desfasurat in felul urmator...
Impreuna cu prietena mea Delia ne-am indreptat ca niste catari impovarati spre spital pentru ca am parcat la o distanta destul de mare...sunt "regina parcarilor" si eram cu masina barbatului meu.Masina in care ma simt ca intr-un tir drept urmare daca nu sunt trei locuri libere de parcare nu ma aventurez.
La spital doar doamna doctor de garda stia ca urma sa venim dar pana la ea ne-am lovit de o tzatzo-tanti portar (niciodata nu am stiut ce functie au tantile alea dar tare curioasa as fi ce salar au) bosumflata ca am deranjat-o.A sunat sa spuna de "Niste femei care au venit cu ajutoare!" alea eram noi.Eu deja pufneam de nervi.Ne-a condus impasibila dupa ce in prealabil ne-a aruncat niste halaturi pe spate.Noua daca ne mai dadeai o plasa o puteam tine doar in dinti.
Nesimtita aia nu a schitat nici macar un gest de ajutor...Eu inca ma mir ca nu am spus nimic...eram entuziasmata cred.
Ok trecem de Muma Padurii (era si urata) si aterizam in salonul Cretulinei pe care am aflat ca o cheama Anastasia...asa nume de poveste are!!!!Era cu mamica ei careia i-am oferit darurile si am rugat-o sa ne dea voie sa ii facem poze.Eu sunt racita si nu am vrut sa ma apropii prea tare de ele.Mamica ei...o vedeti in poze are si ea privire de inger.Tare drag mi-a fost de ele...
Dupa care am mers la sectia de Oncologie sa lasam restul pachetelelor.Daria plecase acasa si am lasat caruciorul si un maimutoi de la Delia mea asistentei sa i le dea cand vine.Era Cristina si mamica ei si s-au bucurat mult de carucior.
Andrei plecase si el si a spus doamna asistenta ca era foarte fericit cu noul laptop.
A mai ramas baietelul Monei la care norocul meu ca am avut inspiratia sa ma consult cu doamna doctor deoarece pe biletel era ceva despre o tableta si o masinuta iar doamna doctor a spus sa ii luam masinuta.el se intoarce la spital dupa Revelion deci am timp.
Trebuie s ama pun sa calculez fiecare banut sa vad poate a mai ramas ceva sa le cumpar carti fetelor mai mari.
Vreau sa imi cer iertare ca nu am reusit sa fac poze tuturor momentelor.Insa in primul salon unde era Timeea si Andrei mi s-a cam rupt filmul.Nu am fost in stare sa il coordonez pe parcusrul actiunii pe Vlad al meu care facea poze.Pe Mos il tot imboldeam sa fie in rol.
Fiecare dar a produs bucurii mari .Cuvintele sunt prea sarace sa exprim in ele ceea ce simt vis-a-vis de fiecare din cei implicati in povestea astea.
Cred cu tarie ca IMPREUNA suntem EXTRAORDINARE!!!!O spun fara pic de modestie si ma laud cu fetele mele de pe forum peste tot.
Va felicit inca odata pe fiecare din voi si va multumesc din suflet pentru votul de incredere!