Author Topic: Timisoara - Recomandari magazine, saloane, cosmeticiene si multe altele  (Read 16370 times)

janis

• important
Timisoara - Recomandari magazine, saloane, cosmeticiene si multe altele
« Reply #30 on: September 15, 2011, 21:32:59 PM »
Pai asta intentionez, sper sa nu ramana magazinul gol totusi  :hihi:
"Gona kick the darkness, 'till it bleeds daylight"

Ioanna

• important
Re: Timisoara - Recomandari magazine, saloane, cosmeticiene si multe altele
« Reply #31 on: August 13, 2012, 13:31:57 PM »
Intrebare: aveti cumva magazin Progetto? Mi-a zis o prietena ca au asa pantofi faini si nu stia unde in tara se mai gasesc (ea vazuse la mare). Am gasit ceva pe net, dar nu eram sigura.

Anomis

• important
Re: Timisoara - Recomandari magazine, saloane, cosmeticiene si multe altele
« Reply #32 on: August 13, 2012, 14:33:07 PM »
Mie nu imi suna cunoscut  :nustiu:.

Hil

• Membru fondator
  • fabulous
Tot shopping in Timisoara se numeste(n-am gasit unde sa scriu, va rog mutati postul in loc mai potrivit daca exista)

Codruta isi deschide in curand (se prea poate sa o fi facut deja) o brutarie artizanala pe nume Codru de paine. Cunoscand-o pe Codruta prin intermediul blogului apa.faina.sare va recomand cu caldura sa treceti pragul brutariei. Painea este cu maia si o veti gasi in toata splendoarea ei, croissante si multe altele. Codruta e arhitect de profesie, dar are o pasiune pt paine :) este o perfectionista, imaginile de pe blog vorbesc de la sine. Isi doreste sa ofere ceva deosebit si sunt sigura ca veti fi f placut surprinse.

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
Codruta mi-a fost colega de facultate.Am admirat modul in care si-a cultivat pasiunea.Ce fainnnn!!!Nu am stiut ca isi deschide magazin.Ia sa ii fac o vizita pe blog. :mersi: Hil! :pup: