E saptamana sutienului la mine se pare.

Lili merci mult pt link!
Ce sa zic am ajuns la varsta la care am ajuns

ca sa concluzionez ca habar nu am avut ca port marimi aiurea la sutiene.
La vremea cand am inceput sa port, mama dintr-o privire a concluzionat ca am cupa C si de-acolo marimile 75-80-85 erau in functie de kg.
Am fost si masurata in magazine de specialitate si concluziile erau complet aiurea ca dovada ca primeam spre incercare tot felul de marimi aiurea, ex cupa B cu banda 36-38.
Dupa revelatia saptamanii, am banda de 31" deci cel mai aproape 32" si cupa F sau G.

Sutienul la probat trebuie sa fie incheiat la gaicile care dau banda cea mai larga caci daca se largeste sa ai de unde sa reduci banda. Daca urci o cupa, cobori o masura la banda samd
Ieri am fost la shopping.
Scrap revelatia cu VS, caci din pacate cu aceste noi informatii, se dovedeste ca nu stiam sa cumpar sutientul potrivit.
Roxa am luat 38C de la VS asta in conditiile in care cum spuneam am banda 32 ....
Ieri am luat in sfr un sutien cum nu am avut vreodata.
Sutienele pe care le-am purtat pana acum au dat mereu sensatia ca am un bust mai mare decat in realitate.
Am acum un 32F marca Empreinte, sanii sunt bine separati, materialul dintre ei sta pe pielea dintre sani (eu nu am avut asa ceva pana acum

) am sentimentul ca nu port nimic, desi sustinerea e perfecta, iar bustul meu acum, cu orice imbracaminte am incercat, arata muuult mai mic.
Intr-un cuvant WOW!