Author Topic: Shoppingul pasiunea mea - ce am mai cumparat si de unde? - capitolul 4  (Read 118069 times)

Frisky

• fabulous
  • Looking at the autumn shade.
Re: Shoppingul pasiunea mea - ce am mai cumparat si de unde? - capitolul 4
« Reply #975 on: October 03, 2016, 13:32:47 PM »
Mie mi-a iesit din calcul 70 D si eu mi-am luat mai mereu 75 C. :think: Chiar sunt curioasa sa probez marimea asta. N-am gresit nici luandu-mi 75 C, care-i una din marimile apropiate.  :mersi: Lilisor!

RedDeer

• Enlightenment Seeker
  • fabulous
  • *
  • Truth is only as real as our delusion allows
« Reply #976 on: October 03, 2016, 15:54:41 PM »
Wow Lilisor si la mine e la fel, mi-am luat toata viata 34B (ceea ce nu e total gresit, 34B/C e una din marimile apropiate) si calculatorul asta zice 32C/D  :shock: . De-abia astept sa ajung sa probez. Niciodata nu m-am gandit sa incerc o marime mai mica si mai 'mare' in acelasi timp. Poate sa fie o chestie care e life changing.
I have lived with many Zen masters, all of them cats

Wendo

• Centura de aur in bucatarie
  • fabulous
  • *
« Reply #977 on: October 03, 2016, 15:57:39 PM »
Cred ca tine si de modelul sutienului, eu la anumite modele am 75B, la altele 70C si zau ca nu sunt prea dotata de la mama natura.
We are the men
Silent and cold
Beautiful eyes
Sheep among wolves

Lilisor

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #978 on: October 03, 2016, 17:27:11 PM »
Da clar sunt bune si sister-sizes cum zic si ei, ce mi-e ciuda e ca in PDF-ul ala era un pic mai detaliat si in functie de tipul sanului, gen daca e mai plin sus, daca e lacrima, etc si iti zicea si ce model de sutien se potriveste cel mai bine.

Da o sa caut pe net sa vad daca il gasesc din nou, pentru ca mi-am adus aminte ca PDF-ul era salvat pe laptopul care acum e la ex-mr :doh:.

Nu gasesc PDF-ul, dar va pun articolul de pe reddit si cand o sa am timp sper sa gasesc si PDF-ul.

https://www.reddit.com/r/ABraThatFits/wiki/shape_guide
« Last Edit: October 03, 2016, 17:36:21 PM by Lilisor »
Carpe diem quam minimum credula postero!

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic - Beauty & Fashion Test Lab
« Reply #979 on: October 03, 2016, 19:12:03 PM »
Mai, eu una I call Bullshit la masuratoarea asta. Mie mi-a iesit 32C. Asta inseamna dupa tabelul lor un 70C romanesc? Ceea ce ma face cel putin sa rad. Adica eu am 80A, asta stiu sigur, dar de multe ori imi iau 75A ca e cupa usor mai mica. De la A cu minus la C eu zic ca e drum lung nene.

Lilisor

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #980 on: October 03, 2016, 19:51:30 PM »
Test, exact asa am zis si eu ca there is no way in hell sa umplu eu o cupa asa mare, ca si arata mare cand ma uit la ea, dar se pare ca sanii mei is mai mult pe latime, nu stiu cum sa explic :hahaha:. Ideea e ca tot ce se poate sa nu fie ok pentru tine, ca zic si ei ca nu sunt neaparat bulletproof calculele, dar sa tii cont cat de cat de ele si sa probezi in the ballpark pana nimeresti marimea ok, ca oricum difera maxim si de tipul de sutien si de firma si de multe altele. Eu de exemplu nu am ce cauta in sutiene tip balconette ca efectiv nu cred ca e pentru mine asa ceva, ca nu a aratat ok nici unul probat indiferent de marime.

Eu acum ma masor si eu ca de la ultima masuratoare am mai pus 8 kg :rusinos:.

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #981 on: October 03, 2016, 20:17:21 PM »
Fara masuratoare regula asta e in general asa: o marime mai mica la circumferinta, una mai mare la cupa.
Eu votez cu ce zice Wendo, depinde si de producator, eu am sutiene 75C si 80B care-mi stau fix la fel (mai sunt si cam acelasi model). Cateodata ma strange 75-ul :mhm:

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
« Reply #982 on: October 03, 2016, 20:57:58 PM »
La mine nu prea depinde de producator ca nu imi gasesc sutiene sa imi fie bune decat la H&M in general  :sarcastic:
Ce m-a socat a fost la niste sutiene din astea fara sarma ce mi le-am luat tot de la ei ca am tot incercat marimea 34 si ma strangeau ca dracu, apoi am zis ca hai 36. Si in final am zis sa incerc si un 38 asa de curiozitate si culmea, 38-ul imi era bun! eu care am toate hainele marimea 34 maxim 36. Deci sunt facute aiurea si numerotarile astea uneori.

Hil

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #983 on: October 05, 2016, 15:25:50 PM »
:hi:

E saptamana sutienului la mine se pare. :lol:
Lili merci mult pt link!
Ce sa zic am ajuns la varsta la care am ajuns :lol: ca sa concluzionez ca habar nu am avut ca port marimi aiurea la sutiene.

La vremea cand am inceput sa port, mama dintr-o privire a concluzionat ca am cupa C si de-acolo marimile 75-80-85 erau in functie de kg.

Am fost si masurata in magazine de specialitate si concluziile erau complet aiurea ca dovada ca primeam spre incercare tot felul de marimi aiurea, ex cupa B cu banda 36-38.

Dupa revelatia saptamanii, am banda de 31" deci cel mai aproape 32" si cupa F sau G. :lol:
Sutienul la probat trebuie sa fie incheiat la gaicile care dau banda cea mai larga caci daca se largeste sa ai de unde sa reduci banda. Daca urci o cupa, cobori o masura la banda samd

Ieri am fost la shopping.
Scrap revelatia cu VS, caci din pacate cu aceste noi informatii, se dovedeste ca nu stiam sa cumpar sutientul potrivit.
Roxa am luat 38C de la VS asta in conditiile in care cum spuneam am banda 32 ....

Ieri am luat in sfr un sutien cum nu am avut vreodata.
Sutienele pe care le-am purtat pana acum au dat mereu sensatia ca am un bust mai mare decat in realitate.
Am acum un 32F marca Empreinte, sanii sunt bine separati, materialul dintre ei sta pe pielea dintre sani (eu nu am avut asa ceva pana acum :lol:) am sentimentul ca nu port nimic, desi sustinerea e perfecta, iar bustul meu acum, cu orice imbracaminte am incercat, arata muuult mai mic.

Intr-un cuvant WOW!

Hil

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #984 on: October 05, 2016, 15:33:28 PM »
PS am facut masuratorile si la K.
Ea e mult mai aproape de realitate.

Cred ca la feletele cu bust mai generos e mai mare revelatia pt ca magazine care ofera cupa F,G, H nu sunt peste tot si cand te vezi in oglinda si stii ca ai un bust de marime normala si ai si idea preconceputa ca de la D in sus totul e humongous :lol:  nici nu te gandesti sa te apropii de asemenea cupe. V-as face poza sa va arat, dar ma abtin, trebuie sa ma credeti pe cuvant ca la mine a fost de data asta o adevarata revelatie :lol:

RedDeer

• Enlightenment Seeker
  • fabulous
  • *
  • Truth is only as real as our delusion allows
« Reply #985 on: October 05, 2016, 16:26:25 PM »
Nici eu nu stiu cum de nu mi-a dat prin minte ca nu e bine ca sutienul sa se inchida la inceput cu banda de marime cea mai mica  :stupid: . E logic. Cand ma gandesc in urma la unele chestii nu-mi vine sa cred... Acum 15-20 ani cumparm cupa A, ca doar aveam sanii mici. Si ma strangea destul de tare la inceput dar sufeream pana se lasa. Nu prea dadeam importanta la chestiile astea, mai ales ca n-aveam nevoie (si nici acum nu am) de sustinere ci doar sa nu se vada prin haine, asa ca daca nu era absolut nevoie, nici nu purtam sutien.
I have lived with many Zen masters, all of them cats

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #986 on: October 05, 2016, 17:13:53 PM »
Apropo, stiti ca exista prelungitori de banda la sutiene? Stiu o tipa plinuta care foloseste de-astea la sutiene misto care-i vin la cupa, da-s facute numai pentru subtirele. Si cu prelungire le poate purta.

Daca nu ma insel se gasesc si la h&m

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
« Reply #987 on: October 05, 2016, 18:59:18 PM »
Eu nu stiam si nu am vazut la H&M. Acuma ca stiu o sa caut express ca si maica-mea are nevoie de asa ceva. Mersi de info!

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #988 on: October 05, 2016, 20:50:32 PM »
Vad ca si pe ebay sunt o gramada.

Lilisor

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #989 on: October 06, 2016, 10:20:10 AM »
Si eu i-am luat matusei mele prelungitor de asta si am gasit la un magazin no name de chinezarii :hihi:.

Angel, piata vietii din Timisoara cand se tine?