Author Topic: Shoppingul pasiunea mea - ce am mai cumparat si de unde? - capitolul 4  (Read 118067 times)

Iepurica

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • Review-uri si pareri (I)Epuresti
Re: Shoppingul pasiunea mea - ce am mai cumparat si de unde? - capitolul 4
« Reply #960 on: August 20, 2016, 18:51:29 PM »
Ca tot ati zis voi de sutiene pe aici, aveam eu unul de la VS care deja isi dadea duhul si care era preferatul meu. Dar nu stiu, eu nu ma indur sa dau cate 200 de lei pe sutiene. Dau eu pe altele, dar pe sutiene mi se pare nejustificat. Asa ca mi-am luat de proba 3 sutiene fara balene de la Selgros ca am avut drum pe acolo. Eu oricum n-am nevoie de sustinerea balenelor si de cele mai multe ori ma jeneaza teribil.
Vreau sa zic ca sunt asa multumita de ele de nu mai pot :lol: Sunt extrem de comode, bine facute si au sustinere foarte buna. As zice ca sunt foarte comparabile calitativ cu cele pe care le am eu de la VS (vreo 3 am) si care au fost o caruta de bani. Astea au fost 50 de lei, respectiv 40 :D
Nu prea-mi place ca au niste dantela pe anumite zone iar eu nu prea suport dantela la sutiene. Dar deh, asta e chestie de gustibus.
Producatorul e Marie Meili (de care eu n-am mai auzit pana acum), aparent se gasesc si pe Asos (la pret dublu, of course):

Din astea mi-am luat negru si nude.
Recomand cu caldura :)
Ah, si ar mai fi de mentionat ca nu am gasit marimea mea (70C/32C) dar am probat 70B care imi vine foarte ok.
Mai era disponibil si asa (culoarea asta si aqua) care erau reduse la 20 si ceva de lei:

« Last Edit: August 20, 2016, 18:55:23 PM by Iepurica »
Dogs have owners. Cats have staff.

Wendo

• Centura de aur in bucatarie
  • fabulous
  • *
« Reply #961 on: August 20, 2016, 19:29:54 PM »
Arata foarte bine, Iepu :)
We are the men
Silent and cold
Beautiful eyes
Sheep among wolves

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic - Beauty & Fashion Test Lab
« Reply #962 on: August 20, 2016, 19:45:10 PM »
La Selgros serios? Nu merg niciodata acolo ca e in capatul celalalt al orasului dar cand o sa am drum in zona poate intru special pentru sutiene. Cel negru e foarte fain, mi-ar trebui si mie!

Iepurica

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • Review-uri si pareri (I)Epuresti
« Reply #963 on: August 20, 2016, 20:38:04 PM »
Si la noi tot in capatul orasului e, dar e fix in drumul meu si prefer sa fac cumparaturile acolo pentru ca nu e asa aglomerat :D
Nici eu nu m-as fi uitat vreodata la sutiene, dar aveam de asteptat la raftul de langa si am zis sa arunc un ochi daca tot sunt in zona.
Partea proasta e ca n-au decat cupa B, A sau C pauza, cel putin aici.
Dogs have owners. Cats have staff.

RedDeer

• Enlightenment Seeker
  • fabulous
  • *
  • Truth is only as real as our delusion allows
« Reply #964 on: September 02, 2016, 15:31:41 PM »
Eu cu sutienele nu le am, pentru ca, daca ati mai auzit asa ceva  :doh: , nu suport alt material decat 100% bumbac. Nu mi-am dat seama de unde vine, aveam inflamatie si dureri in sani, am ajuns speriata la doctor si am facut toate analizele. Si n-a aparut nimic in neregula. Tot doctorul, pentru ca nu mai stia ce sa spuna, mi-a zis sa port sutien cat mai putin timp  :lol: sau sa port brasiere de sport, de bumbac.
Am retinut partea cu bumbacul si am cautat pana am gasit unul cu cupele 100% bumbac. E boring, n-au decat doua culori, but this is life. Sper din tot sufletul sa nu-l discontinue pe asta, ca nu stiu unde mai gasesc. Nici n-am mai cautat, e adevarat, de cand am gasit sursa asta.

Roxa, foarte draguta geanta!

Sa va arat ce mi-am luat eu in weekend. Am mai luat si doua cardiganuri, dar sunt boring si singurul lor scop e sa fie acolo, la nevoie in cazul in care devine ori prea cald ori prea frig pe acolo pe unde ma duc.
Pana am ajuns eu in magazin am uitat tot ce mi-ati zis voi  :sorry:  (trebuia sa fac un refresher inainte de a pleca) si am luat ce mi-a facut cu ochiul.

« Last Edit: September 02, 2016, 17:01:28 PM by Testaholic »
I have lived with many Zen masters, all of them cats

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
« Reply #965 on: September 02, 2016, 17:03:05 PM »
Red nu-i bai ca nu ai tinut cont pentru ca oricum se pare ca fiecare intelege altcea prin cardigan  :lol:

Eu stiam ca un cardigan e asta:

Conchita

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #966 on: September 28, 2016, 19:35:49 PM »
Multumesc fetelor. Cred ca am uitat sa mai intru pe topicul asta.
Hilu, ziceam ca in general sunt mai faine hainele la voi, in toate magazinele, nu unul anume. Sau poate ca sunt diferite de cele de pe-aici si de aia mi se par mai faine.  :hihi:
Raportez ca mi-am luat sutien wire free  :hihi: am gasit ieri la Marshalls, ca H&M nu mi-e nicicum in drum. E foarte asemanator cu asta, dar mai deschis la culoare: https://www.amazon.ca/Olga-Womens-Wire-Free-Contour-Espresso/dp/B00ITK7768/ref=sr_1_50?s=apparel&ie=UTF8&qid=1475080148&sr=1-50&keywords=wire-free+bra
Il port azi, e intr-adevar foarte comod.
Mi-am mai luat doua sweaters, asa un pic mai largute, unul e pe mine, e asa un material moale si placut.  :indragostit:
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
« Reply #967 on: September 28, 2016, 19:51:01 PM »
Da, seamana cu ce mi-am luat eu de la H&M dar asta pare pentru femei cu bust mai generos.

Conchita

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #968 on: September 28, 2016, 20:14:31 PM »
E burete  :hihi: ca nici al meu nu e prea generos. Am cupa B.
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

Hil

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #969 on: September 28, 2016, 22:49:48 PM »
Sa le porti bucuroasa Conchi!

Eu am gasit sutienul vietii la Victoria's secret. Unde esti Roxa ca sa-ti dau dreptate :) ?

O asteptam pe fii-mea sa iasa din cabina si gasesc acest wireless (pe gri)
OMG!
  E minunat, nu numai cum il simt, dar si cum arata my boobs in it :fox:
 i l-am aratat lui Mr cand am ajuns acasa :hihi: si se fastacise tot de incantare :lol:

https://www.victoriassecret.com/bras/shop-all-bras-mobile/wireless-bra-the-t-shirt?ProductID=231611&CatalogueType=OLS&search=true

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #970 on: October 02, 2016, 15:52:06 PM »
Sa va fie de bine cumparaturile, Hill si Conchi, si sa va bucurati intensiv de ele!
Nina vad ca prefera bustiere (dar de-alea mai frumoase si feminine) sutienelor fara armura. De-astea din urma a tot probat si de toate zicea ca o strang, s-a dezobisnuit total de ele. In concediu a gasit doua bralettes misto de tot la Pull and Bear :shock: , care n-o strang :hihi:

scorpirescu

• Administrator
  • fabulous
« Reply #971 on: October 02, 2016, 20:06:58 PM »
Am trecut si eu la sutienele fara armatura si fara burete asta vara pentru simplul fapt ca nu mai suportam pe caldura buretele ala. Ma sufocam. Si amu nu mai revin inapoi nici batuta  :D Mai ales ca mai nou nici nu mai am nevoie de burete sau push up.  ranjet
Putin mov nu strica.

Wendo

• Centura de aur in bucatarie
  • fabulous
  • *
« Reply #972 on: October 02, 2016, 23:01:39 PM »
Ce norocoase sunteti, eu sunt terminata fara push-up :lol:

Eu mi-am gasit ghetele vietii, sunt mega :indragostit: de ele

https://www.fabiennechapot.nl/media/catalog/product/cache/1/small_image/531x531/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/t/studded_angie_boot_black_leather_1_1.jpg

Sunt mega confortabile si merg cu orice.
We are the men
Silent and cold
Beautiful eyes
Sheep among wolves

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #973 on: October 02, 2016, 23:59:32 PM »
Ce misto-s! :indragostit: :pofticios: Sa te bucuri mult (si temporal) de ele!

Lilisor

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #974 on: October 03, 2016, 11:33:18 AM »
Ma tot tin sa va zic ca musai musai sa va reganditi toata treaba cu sutienele si cupele :hihi:.

Eu am gasit anul trecut pe reddit un subreddit in care vorbeau de sutiene si au si un calculator si un ghid PDF despre cum anume sa te masori ca sa gasesti dimensiunile corecte. Pun link-ul la calculator ca PDF-ul nu mai stiu pe unde l-am salvat.

http://www.brasizecalculator.tk/home.html

Si eu de unde am purtat toata viata numai cupe B, mi-a dat acolo la calcule cupa D si am zis ca no way e bun ce am calculat acolo, sigur am gresit undeva. Dar cand m-am dus intr-un mega shop de sutiene din Milano, am zis fie, hai sa probez si marimea exact cum mi-a iesit dupa calculele vietii si cand colo, my boobs have never been happier! :D Deci recomand sa va calculati ca nu e chiar cu A B C - a = mic, b = nu chiar mic, dar tot mic, etc.
« Last Edit: October 03, 2016, 11:36:02 AM by Lilisor »
Carpe diem quam minimum credula postero!