Author Topic: Shoppingul pasiunea mea - ce am mai cumparat si de unde? - capitolul 3  (Read 115433 times)

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
Shoppingul pasiunea mea - ce am mai cumparat si de unde? - capitolul 3
« Reply #1440 on: December 19, 2011, 14:37:23 PM »
Nu stiu ce sa spun, 36 mi-e mare demult si nu am mai putine kg ca tine. Dar eu cred ca au umblat pe la masuri, acum vreo 10 ani nu auzisem de 34 iar acum a aparut chiar si 32!  :shock: (am eu o pereche de pantaloni scurti Bershka)

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #1441 on: December 19, 2011, 15:09:11 PM »
34 exista dintotdeauna, 32 numai de-acum cativa ani. Acum vreo 19 ani stiu ca industria textila nemteasca a marit marimile :lol: Dar macar pe vremea aia purtai aceeasi marime la toate firmele. Eu acu' am in dulap de la xs la xl (si astea din urma nu stau lalau pe mine), pana si la aceeasi firma difera marimile :doh:

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #1442 on: December 19, 2011, 16:51:25 PM »
Ce chestie, 34 n-am vazut. Bine, pe atunci nici nu erau magazinele astea la noi iar la magazinele romanesti in general marimile plecau de la 40. Chiar si acum pe unele convertoare de marimi nu apare EU 34.

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1443 on: December 24, 2011, 00:06:29 AM »
Fetelor va rog din suflet daca vedeti pe undeva ceva botine negre cu bot rotund sa imi dati de veste!  :panic:

pisikmik

• important
    • http://pisikinails.blogspot.ro/
« Reply #1444 on: December 31, 2011, 16:01:26 PM »
Ariana, mi se pare ca la Zara si New Yorker am vazut eu ceva, dar n-as baga mana in foc. Vezi insa ca sunt reduceri mai peste tot la pantofi/botine zilele astea:)
Acum, sa va arat cateva chestiute de-ale mele:

1. Jachetica albastra de la H&M - culoarea m-a cucerit - culoarea e un albastru mai frumos, cobalt decat in poza mea

2. pantofi negri aparent comozi de la Deichmann

3. Astea sunt niste botine verzi combinatie catifea cu lac, luate acum vreo luna dar pe care nu apucasem sa vi le arat

Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care-l cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala.

Am si eu blog

angeldust

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic
« Reply #1445 on: December 31, 2011, 17:13:09 PM »
Sa le porti cu placere! Chiar asa, sunt ceva reduceri prin malluri? Ca eu nu am mai indraznit sa ma apropii zilele astea din cauza aglomeratiei  :-s

Meg

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • From Meg with Love
« Reply #1446 on: December 31, 2011, 17:39:03 PM »
imi plac toate. Pantofii de ce spui ca-s aparent comozi? Doar aparent?
Angel, am vazut ceva reduceri,insa am stat deoparte din acelasi motiv.. :)
Am si eu blog!
The Black Princess

pisikmik

• important
    • http://pisikinails.blogspot.ro/
« Reply #1447 on: December 31, 2011, 18:45:39 PM »
Pai aparent ca inca nu i-am incaltat :) Dupa ce-i port o zi, va zic daca-s comozi sau nu.
Dap, sunt reduceri la majoritatea magazinelor si ieri cand am fost eu nu era nebunie maxima - insa nici nu mi-am gasit ceva la -90% cum se lauda la TV.
Eu zic sa va duceti de pe acum, pentru ca eu cand cautam ori nu mai gaseam masura mea de haine sau pantofi, ori chiar nu mai aveai ce alege :(
Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care-l cauti nu exista, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala.

Am si eu blog

Tinkerbell

• important
« Reply #1448 on: January 01, 2012, 04:50:26 AM »
Mi-am luat niste cizme de outdoor le zice, gri metalizat drept sa zic nu ma omor dupa model dar sunt extrem de comode asa ca n-a mai contat, erau si extrem de ieftine 37 ron de la Metro. Aveau niste reduceri de pana la 50% la Metro la hainele mai office asa.
Love is a bird, she needs to fly.

Wendo

• Centura de aur in bucatarie
  • fabulous
  • *
« Reply #1449 on: January 01, 2012, 16:52:48 PM »
Pisik, sa le porti cu placere :)

We are the men
Silent and cold
Beautiful eyes
Sheep among wolves