Author Topic: Fetele din Cluj - recomandari (magazine si tot felu)  (Read 30911 times)

angeldust

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic
Fetele din Cluj - recomandari (magazine si tot felu)
« Reply #30 on: April 13, 2010, 18:13:14 PM »
Offtopic si mine m-a sunat o firma de recrutare acum vreo 2 saptamani sa ma intrebe daca nu mai intereseaza un job in Cluj pe testare. Am zis ca pas.

Am mai pierdut o timisoreanca deci  :snif:

Ioanna

• important
« Reply #31 on: April 13, 2010, 21:59:10 PM »
Welcome, didilica!
Mai, firma aia de te-a luat si a sunat-o si pe angel incepe cu E :ranjet:?

scorpirescu

• Administrator
  • fabulous
« Reply #32 on: April 13, 2010, 22:38:47 PM »
Am mai pierdut o timisoreanca deci  :snif:

:hihi: Te asteptam si pe tine  :lol:
Putin mov nu strica.

Didilica

• copacel
« Reply #33 on: April 14, 2010, 12:01:38 PM »
Welcome, didilica!
Mai, firma aia de te-a luat si a sunat-o si pe angel incepe cu E :ranjet:?
Nu, dar daca vrei sa iti povestesc mai multe trimite-mi un mesaj. :)

Didilica

• copacel
« Reply #34 on: May 17, 2010, 17:19:53 PM »
Raportez ca sunt clujeanca, de 3 saptamani.  :cheer:

Inca nu am reusit sa parasesc zona Marasti, dar fac progrese in fiecare zi.  :lol:
Nu am reusit sa  raman in oras in nici un weekend, pana acum, deci n-am apucat sa ies nici la plimbare, nici la cumparaturi.
Dar trebuie neaparat sa imi faceti un training, ca am o lista lunga de lucruri de care am nevoie.

Pana acum n-am cumparat decat lucruri pentru casa. Inca nu am draperii, deci imi fac vecinii fericiti in fiecare seara.  :lol:
Dar am gasit la Jisk si sper sa ajung acolo intr-o zi.

Trebuie neaparat sa imi cumpar un dres de baie, pentru ca vreau sa merg la innot. Ma duc azi pana in Polus, sper sa nu ma intorc cu mana goala.

Si pantofi imi trebuiesc, dar n-am apucat sa caut, inca. Nici magazinul BBup de pe Fabricii n-am reusit sa-l gasesc, desi ar trebui sa fie aproape de mine.
De fabricuta de care vorbeati voi, nici nu mai zic, abia am gasit strada Bujorilor pe harta. :zapacit:

Ah, si mai vroiam sa va intreb, cosmetice (uriage, vichy, etc) de unde va cumparati, in afara de Sensiblu?

Ioanna

• important
« Reply #35 on: May 17, 2010, 17:27:33 PM »
Welcome to Cluj! Asteptam sa iti faci timp si de noi. :friends:
Deci, iti spun ce stiu eu: BBup e pe undeva vis-a-vis de Kaufland.
Costume de baie: Jolidon, Debenhams, sau no-name in Cora sau Carrefour.
Cosmeticale: e o farmacie chiar in statia de pe Memorandumului (pe linia lui 30, 25, etc), pe partea cu Gogoasa Infuriata, unde urci cateva trepte ca sa intri (sunt doua mai multe farmacii in staia aia). Eu n-am mai fost de mult, dar fata de Sensiblu aveau preturi mai mici.

Didilica

• copacel
« Reply #36 on: May 17, 2010, 17:45:25 PM »
Welcome to Cluj! Asteptam sa iti faci timp si de noi. :friends:
Deci, iti spun ce stiu eu: BBup e pe undeva vis-a-vis de Kaufland.
Costume de baie: Jolidon, Debenhams, sau no-name in Cora sau Carrefour.
Cosmeticale: e o farmacie chiar in statia de pe Memorandumului (pe linia lui 30, 25, etc), pe partea cu Gogoasa Infuriata, unde urci cateva trepte ca sa intri (sunt doua mai multe farmacii in staia aia). Eu n-am mai fost de mult, dar fata de Sensiblu aveau preturi mai mici.

Multumesc, Ioana!  :flori:
In orice seara, daca vreti, ne putem intalni. Eu stau la birou, pana pe la ora 18.
Nu stiu cum am ratat BBup-ul, ca eu stau la 5 minute de Kaufland, pe Ciocarliei (langa Hotel Paradis). O sa mai trec pe acolo.
Costum sper sa gasesc la Debenhams, ca la 80-85 cupa D/E nu prea sunt multe variante.  :rusinos:
Cosmetice... trebuie sa ma lamuresc unde e farmacia.

scorpirescu

• Administrator
  • fabulous
« Reply #37 on: May 17, 2010, 21:19:20 PM »
Didilica, esti vecina cu scorpirescu!!!! Scorpirescu sta fix peste strada in spate la bisericuta aia mica de pe Fabricii care o vezi din fata de la hotel Paradis!. Eu tot la 18 ies de la servici, pe la 18.30 ajung in Marasti. Daca vrei ne intalnim intr-o seara, oricare seara vrei tu si iti arat repede repede unde e BBup, fabricuta aia misto care e aproape de noi si magazinul Top Line care e tot in Marasti si are cosmeticale din alea profi. Si altceva ce mai gasesti prin Marasti. Iulius Mall e mai aproape, ajungi si pe jos, dar nu sunt asa multe magazine ca in Pollus.
Iti dau pe pm numarul meu de telefon.
Si facem si o intalneala cu fetele, sa e plimbam prin oras sa-ti aratam. Numa sa se mai incalzeasca un pic ca ii prea frig mama ma-sii.
Putin mov nu strica.

scorpirescu

• Administrator
  • fabulous
« Reply #38 on: May 17, 2010, 21:45:31 PM »
Pentru cosmetice Sensiblu e fix dupa colt cum mergi in statia de la Piata Marasti, dar daca daca traversezi Fabricii acolo in sensul giratoriu (pe colt) este o farmacie unde gasesti multe din cosmeticile de la Sensiblu, dar mult mai ieftine. Acolo unde e fastfoodul, apoi niste gherete cu ziare si apoi pe colt farmacia.
Din alea Lush gasesti in Iulius Mall... parca acolo am vazut, sper sa nu ma insel.
Pentru costume de baie iti recomand magazinul Jolidon de la fabrica, unde is mai ieftine decat in oras. E destul de aproape de noi.. cam 20-25 minute, desi o masina n-ar fi rau pana acolo. De fapt daca stau bine si ma gandesc la inceputurile mele in Cluj lucram undeva in zona lui si veneam pe jos din statia de la piata marasti... deci nu-i chiar drastic. Cred ca e deschis si sambata dimineata.
Aaaa, si tot in zona lui e si magazinul Diego de unde poti sa-ti iei perdele si darperii cate vrei :lol: si altele de casa.
BB-up e pe fabricii vis a vis de Kaufland, pe un colt. Mergi de la hotel paradis pe fabricii catre kaufland, dar fara sa traversezi si ai sa dai nas in nas cu el, nu il ratezi ca e mare si are mult autocolant galben pe el :hihi: dar e deschis de la 9 la 18 in timpul saptamanii si pana la 14 sambata.
Top Line e tot la 5 minute si acolo gasesti Opi, Bad Hair, ceara de unica folosinta pentru aparat si o multime de alte cosmeticale pentru saloane care pe mine ma depasesc  ranjet
Pentru farmacia de care spune Ioanna iei din Piata marasti (statia de vis a vis de piata care merge catre centru) troleul 6 sau 7 si cobori la a 3-a oprire (imediat ce trece de Matei Corvin, sper ca am numarat corect), iar farmacia e fix in statia aia. Apoi treci strada, te urci in 6 si mergi 3 statii si esti inapoi. :hihi: Daca nu vrei sa te plimbi pi shientru.
« Last Edit: May 17, 2010, 21:59:12 PM by scorpirescu »
Putin mov nu strica.

Ioanna

• important
« Reply #39 on: May 17, 2010, 22:14:59 PM »
Nu mai avem Lush de vreo luna-doua.

scorpirescu

• Administrator
  • fabulous
« Reply #40 on: May 17, 2010, 22:22:38 PM »
Ah, n-am stiu. Ce-i drept eu de mult l-am vazut.
Putin mov nu strica.

Didilica

• copacel
« Reply #41 on: May 17, 2010, 22:58:39 PM »
Pentru cosmetice Sensiblu e fix dupa colt cum mergi in statia de la Piata Marasti, dar daca daca traversezi Fabricii acolo in sensul giratoriu (pe colt) este o farmacie unde gasesti multe din cosmeticile de la Sensiblu, dar mult mai ieftine. Acolo unde e fastfoodul, apoi niste gherete cu ziare si apoi pe colt farmacia.
Din alea Lush gasesti in Iulius Mall... parca acolo am vazut, sper sa nu ma insel.
Pentru costume de baie iti recomand magazinul Jolidon de la fabrica, unde is mai ieftine decat in oras. E destul de aproape de noi.. cam 20-25 minute, desi o masina n-ar fi rau pana acolo. De fapt daca stau bine si ma gandesc la inceputurile mele in Cluj lucram undeva in zona lui si veneam pe jos din statia de la piata marasti... deci nu-i chiar drastic. Cred ca e deschis si sambata dimineata.
Aaaa, si tot in zona lui e si magazinul Diego de unde poti sa-ti iei perdele si darperii cate vrei :lol: si altele de casa.
BB-up e pe fabricii vis a vis de Kaufland, pe un colt. Mergi de la hotel paradis pe fabricii catre kaufland, dar fara sa traversezi si ai sa dai nas in nas cu el, nu il ratezi ca e mare si are mult autocolant galben pe el :hihi: dar e deschis de la 9 la 18 in timpul saptamanii si pana la 14 sambata.
Top Line e tot la 5 minute si acolo gasesti Opi, Bad Hair, ceara de unica folosinta pentru aparat si o multime de alte cosmeticale pentru saloane care pe mine ma depasesc  ranjet
Pentru farmacia de care spune Ioanna iei din Piata marasti (statia de vis a vis de piata care merge catre centru) troleul 6 sau 7 si cobori la a 3-a oprire (imediat ce trece de Matei Corvin, sper ca am numarat corect), iar farmacia e fix in statia aia. Apoi treci strada, te urci in 6 si mergi 3 statii si esti inapoi. :hihi: Daca nu vrei sa te plimbi pi shientru.

Ma gandeam eu ca suntem vecine, ca ai zis tu mai demult ca BBup-ul de pe Fabricii e aproape de tine.   ;)
La Kaufland am fost, dar tot timpul traversam la semaforul de pe Fabricii, care e inainte de Kaufland. Cred ca de asta n-am vazut BBup-ul.

Mall-ul l-am gasit primul.  :D
Si magazinul Top Line l-am vazut, dar nu am intrat. Si farmacia Sensiblu am depistat-o, trebuie sa o caut si pe cea din intersectie, de care ziceai tu mai sus.

Dar o sa te sun, iar cand ne intalnim, vin cu carnetelul si iau notite.  :lol:

Ioanna

• important
« Reply #42 on: May 19, 2010, 08:51:38 AM »
La farmacia de pe Memorandumului ii zice Elixir Plus.
O veste buna pentru cine nu ajunge des la Real este ca s-a deschis un DM in Manastur in complexul Winmarkt.

Ioanna

• important
« Reply #43 on: May 27, 2010, 12:19:14 PM »
Update:
Am fost la Top Line, dezamagire crunta, is 45 de lei ojele OPI. Cat in Sephora.
Ma mai duc si langa Donner kebab sa vad daca s-au scumpit si acolo.

janis

• important
« Reply #44 on: June 20, 2010, 21:08:27 PM »
La Polus in loc de S.Oliver s-a deschis un outlet pentru haine Vero Moda, Only si S.Oliver. Am fost ieri si am gasit destul de multe chestii. Blugii sunt 59 lei, camasi 39 lei, tricouri 20-30 lei.
"Gona kick the darkness, 'till it bleeds daylight"