Author Topic: Seriale vizionate - ce seriale urmariti in prezent?  (Read 155535 times)

Conchita

• Membru fondator
  • fabulous
Re: Seriale vizionate - ce seriale urmariti in prezent?
« Reply #1215 on: April 06, 2018, 15:47:29 PM »
Ma uit eu (dar asa din an in pasti) la Penoza (Black Widow). E olandez. Recomand, e super fain. Mor toti.  :hihi:
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

Nimphe

• Core Team
  • fabulous
  • *
  • http://surasul-demetrei.blogspot.de/
    • Daily Pleasures
« Reply #1216 on: April 06, 2018, 19:37:35 PM »
Din seria Oldies but goldies, m am apucat sa vad cap coada Ally McBeal. Mor de ras dar mai si pis ochiul uneori  :rusinos: Mi se pare incredibil cat de mult ma aseman cu Ally. Pb e ca ea avea gargaunii aia acum 20 de ani,  ori eu inca mai visez cai verzi pe pereti  :sarcastic:

Dintre cele noi (cat de cat) vad The Young Pope  :pofticios:
If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.
http://kusse-und-liebe.blogspot.de/

scorpirescu

• Administrator
  • fabulous
« Reply #1217 on: April 07, 2018, 22:37:06 PM »
Omg, Ally McBeal. Si mie mi-a placut tare si l-am revazut intreg acum cativa ani. Si m-am uitat atunci si la Friends si Ghost Whisperer.  :hihi:
Putin mov nu strica.

Nimphe

• Core Team
  • fabulous
  • *
  • http://surasul-demetrei.blogspot.de/
    • Daily Pleasures
« Reply #1218 on: April 08, 2018, 11:54:09 AM »
Pai inainte de Ally am revazut Friends, iar dupa Ally o sa revad Felicity 😁
If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.
http://kusse-und-liebe.blogspot.de/

Lilisor

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1219 on: April 10, 2018, 12:25:58 PM »
Noi, pe langa Arrowverse, Lucifer si Big Bang Theory, ne-am apucat acum de A series of unfortunate events, pare dragut asa, abia am vazut 2 episoade, va anunt cum evolueaza.

Si eu m-am apucat iar de Friends daca tot l-au pus pe Netflix :hihi:.

Ar trebui totusi sa ma uit la ultimul sezon din Black Mirror, ca inca nu am apucat :hihi:.
Carpe diem quam minimum credula postero!

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic - Beauty & Fashion Test Lab
« Reply #1220 on: April 13, 2018, 12:41:35 PM »
Eu am vazut American Crime Story sezonul 2, cu asasinarea lui Versace. Foarte tare, am fost socata de cat de bine a putut sa joace baietasul ala din Glee pe care nu dadeam doi bani, practic el a facut tot serialul.
Si am mai vazut  The Sinner, thriller psihologic, mistery, m-a tinut in priza, recomand.

Hil

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #1221 on: April 14, 2018, 18:56:07 PM »
Ia sa pun si eu American Crime pe lista noastra.

Ma mai uit la The Good fight ( imi place f tare stilul Christinei Baranski), The Resident cu blondul din Gilmore girls si tipa din Revenge, Homeland. Ne-a placut si Marseille, pe Netflix cu Gerard Depardieu.

Vichingii s-a terminat oare ultimul sezon? Astept sa se termine sa ne uitam semi-binge.

scorpirescu

• Administrator
  • fabulous
« Reply #1222 on: April 15, 2018, 10:43:47 AM »
La Vikings au fost numai primele 10 episoade din sezon si s-au terminat in ianuarie. Celelalte 10 vor apare probabil in iarna.

Am vazut si noi The Sinner, foarte bun, intr-adevar. Angel, daca nu ai vazut deja uitati-va si la Broadchurch. David Tennant e un bombon si partenera e foarte simpatica. "What is the point of you, Miller?"  :hihi:

Recomand e asemenea cu toata caldura Money Heist/ La casa del papel. E haios, e plin de actiune, te tine in priza de numa si personajele sunt super simpatice. Preferata mea e Nairobi, dar nici cu restul nu mi-e rusine. Isi merita cu varf si indesat scorul de pe imdb, cred ca sunt numai 2 sezoane ambele aparute in intregime pe netlix. Sa te uiti, Hilu, sunt convinsa ca o sa iti placa si e foarte bun la binge :D. Tot tie iti recomand si Peaky Blinders, si la toate fetele care se lipesc de cate un personaj cu 'ceva'  ranjet  (gen Vikings, the Tudors). Tommy Shelby are din belsug  :amorezat:
Putin mov nu strica.

Hil

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #1223 on: April 15, 2018, 15:09:29 PM »
Am vazuuut Peaky Blinders.  :indragostit:
Am scris un pic mai sus de ei. La urmatoarele doua seriale, ma trezeam spunand "mi-e dor de peaky blinders".  :lol:

Le pun pe celelalte pe lista.  :mersi:

Noi am bifat cap-coada ieri Lost in space.
Se simte multa inspiratie din alte filme, dar per total e entertaining pt genul asta de film.

RedDeer

• Enlightenment Seeker
  • fabulous
  • *
  • Truth is only as real as our delusion allows
« Reply #1224 on: April 16, 2018, 05:46:41 AM »
Am vazut The Last Man on Earth , comedie. De multe ori iti venea sa te iei cu mainile de cap (nu stiu cum am rezistat pana la sfarsit), dar am apreciat faptul ca a fost genul care 'o tine numai in poante', chestie care am inteles ca e greu de realizat.
I have lived with many Zen masters, all of them cats

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic - Beauty & Fashion Test Lab
« Reply #1225 on: April 16, 2018, 21:17:07 PM »
Daaa scorpi, am vazut Broadchurch, mi-a placut, clar.

Al meu s-a uitat singur la Casa del papel si cred ca i-a placut, eu nu am tragere de inima sa ma apuc de el nu stiu de ce.