Author Topic: Regulament FABs.ro  (Read 4949 times)

scorpirescu

  • Administrator
  • fabulous
  • Posts: 7705
Regulament FABs.ro
« on: February 20, 2010, 18:02:54 PM »
Cuvant inainte

Forumul FABs.ro a aparut din dorinta de a pastra neatinse prietenia, solidaritatea, umorul, compasiunea, ajutorul reciproc, zambetul sau lacrimile.

FABs.ro a insemnat din prima lui secunda de viata un loc al bunei dispozitii, un loc in care respectul reciproc este la el acasa, un mediu in care fiecare dintre noi sa se simta bine si sa-si impartaseasca emotiile, experientele, implinirile sau supararile.
Va multumim anticipat pentru ca intelegeti scopul acestui forum si pentru ca-i veti respecta ambientul.

Regulament

Regulamentul forumului FABs.ro se aplica tuturor membrilor sai, fara exceptie.
Orice incalcare a regulamentului va fi sanctionata de catre moderatori prin avertisment ori prin suspendarea temporara sau definitiva a contului.

Vizitatorii forumului FABs.ro pot citi topicurile si mesajele postate de catre utilizatorii inregistrati ai acestuia. Pentru postarea de mesaje, crearea de noi subiecte de discutie si pentru folosirea tuturor functiilor forumului este necesara crearea unui cont de utilizator.

Reguli:
  1. Inregistrarea pe forumul FABs.ro se va face in baza unei adrese de e-mail valide.
  2. Fiecare utilizator al forumului are dreptul la un singur cont. Conturile clona vor fi sterse si activitatea utilizatorului va fi suspendata definitiv.
  3. Nu sunt acceptate: limbajul vulgar, rasismul, amenintarile, hartuirile sau jignirile de orice natura. Limbajul utilizat trebuie sa fie politicos, decent si respectuos. Nu sunt acceptate mesajele ce instiga la violenta sau mesajele care fac referire la activitati ilegale.
  4. In cadrul forumului se va pastra un limbaj adecvat, iar polemicile sau discutiile aparute pe o anumita tema vor fi intrerupte in cazul in care acestea deviaza sau nu prezinta interes pentru utilizatorii forumului.
  5. Excesul de MAJUSCULE, culori sau emoticons este sanctionat prin avertisment si/sau suspendarea temporara a contului.
  6. Utilizarea prescurtarilor de tip „messenger” (sh, tz, dc, k, etc.) nu este agreata in cadrul forumului FABs.ro atunci cand acestea se regasesc in exces in postarile utilizatorilor sai. Va rugam sa formulati mesajele dvs. astfel incat sa fie usor de citit si inteles de catre toti utilizatorii forumului.
  7. Frecventa greselilor de scriere sau exprimare ne face sa ne simtim datori sa corectam si sa atragem atentia asupra erorilor pe care le observam. Speram sa nu va simtiti lezati de actiunea noastra ci, dimpotriva, sa apreciati initiativa si sa ne sustineti in incercarea de a pastra „curatenia” in vocabularul nostru.
  8. In postarea unui mesaj va rugam sa folositi propozitii si fraze, neuitand sa folositi semnele de punctuatie.
  9. Postarea in exces de mesaje ce contin exclusiv "emoticons" sau cuvinte singulare (ex: ok, da, nu, lol, omg, etc.) nu este agreata si poate atrage dupa sine avertisment sau sanctiune.
  10. Materialele cu continut pornografic, violent sau de natura sa aduca jigniri celorlalti membri ai forumului vor fi sterse imediat si contul utilizatorului care le-a postat va fi suspendat definitiv.
  11. Forumul FABs.ro nu se face raspunzator pentru pozele si materialele postate de userii sai. Drepturile de autor asupra materialelor publicate raman in posesia utilizatorului in timp ce dreptul de proprietate revine forumului FABs.ro
  12. Va rugam sa semnalati orice incalcare sau abatere de la legea drepturilor de autor sau orice alte suspiciuni de plagiat. Moderatorii forumului vor lua in cel mai scurt timp masurile necesare.
  13. Postarea de materiale si articole ale caror autori nu sunteti dvs. este permisa numai daca se specifica sursa din care a fost preluat respectivul material ori daca s-a obtinut in prealabil un acord scris al autorului.
  14. Nu este agreata postarea pe forum sau trimiterea in privat a mesajelor cu caracter comercial, a reclamelor mascate sau explicite, a sondajelor de opinie, atragerea de clienti pentru serviciile prestate sau postarea de link-uri catre diverse website-uri cu caracter comercial. Moderatorii forumului vor sterge conturile create in aceste scopuri. Daca doriti o colaborare cu site-ul si forumul FABs.ro va invitam sa ne contactati pentru a discuta termenii si conditiile.
  15. Este permisa utilizarea denumirilor de marci, produse sau companii atata timp cat acest lucru se realizeaza in scopuri strict informationale si nu are la baza intentia de a promova un produs/serviciu.
  16. Postarea aceluiasi mesaj in repetate randuri va atrage dupa sine stergere duplicatelor si sanctionarea corespunzatoare a utilizatorului.
  17. La crearea unui nou topic va rugam sa va asigurati ca respectivul subiect nu exista deja. O data verificat acest lucru, va rugam sa-i dati noului topic un titlu sugestiv si scurt.
  18. Va rugam sa nu faceti exces de functia "citeaza", cu atat mai mult in cazul in care raspundeti unui mesaj ce abia a fost postat. Este suficient sa va adresati utilizatorului respectiv, incarcarea posturilor cu citate fiind inutila si obositoare pentru ceilalti participanti la discutie.
  19. Va rugam sa semnalati problemele de natura tehnica pe care le intalniti in cadrul forumului la topicul dedicat. Administratorii forumului vor remedia problema in cel mai scurt timp.
  20. Inainte de a intreba despre un anumit subiect, incercati sa gasiti ceea ce va intereseaza folosind functia "cautare".
  21. Linkurile in semnatura sunt permise doar utilizatorilor cu vechime si dupa ce au primit in prealabil aprobarea administratorului.
  22. Fiecare mesaj va fi postat in cadrul topicului aferent subictului pe care il trateaza. (ex: nu postati o reteta de mancare in categoria "Moda si Frumusete")
  23. Daca doriti sa participati la dezvoltarea website-ului aferent forumului, va invitam sa trimiteti articolele sau sugestiile dvs.
  24. Administratorii si Moderatorii acestui forum nu pot fi trasi la raspundere de catre utilizatori pentru actiunile pe care le intreprind. In cazul in care considerati ca s-a comis o actiune gresita va rugam sa semnalati acest lucru printr-un mesaj privat adresat Administratorilor.
  25. Nu este permisa postarea de linkuri active catre alte site-uri romanesti decat de catre administratorii site-ului sau cu aprobarea acestora
  26. Nu postati mesaje prin care rugati membri forumului sa va voteze in concursuri, sa dea like-uri, sa completeze chestionare, sondaje, sa participe la concursurile de pe blogurile voastre si orice fel de alt mesaj care nu serveste decat scopurilor dvs personale, neaducand nici un beneficiu forumului sau membrilor acestora.
  27. Regulamentul forumului nu este negociabil.

Te asteptam sa ni te alaturi pe forumul FABs.ro - ghidul tau de frumusete si stil, povesti si sfaturi de care nu te saturi!
« Last Edit: July 02, 2012, 22:13:50 PM by angeldust »
Putin mov nu strica.