DOUA SAPTAMANI CA O BUCURIESi parca am inviat dupa vacanta.
Fiecare sfarsit de august imi e greu.Sunt bosumflata pe toamna ce sta dupa colt desi....imi plac la nebunie zilele calde de toamna si culorile ei incredibile.
Anul asta dupa cum s-a vazut am inceput bosumflata scoala.
Dupa doua saptamani ma descopar obosita dar vesela.
Cea mai mare bucurie e Bogdan.Daca tot anu trecut am fost cu temeri,intrebari,remuscari fata de tot ce a fost gradinita lui si alegerile pe care le facusem acum sunt linistita si bucuroasa.Copilul asta a recuperat tot.Nu a avut nevoie de tone de exercitii grafice sa se descurce la scris.De la copilul care abia tinea acum un an creionul in mana si il strangea de mi se parea ca o sa il rupa acum e responsabil,sigur pe el si stangaciul mamei scrie ca un artist.
Daca ar fi sa o iau de la capat mi-as sterge temerea din suflet care mi-a dat multe nopti albe.
Acum sunt fericita pentru ca a avut niste ani de gradi frumosi in care si-a putut trai copilaria asa cum a dorit el.Acum un an imi era teama ca dorinta mea prea mare de a-l proteja i-a facut rau.
Copiii mei de la scoala sunt draguti.Iar am o mie de idei de proiecte si incerc sa le extrag pe cele ce se pot concretiza frumos.Ieri m-am distrat teribil cand unul din copilasi mi-a spus razand ca sunt profa-urs care le rezolva pe toate.Asta ca o paralela la ceea ce mi-a spus tot aici un om drag.
Sper sa fiu mereu si pentru Bogdan si pentru copiii mei mama/profa urs care le rezolva pe toate si la care vin cand au necazuri,intrebari,tristeti,framantari.