Author Topic: Iepurasul meu de anul acesta...  (Read 171379 times)

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
Re: Iepurasul meu de anul acesta...
« Reply #1575 on: August 17, 2017, 22:51:55 PM »
 :indragostit:
Va pupacesc fetele!Iertare ca nu am scris.
Da, ma doare mult subiectul pentru ca in cazul asta noi adultii avem rol de facilitatori ,ca tot e la moda si asta.

Azi sunt pe dos, da asa de tot.Am de terminat un proiect urat...m-as certa cu toata lumea si nu-mi place de mine asa.

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1576 on: September 11, 2017, 06:14:40 AM »
Emotii...

Nu stiu cat am dormit legat....Emotii pentru tot presarate cu frustrari.Nu ar trebui sa le am.
Am primit dirigentie (din nou o dirigentie ciudata) si nu voi putea sa merg de dimineata cu Bogdan la scoala.Imi vine sa plang.Copilul e bine,in vacanta s-a intalnit cu colegi de-ai lui si s-au cimentat prietenii.As fi vrut sa fiu cu el.
Din nou am primit o dirigentie ciudata pe care nu mi-am dorit-o.Copiii astia nu au absolut nicio vina.Sunt clasa a XIa....Nici macar nu m-am dus sa vad sala de clasa.Stiu ca o sala urata intr-o cladire gri.
Anul asta nu inteleg deloc deciziile directiunii.Ma intristeaza cum au ales sa abordeze inceputul de an.Au plecat oameni tineri si pasionati.Au plecat infranti nu de sistem ci de oameni.Nu se asigura continuitate.Anul asta predai la o clasa iar la anul la alta.Nu-i fain....

Nu-mi place de mine in dimineata asta!
Sa-mi vina soarele inapoi!

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1577 on: September 29, 2017, 04:15:39 AM »
DOUA SAPTAMANI CA O BUCURIE

Si parca am inviat dupa vacanta. :) Fiecare sfarsit de august imi e greu.Sunt bosumflata pe toamna ce sta dupa colt desi....imi plac la nebunie zilele calde de toamna si culorile ei incredibile.
Anul asta dupa cum s-a vazut am inceput bosumflata scoala.
Dupa doua saptamani ma descopar obosita dar vesela. :)
Cea mai mare bucurie e Bogdan.Daca tot anu trecut am fost cu temeri,intrebari,remuscari fata de tot ce a fost gradinita lui si alegerile pe care le facusem acum sunt linistita si bucuroasa.Copilul asta a recuperat tot.Nu a avut nevoie de tone de exercitii grafice sa se descurce la scris.De la copilul care abia tinea acum un an creionul in mana si il strangea de mi se parea ca o sa il rupa acum e responsabil,sigur pe el si stangaciul mamei scrie ca un artist. :)
Daca ar fi sa o iau de la capat mi-as sterge temerea din suflet care mi-a dat multe nopti albe.
Acum sunt fericita pentru ca a avut niste ani de gradi frumosi in care si-a putut trai copilaria asa cum a dorit el.Acum un an imi era teama ca dorinta mea prea mare de a-l proteja i-a facut rau.

Copiii mei de la scoala sunt draguti.Iar am o mie de idei de proiecte si incerc sa le extrag pe cele ce se pot concretiza frumos.Ieri m-am distrat teribil cand unul din copilasi mi-a spus razand ca sunt profa-urs care le rezolva pe toate.Asta ca o paralela la ceea ce mi-a spus tot aici un om drag. :) Sper sa fiu mereu si pentru Bogdan si pentru copiii mei mama/profa urs care le rezolva pe toate si la care vin cand au necazuri,intrebari,tristeti,framantari.

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic - Beauty & Fashion Test Lab
« Reply #1578 on: October 01, 2017, 07:51:57 AM »
Te descurci de minune pt ca pui suflet in tot.in primul rand  :flori:

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1579 on: October 09, 2017, 19:35:32 PM »
 :indragostit: Angel!

Ma uit la poze...
Dupa doua serii de ateliere de paine ma simt coplesita de emotii.
Imi dau seama ca am fost asa marcata de colacii bunicii!
E o atmosfera magica acolo la muzeu pentru ca totul e cu dragoste.De la cuptorul pe care il simt ca si cand ar fi al meu pentru ca cineva a tinut cont de ideea mea si a facut minunea aceea de cuptor.Pana la atmosfera din curtea casutei ucrainiene si tot ce se intampla de la primul gram de faina care se asterne in castroane pana la experinta finala in care obositi si fericiti mancam paine pe care de fiecare data o redescopar la fel de buna.
Se descretesc frunti,se arunca multe complexe,se spun secrete,se rade in hohote,se descopera suflete faine.
E magie povestea asta iar eu azi incarcata de emotii....Am nevoie parca sa descarc toate emotiile astea adunate. :indragostit:

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #1580 on: October 09, 2017, 20:50:41 PM »
Vreau si eu la un atelier de-al tau!  :indragostit:

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1581 on: October 16, 2017, 00:30:30 AM »
Hai la Timi ca facem! :) :indragostit:

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1582 on: October 16, 2017, 00:37:18 AM »
Viata ca o aripa de fluture

Azi am fost la inmormantarea uneia din matusile preferate.Am atasament pentru putine rude dar Tusa Savi imi era draga.Mereu cu zambetul pe buze,mereu cu o vorba buna Tusa Savi a fost un om care mi-a fost drag intotdeuna.Niciodata nu m-a suparat cu nimic.La fel si fetele ei,verisoarele mele imi sunt dragi de numa'.
A fost trist si mi s-au reactivat frici mari.
Ca un facut si Bogdan cel mic m-a intrebat care e teama mea cea mai mare ( a lui e de intuneric).A mea de moarte.Binenteles ca nu i-am spus adevarul.Incerc inca sa il tin departe de episodul asta cu moartea.
Ma uitam la capacul sicriului decorat cu acel saten cu pliuri.Brrrrr.....Am incercat sa ma desprind de tot ce e acolo si scriu in speranta ca mai alung din teama.
Matusa mea a plecat fulgerator intr-o luna.....
Si stau si ma gandesc cu groaza cum alergam ca nebunii prin viata asta uitand sa ne bucuram unii de altii....Alergam si de temerile noastre in incercarea de a deveni nemuritori....
Sa fie fara temeri...

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1583 on: November 28, 2017, 09:13:37 AM »
Scrisoare pentru Bogdan si pentru copiii mei

Cateva minti luminate au decis sa inchida scoala la care lucrez sa faca loc copiilor de la alte scoli bine cotate.As vrea sa invatati de la mine ca pentru fericirea ta personala nu e bine sa calci peste cadavre.As vrea sa invatati de la mine sa daruiti.As vrea sa nu invatati de la mine patima pe care o pun de multe ori in tot ce ma framanta.As vrea sa fiu mai buna si sa nu judec.As vrea ca voi sa invatati de la altii mai buni ca mine sa nu judecati.
As vrea sa invatati de la mine sa va urmati visele chiar daca sunt marunte.
As vrea sa traiesc intr-o lume mai buna.As vrea sa lupt mai mult.As vrea ca uneori sa imi dau mai mult timp mie.
Si dincolo de toate va iubesc!

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1584 on: December 19, 2017, 22:03:24 PM »
Jurnal de lupta...desarta

M-am agitat ca o tampita in ultimele saptamani.M-am intrebat daca e bine ce fac expunandu-ma in felul asta.Am sunat-o pe mama sa o intreb daca e bine ce fac.M-a sustinut.M-am gandit la tata si intr-o zi cand eram cu moralul la pamant facebookul mi-a scos poza lui in fata.Poate mai mult ca niciodata mi-am dat seama ca sunt fata razboinica a lui tata.Si tot mai mult ca niciodata am avut nevoie de el.Dar....a fost mama alaturi de mine asa cum e de cand o stiu.E omul care imi da putere.
Acum un an imi spunea cineva ca nu ma suporta pentru ca sunt stressanta si mereu comentez.Era vorba tot despre sistemul de invatamant in revolta mea....
In vara parca presimteam ca toamna o sa imi aduca vesti urate...Si a adus...

Si in timp ce in mintea mea se invarteau pentru prima data idei legate de abandonul acestui sistem in care numai loazele iau decizii pentru noi cei de la firul ierbii a venit un val de dragoste de la copiii mei.
Mi-au spus ca la orele mele vin cu drag, ca sunt orele la care nu se chiuleste.Si ma emotioneaza cand ii vad ca vin special pentru orele mele.Mi-am facut mustrari de constinta ,m-am intrebat daca sunt un dascal bun....
Azi am ascultat povesti de viata care m-au rascolit.Sunt copiii mei pe care ii iubesc si de care sunt atat de mandra!

La alt capat de poveste bunica....Mama Nuta care mi-a pus andrelele in mana,cea de la care am furat impletitul colacilor si care mi-a dezlusit taina acestora.Cele mai frumoase vacante din lume...Bunica mea cea hotarata.
Are escare si e la pat....mama spune ca e rau.I se lumineaza privirea cand ma duc sa o vizitez.Imi cunoaste pasii de la usa de cum pasesc afara din lift.
Imi multumeste ca merg sa o vad si ii simt dorul si iubirea aproape fizic.
Azi i-am spus ca o iubesc.Trebuia sa ii spun mai des asta pentru ca o iubesc din tot sufletul pe bunica asta a mea ca o zana.

Hil

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #1585 on: December 20, 2017, 19:13:09 PM »
Ari :pup:

Cu oameni ca tine progresam, mai ales intr-o societate in care parca se incurajeaza lipsa de initiative si obedienta. Ferice de copiii care te au dascal! Sa vada ca se poate practica profesia asta si cu suflet.
Eu din experienta avuta cu fii-mea nu pot spune decat ca e ingrijorator cat de putin profesori isi considera meseria ca fiind una deosebita, cat de putini sunt cei carora le pasa ca au in maini viitoarea generatie.

Iti doresc multa, multa energie si zen :)

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1586 on: January 22, 2018, 00:21:28 AM »
Te pup HIL!

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1587 on: January 22, 2018, 00:25:15 AM »
RAMAS BUN MAMA-NUTA!RAMAS BUN COPILARIE!

De ieri de la ora 10.00 Mama-Nuta mea nu mai e.A plecat linistita si discreta asa cum i-a fost si viata.
Simt ca odata cu ea a murit si o parte din copilaria mea.
Sunt cu inima bucati!
Maine,casa copilariei mele o sa fie goala."Pesacul meu" unde in copilarie ma visam educatoare casatorita cu un baiat din sat ,nu mai e al meu....
Gol in suflet....

Frisky

• fabulous
  • Looking at the autumn shade.
« Reply #1588 on: January 22, 2018, 10:46:28 AM »
Condoleante! Ramane amintirea care-ti va alina sufletul.  :consolare:

Lilisor

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1589 on: January 23, 2018, 09:33:38 AM »
Condoleante, Ari :consolare:! Si eu zic ca amintirile vor ramane cu tine mereu!
Carpe diem quam minimum credula postero!