Va pup fetelor!...
Iar s-au aglomerat toate cum nu-mi place.Si se intampla atat de multe incat parca simt ca nu ma pot bucura de tot.
Simt finalul asta de an scolar ca un final de an din acela mare.
Parca simt nevoia de bilant,un bilant frumos.Proiecte importante au prins viata,temeri mari s-au dus.
Cel mai frumos lucru s-a intamplat cu Bogdan.A meritat ca nu am lasat la mana sortii povestea cu dascalita cea mai importanta din viata unui copil.Cred mai mult ca niciodata ca pruncii trebuie sa fie compatibili cu MARIA SA INVATOAREA.Si o spun cu atata drag!Sper ca relatia lui cu doamna cu zambet de zana sa ramana mereu una buna.
Si cum toate se leaga a prins viata proiectul "Spiridusii" concretizat in acel grup minunat de pe facebook.Inseamna ENORM pentru mine tot ce se intampla acolo.Nu odata am plans cand am realizat ca oamenii sunt atat de frumosi si ca am parte de intalnirile astea speciale.Grupul este despre dragostea de oameni,despre recunostinta fata de ceea ce ni s-a dat,despre empatie,emotie,generozitate,bunatate.
As vrea sa pot imbratisa fiecare persoana ce s-a implicat in poveste.Mi-ar placea sa am cuvintele la mine sa pot sa spun asa cum trebuie cat de mult ii pretuiesc.Si de fiecare data sunt nemultumita de modul in care astern cuvintele acolo.Sper insa in cominicarea aceea dincolo de cuvinte.
Sunt fericita pentru implicarea in poveste a catorva prunci de la scoala.Modul in care s-au alaturat initiativei...cum m-au imbratisat dupa ce au dus cadourile,cum le-am descoperit povestile.Fiecare poveste a lor e speciala si dincolo de zambetele lor de adolescenti frumosi sunt dureri mari si totusi au gasit puterea sa daruiasca.
Nu mi-au iesit mie toate proiectele asa cum mi le-am propus anul asta vis-a-vis de copiii de la scoala dar cred ca Spiridusii e mai important decat o mie de proiecte.Sper sa duca mai departe si dupa ce nu o sa mai fiu profa lor lectia asta spiriduseasca.
Si....imi dau seama ca azi e 1 iunie si ca sunt fata mamei mele.
Te iubesc mami si sper ca visul sa iti spuna ca la ora 00.59 copilul pe care mereu l-ai facut fericit se gandeste la tine cu toata dragostea din lume....
Azi sunt
....de viata!