Author Topic: Iepurasul meu de anul acesta...  (Read 171218 times)

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
Re: Iepurasul meu de anul acesta...
« Reply #1560 on: March 24, 2017, 00:33:27 AM »
Da,tare frumos scria fata asta.Si au randurile astea o energie pozitiva extraordinara....
Derutanta saptamana!

RedDeer

• Enlightenment Seeker
  • fabulous
  • *
  • Truth is only as real as our delusion allows
« Reply #1561 on: March 24, 2017, 04:10:59 AM »
Ariana, imi pare rau sa aud de cei 3 copilasi  :snif: . Tu esti foarte conectata la emotiile si durerile celor din jur.
I have lived with many Zen masters, all of them cats

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1562 on: March 25, 2017, 07:35:25 AM »
Mda....mi le cam iau direct in freza.
Vroiam sa mai facem si de Paste ceva pentru ei dar....ma simt neputincioasa.Simt fizic in stomac nebunia ultimei saptamani,nu mai dorm.Incep sa realizez ca nu-mi face mie bine.
Poate preia altcineva conducerea actiunii.

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1563 on: March 29, 2017, 03:20:00 AM »
Aripile

Se deschid tot mai tare.Mai cade cate o pana si se transforma in lacrimi pe obrazul meu.
Bogdan a fost ieri la teatru cu scoala.Pana acum i-am insotit in toate deplasarile lor.Mi-a cerut-o si mi-a dat impresia ca fara mine acolo lumea lui se prabuseste.
De data asta nu puteam lipsi de la scoala plus ca simteam ca trebuie sa il las singur desi eram extrem de ingrijorata.
Am avut o zi lunga in care la ora 20.00 eram inca la birou si planuiam o sedere pana pe la 24.00 cand DOAMNA lui ca o zana m-a intrebat pe mess ce mi-a spus Bogdan si mi-a povestit cat de bine a decurs prima zi fara mama a "micului curajos" cum ii spune ea.
Mi-am inchis rapid laptopul si m-am pregatit sa fug acasa.M-am impiedicat de o cumparatura obligatorie :pantofi cu sireuri. :) Azi invata sa isi lege sireturile...
Acasa m-a intampinat "Mama mi-a fost cam dor de tine!".L-am felicitat si am povestit.E atat de fericit!Mi-a povestit cum a avut grija de el colegul lui.Cum a adormit pe drumul de intoarcere iar colegul lui le-a cerut celor din jur sa faca liniste caci doarme Bogdan.
Asa ma emotioneaza toate povestile astea!
Ma bucur sa il vad independent desi o parte din mine plange pentru ca il vad ca se desprinde.Ma bucur sa il vad ca isi face singur prieteni micul meu vorbaret curajos.Ma bucur sa vad cum DOAMNA lui ca o zana ii e alaturi si il sprijina.

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1564 on: May 10, 2017, 21:45:15 PM »
Revin cu ganduri.
Suntem bine.Bogdan merge la scoala cu drag si o iubeste mult pe DOAMNA lui.Si-a facut prieteni si s-a integrat frumos in colectiv.
Eu m-am impacat si cu tanti de servici. :)
De profa de engleza in continuare nu ne place (nici lui si nici mie) dar am invatat un lucru nou impreuna: sa o ignoram.In fond nu trebuie sa o suportam decat odata pe saptamana.Stiu,nu e frumos ca incurajez atitudinea.Dar...nu o pot ierta pentru ca a umilit copilul in fata clasei.
Azi am vazut primul mac.E luna pe care o iubesc asa capricioasa si plina de activitati ce uneori ma depasesc. :)
Sa fie soare si caldura si zambete! :indragostit:

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic - Beauty & Fashion Test Lab
« Reply #1565 on: May 10, 2017, 21:58:08 PM »
Toate sunt mai bune si mai lejere primavara nu? :)

RedDeer

• Enlightenment Seeker
  • fabulous
  • *
  • Truth is only as real as our delusion allows
« Reply #1566 on: May 10, 2017, 22:57:47 PM »
Asa e :) . O poezie despre primavara de un poet latin din antichitate zicea 'Sa iubeasca azi cine n-a iubit niciodata/Sa iubeasca azi si cine a mai iubit'  sau 'Cras amet.... ' si nu mai stiu cum. Ca tot vorbeam la alt topic de young love  :indragostit: .
Bogdanel mai are un pic pana acolo, cu toate ca cine stie! E posibil la orice varsta sa incepi sa simti cum e cu iubirea.
I have lived with many Zen masters, all of them cats

Frisky

• fabulous
  • Looking at the autumn shade.
« Reply #1567 on: May 11, 2017, 09:01:12 AM »
Sa fie caldura, zambete si iubire (fara varsta  :D)!  :friends:

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1568 on: June 01, 2017, 01:01:21 AM »
Va pup fetelor!...
Iar s-au aglomerat toate cum nu-mi place.Si se intampla atat de multe incat parca simt ca nu ma pot bucura de tot.
Simt finalul asta de an scolar ca un final de an din acela mare. :) Parca simt nevoia de bilant,un bilant frumos.Proiecte importante au prins viata,temeri mari s-au dus.
Cel mai frumos lucru s-a intamplat cu Bogdan.A meritat ca nu am lasat la mana sortii povestea cu dascalita cea mai importanta din viata unui copil.Cred mai mult ca niciodata ca pruncii trebuie sa fie compatibili cu MARIA SA INVATOAREA.Si o spun cu atata drag!Sper ca relatia lui cu doamna cu zambet de zana sa ramana mereu una buna.
Si cum toate se leaga a prins viata proiectul "Spiridusii" concretizat in acel grup minunat de pe facebook.Inseamna ENORM pentru mine tot ce se intampla acolo.Nu odata am plans cand am realizat ca oamenii sunt atat de frumosi si ca am parte de intalnirile astea speciale.Grupul este despre dragostea de oameni,despre recunostinta fata de ceea ce ni s-a dat,despre empatie,emotie,generozitate,bunatate.
As vrea sa pot imbratisa fiecare persoana ce s-a implicat in poveste.Mi-ar placea sa am cuvintele la mine sa pot sa spun asa cum trebuie cat de mult ii pretuiesc.Si de fiecare data sunt nemultumita de modul in care astern cuvintele acolo.Sper insa in cominicarea aceea dincolo de cuvinte.
Sunt fericita pentru implicarea in poveste a catorva prunci de la scoala.Modul in care s-au alaturat initiativei...cum m-au imbratisat dupa ce au dus cadourile,cum le-am descoperit povestile.Fiecare poveste a lor e speciala si dincolo de zambetele lor de adolescenti frumosi sunt dureri mari si totusi au gasit puterea sa daruiasca.
Nu mi-au iesit mie toate proiectele asa cum mi le-am propus anul asta vis-a-vis de copiii de la scoala dar cred ca Spiridusii e mai important decat o mie de proiecte.Sper sa duca mai departe si dupa ce nu o sa mai fiu profa lor lectia asta spiriduseasca.
Si....imi dau seama ca azi e 1 iunie si ca sunt fata mamei mele. :) Te iubesc mami si sper ca visul sa iti spuna ca la ora 00.59 copilul pe care mereu l-ai facut fericit se gandeste la tine cu toata dragostea din lume....
Azi sunt  :indragostit:....de viata!

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
« Reply #1569 on: June 02, 2017, 06:06:28 AM »
Ari esti foarte tare ca te ocupi de grupul acela si multe alte chestii. Sunt prea putini oameni in ziua de azi care sa se implice si sa dea inapoi societatii ceva bun. Pentru ca e si complicat si tre sa pui chestii personale pe.plan secundar. Dar uite ca tu  reusesti si mi-ar placea sa te vad reusind chestii din ce in ce mai mari si mai importante! Si mersi ca mi-ai dat ocazia sa iau parte la actiunile respective!  :friends:

Frisky

• fabulous
  • Looking at the autumn shade.
« Reply #1570 on: June 06, 2017, 14:32:05 PM »
Succes pe mai departe, Ariana! Si eu iti multumesc ca m-ai implicat in actiunile tale, desi participarea mea a fost minima. Am multe de invatat de la oameni ca tine.  :friends:

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1571 on: June 27, 2017, 14:46:26 PM »
Va imbratisez cu drag fetelor si va multumesc cu intarziere.Sunteti in sufletul meu prezente mereu.Eu va multumesc....
Simt ca am primit atat de mult in viata asta!Si daca reusesc sa dau mai departe macar o bucatica fara sa ma ranesc pe mine si pe cei din jur e bine.....Ce spuneti voi imi ofera certitudinea ca e ok drumul!
 :indragostit: :indragostit: :indragostit:

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1572 on: July 24, 2017, 10:42:20 AM »
Demonii prieteniei

In clasele mici L.si D. erau prietene nedespartite.Stateau in aceiasi banca,imparteau totul si nu lasau pe nimeni sa intervina intre ele.Au fost mai apoi colege de liceu si de facultate.As fi zis ca e o prietenie ce dureaza toata viata.Dar nu a fost asa.Ceva s-a rupt iar ele nu mai tin legatura.
Adultul din mine ar fi curios sa stie de ce.Copilul de altadata le invidia si cauta printre copiii din jur o prietenie la fel.Asta fara sa vad ca langa mine era M.Adultul a vazut-o. :) Si stiu ca prietenia dintre M. si mine e de invidiat.

Bogdan e sensibil.A avut la un moment dat un prieten toxic.Am incercat sa imi infrang sentimentele de dezaprobare si am acceptat prietenia lor desi Bogdan era cel chinuit iar mama celuilalt copil nu intervenea deloc.
De cand e la scoala si-a gasit prieteni ca el.Am fost in concediu cu un coleg de-al lui si familia acestuia si tare m-am bucurat sa vad doi copii care se joaca frumos si nu se chinuie unul pe altul.
Lui Bogdan insa ii e dor de prietenul lui din gradinita.Nu l-a uitat.Asa ca trecand peste demonii mei am contactat-o pe mama baiatului.Dorul se pare ca nu e reciproc.Spun cu amar asta.Eram pregatita pentru o intalnire care sa se lase cu dureri de stomac din partea mea pentru ca sunt convinsa ca pruncul nu s-a schimbat.
Si din reactia mamei inteleg ca asa e.
Am mai incercat sa ii explic ce e cu prietenia asta si ca nu intotdeauna sentimentele sunt reciproce.Pentru ei e greu de inteleg.Ce e greu de inteles pentru mine de ce un adult care se vrea formator in educatie incurajeaza egoismul.Da, ii lasam sa fie asa cum simt ei dar cred ca la capitolul generatie si empatie ii mai putem dirija.Altfel dam nastere unor adulti rai si egoisti.

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #1573 on: July 24, 2017, 18:07:13 PM »
Ari, tu esti pentru mine exemplul unic de formator de educatie ideal. Cunosc aici mai multe cazuri in care proprii copii ai unor educatoare sunt sub orice critica (unul care acum 13 ani pana la droguri, venit politia acasa din motive diferite...), ascult intotdeauna povesti din familiile alea cu gura cascata si nu-mi vine sa cred ce aud. Mi-e tare mila de copiii aia.
Te pup!

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
« Reply #1574 on: July 26, 2017, 14:35:33 PM »
Mda, din pacate si eu am auzit de cazuri, chiar de copii de psiholog scapati rau de sub control, ajunsi aproape homeless, fugiti de mici de acasa, ceva socant. Si psiholoaga este chiar destul de cunoscuta si bine cotata in oras. Deci si pentru mine e un mister cum se intampla fazele astea.