Author Topic: Iepurasul meu de anul acesta...  (Read 171378 times)

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
Re: Iepurasul meu de anul acesta...
« Reply #1530 on: October 16, 2016, 10:29:57 AM »
Roxa ai dreptate...
Din cauza asta am zis ca nu mai sunt dispusa sa rup din mine.

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1531 on: October 25, 2016, 04:37:18 AM »
Ganduri de tare dimineata cu multumesc in suflet

Scriu cu riscul de a uita sa pun unele lucruri in bagaj.Adevarul e ca nu-mi plac plecarile.Noaptea de dinainte de drum nu dorm iar despartirea de Bogdan a devenit infernala.Cand era mai mic plecam mai usor.

Ieri am predat o ora de arta plastica la clasa lui Bogdan.Am avut emotii ca in prima mea zi de practica iar la final aceeasi bucurie de acum 22 de ani.M-am linistit.Copilul s-a adaptat,o iubeste pe doamna lui si are colegi faini.Trag linie si zic ca a meritat tot stressul.

Azi o sa ne indreptam spre Bucuresti sa participam la o consfatuire ce are ca punct central invatamantul vocational de arhitectura.Stiu doar ca e musai sa fim acolo desi nu am chef de drum. :)
Bucurestiul imi aminteste de lupte sufletesti.Imi mai aminteste de oameni frumosi si decizii cre mi-au schimbat odata viata.Dar....nu-mi place.E prea mult pentru mine.Asa ca Ariana se detaseaza si se concentreaza direct asupra problemei.

Cat Bogdan a fost mic am suferit ca nu imi savura cantecele.Stiam atatea cantece pentru copii iar el nu vroia sa ii cant!Mi-am zis "Ok lui nu ii place muzica!".Ieri in masina in timp ce fredonam o melodie a inceput si el sa cante cu mine.Asa brusc deodata am descoperit glasul fain al copilului meu.Si nu a fost intamplare.Tot drumul am cantat amandoi cand aparea vreo melodie care ne placea.
Sa mai spun ceva?Iubesc copilul asta special care m-a invatat si mi-a daruit si imi daruieste atatea!

Sa fie un drum de toamna fain pe soseua ce duce la Bucuresti!
Sper sa ma pot bucura de culorile toamnei.Dor o sa fie!

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic - Beauty & Fashion Test Lab
« Reply #1532 on: October 25, 2016, 07:38:42 AM »
Mna ma bucur ca totul e in grafic, nu aveam nicio indoiala ca asa va fi. :)

Drum bun si distractie la Bucuresti!

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1533 on: October 28, 2016, 09:49:20 AM »
@Angel  :pup:

@Roxa tot ca la noi traficul.Asa am simtit eu.:)

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1534 on: October 28, 2016, 10:17:40 AM »
Fluturi

Ai mei...pe piele,in suflet,in gand,in alint peste tot fluturi.

De fiecare data Bucurestiul mi se infatiseaza altfel.Descopar lucruri ascunse de parca n-as fi fost niciodata pe acolo.
Am realizat ca de opt ani nu am mai fost in Bucuresti.Scutur din cap pentru ca nu imi vine sa cred.Opt ani...
Eram in drum spre Portugalia.Am cunoscut-o pe Daiana atunci.Am primit un buchet mare de trandafiri,am vizitat Vama Veche si Balcicul.Ba am mai si traversat cu ochii inchisi si sufletul plin de dorinte podul de la castelul Reginei.Am vizitat gradina superba plina de cactusi.Am facut o poza in oglinda Reginei.Si...m-am simtit o regina.
Dorintele de atunci sunt indeplinite.
Mi-au ramas fluturii....pe trup,in suflet,gand,alint si lacrimi.
Si nu,nu e despre tristete.E despre recunostinta,despre dragoste ca-n povesti,e putin si despre regret,e despre intrebari,e despre mine,despre tine,despre dorinte implinite,despre viata asta frumoasa care e ca zborul...unor fluturi.

Fug...dupa Bogdan si la scoala....ca un fluture. :)

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1535 on: November 03, 2016, 20:01:33 PM »
De toamna

Azi este despre toamna,despre acceptarea unui esec,despre oameni care ma inspira si imi aduc bucurie.
Acum doua saptamani am mers special la un targ sa imi cumpar niste cercei de toamna.Ii vazusem pe facebook si stiam ca sunt pentru mine.Cand i-am "intalnit" am stiut ca or sa fie dar pentru cineva luminos.A fost o senzatie stranie.Eu vroiam acelasi model de cercei dar mai lungi,mai bogati,mai prezenti....mai opulenti asa cum imi plac mie.
Azi ii purtam asortati la rochia mea preferata de toamna.Am ACEA rochie de toamna in care ma simt cel mai bine asa ca o zana a anotimpului care imi bucura sufletul prin culoare.
Am chiulit o ora de la scoala special sa ascut doi oameni dragi pe care i-am intalnit in calatoria mea pe drumul asta al educatiei altfel.
https://www.youtube.com/watch?v=5CYxDHqBVkY
Mirela este un om cu lumina in suflet si in privire.
Am stiut azi ca frunzele din urechi erau pentru ea.Am facut schimb de cercei. :) Eu am primit niste cercelusi care initial m-am gandit ca nu sunt pentru mine.Am descoperit insa ce bine imi sta cu cercei colorati in alb.Cerceii mei noi au arcul de triumf pe spate.Cerceii mei sunt cu sticla si au o textura speciala.
Tot azi am invatat ca mai este si despre esec.
Azi mi-am reamintit ca mai am de lucru la mine.
Azi abia astept sambata cand o sa merg la un atlier de crosetat caciuli.Azi stiu ca o sa imi gasesc linistea.
Azi e asa....asa cum e azi cu bune si rele si intens.Azi e despre o Ariana agitata care cauta liniste.
https://www.youtube.com/watch?v=SbT-9_mdx8c

Frisky

• fabulous
  • Looking at the autumn shade.
« Reply #1536 on: November 03, 2016, 21:14:04 PM »
 :friends: Nu e esec (la orice spui asta), ci doar o experienta a vietii. Mai invatam ceva, cum altfel decat din intamplari si experiente de tot felul. Ce-ar fi pamantul fara umbrele care se pierd sub pasi?

Hil

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #1537 on: November 03, 2016, 23:57:18 PM »
M-am emotionat la sfarsitul clipului, Mirelei. :) si ce frumos ai spus Frisky.

Cred ca oricine cu un dram de constiinta, cand priveste in urma, simte ca ar fi putut face mai mult, ca ar fi putut alege alt drum la o anume rascruce samd, dar desi e un cliseu, experientele noastre ne-au transformat in indivizii de azi. Eu cred ca atata timp cat iti pasa de ceea ce faci, in orice domeniu ai fi, atata timp cat incerci sa devii mai bun, povestea ta nu poate fi cea a unui esec.
« Last Edit: November 04, 2016, 02:16:05 AM by Hil »

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1538 on: November 10, 2016, 14:59:22 PM »
Va pup fetelor!

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1539 on: November 10, 2016, 15:32:16 PM »
Azi e despre multumesc ca suntem sanatosi

Bogdan e bine.O iubeste pe doamna lui.A aparut si un profesor de sport in zona.Deja eram pregatita sa ma iau de gat si cu asta.Dar surpriza luni :Bogdan il place pe Cristi proful de sport. :cheer: In continuare nu ii place de teacher.

Azi am fost la spitalul de copii.Internat acolo l-am gasit pe baietelul unei doamne speciale.Greu de pus in cuvinte.Am plecat de acolo multumindu-i lui Dumnezeu pentru sanatatea noastra si fara sa imi mai doresc ceva in plus.Mi-am simtit maine si picioarele grele,ca de plumb ,in stomac un mare pietroi si urechile infundate.Asa am simtit la nivel fizic ....
Mamica speciala o sa ne ajuta cu organizarea.E in poveste si cred ca ne poate da cele mai bune sfaturi vis-a-vis de actiunea de Craciun.

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic - Beauty & Fashion Test Lab
« Reply #1540 on: November 10, 2016, 15:45:18 PM »
Ce trist :( Mi se rupe sufletul cand ma gandesc la copiii aia bolnavi dar imi pare rau de numa si pentru parintii lor. Nici nu pot sa imi imaginez prin ce trec si cum reuseste un parinte sa gaseasca putere sa mearga mai departe dupa moartea unui copil. :(

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1541 on: November 10, 2016, 15:50:25 PM »
Draga mea din spusele doamnei doctor majoritatea copiilor inving boala.

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1542 on: November 10, 2016, 15:50:58 PM »
Oricum....trebuie sa invat sa ne bucuram mai mult de noi si de cei dragi....asta e pentru mine gandul zilei.

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1543 on: November 12, 2016, 19:26:08 PM »
Azi e despre dragoste

Am fost invitata impreuna cu opt din pruncii mei la "Balul sufletelor frumoase".Bunnnnn....Sambata din timpul meu liber la Opera din Timisoara....am cam strambat din nas dar....am sesizat ca pruncii astia au nevoie de iesiri in afara scolii si mi-am amintit de mine cea de acum 8-9 ani de ce am ramas in sistem.
Asa ca in  20 de minute m-am echipat pe mine si copilul din dotare si am mers la bal....Cu emotii caci habar nu aveam ce o sa fie acolo.
Si a fost fain.Bogdan m-a dansat pentru prima data,copiii mei au fost frumosi de mi-au dat lacrimile.
Dupa am iesit la o praji/coffe.Acum ma uit la poze cu o bere in mana . :)
Si e fain.Da merita sa iti rupi din orele tale de weekend pentru ei copiii faini.Bogdan e integrat in grupul lor deci nu fur din timpul lui.Iar eu....sunt fericita ca i-am adunat ca o closca in jurul meu si i-am facut pe ei fericiti azi.
La cat mai multe zile cu dragoste.
Semnat :o profa de desen si o mamica fericita!

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1544 on: December 15, 2016, 17:40:13 PM »
Bucurie

Cea mai mare bucurie de saptamana asta: lacrimile de fericire ale bunicii mele si emotia mamei vis-a-vis de proiectele de suflet care au prins viata....