Author Topic: Gradinita Cea mai buna , Prima zi de gradi.....  (Read 28127 times)

greenhead

• puiut
Re: Gradinita Cea mai buna , Prima zi de gradi.....
« Reply #105 on: December 08, 2012, 13:00:40 PM »
Eu nu mi-am luat niciodata nici un fel de palme de la ai mei si tot stabila am ajuns  :hihi:. Chiar si asa, nu consider ca o palma la fund poate afecta in vreun fel psihicul unui copil. Mi se pare chiar un amanunt irelevant. Violenta in familie inseamna mai mult decat atat, si aceea trebuie combatuta (va rog nu intelegeti ca as crede ca ar fi cazul de asa ceva la fetele de la noi de pe forum  :) ).
“A girl should be two things: classy and fabulous.” ~ Coco Chanel

Conchita

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #106 on: December 08, 2012, 18:37:27 PM »
Greenhead  :friends: frumos. Eu cand am specificat statistica, m-am referit la faptul ca in majoritatea cazurilor este vorba ori de nepasare din partea parintilor, ori de alint nejustificat. Bineinteles ca sunt cazuri cum este cel al tau si vorba Kaluai, bravo parintilor care au reusit sa faca asta.
Eu as fi curioasa cum il faci pe un copil sa inteleaga ca faptele lui au consecinte, daca nu-l pedepsesti. Si niciuna de aici nu cred ca si-a inchis copiii in dulap sau mai stiu eu pe unde. Faptul ca-i trimiti in camera lor, sau ca le iei jucariile care le plac pentru o perioada, sau le tai accesul la TV, calculator etc. il gasesc normal. Daca ne gandim, ca adulti, daca facem prostii, consecintele pot fi grave: pierderea unui job, inchisoare etc. (ca sa le insir pe cele extreme)... si nu ii pare nimanui rau ca ne-am pierdut jobul pentru ca nu veneam decat cand aveam chef, sau faceam numai ce si cand vroiam.
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #107 on: December 13, 2012, 17:55:06 PM »
Noi marti avem serbarea cu mos craciun si cadourile. Azi ne-a transmis educatoarea sa aducem cadourile care sa nu fie mai mari decat o cutie de pantofi. Eu credeam ca se vor strange bani si vor lua acelasi cadou pentru toti copiii, diferentiat fetite/baieti. Dar e prima oara cand aud ca parintii aduc cadoul   :nustiu:
In fine, ceva idei? Nu vreau sa duc nici cine stie ce jucarii scumpe ca ma gandesc ca alti copii poate primesc mai putin dar nici doua lulele. Merg la dublu  :D, il duc si pe Robert sa-l vada pe mosu'  :santa: si sa-si primeasca darul.

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #108 on: December 17, 2012, 14:18:33 PM »
Rox, le-am luat deja cate o carte mare cartonata si cate o masinuta de pompieri asa, mai colorata, pentru copii. Greu gasesti masinute frumoase, mi se pare ca piata este invadata de jucarii tare uratele pentru baieti.  :mhm: Le impachetam frumos, le etichetam si le vor primi direct de la mosu' :D
Maine facem si noi poze. :)
Noua ne-au cerut costume populare pentru serbare si a fost destul de greu sa gasesc, ajunge unul intreg in jur de 200-250 de lei.  Doar itari am gasit la o prietena asa ca i-a facut soacra-mea camasuta din panza alba cu ceva benzi luate de la niste prosoape traditionale plus broderie rosie si snurulete de la mercerie, iar pe post de brau o banda tricolora.  Unicat! :D
Poezia au invatat-o amandoi, cap coada, nu-l pot invata pe David ceva fara sa bage la cap si Bobu  :lol:
Azi facem si pomul acasa ca pana acum nu ne-am invrednicit  :rusinos:
Bravo Sarei ca este fetita cuminte acum, cred ca toti copiii isi schimba comportamentul in perioada de adaptare. Si David s-a mai schimbat, a inceput sa vorbeasca cu educatoarea si sa fie mult mai implicat in activitati. Abia astept  sa-l vad maine cum danseaza populare  :lol:
Miercuri iar mergem la gradi ca vine si primarul cu ceva cadouri, o sa-l iau numai pe David, probabil ca sunt pe liste doar copiii din gradi.

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #109 on: December 17, 2012, 14:24:08 PM »
Petrecere frumoasa la serbari! :cheer: Neaparat sa ne povestiti cum a fost. Eu vreau si poze :pray:

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #110 on: December 17, 2012, 19:18:12 PM »
Incarc acumulatorii :D