Rox, le-am luat deja cate o carte mare cartonata si cate o masinuta de pompieri asa, mai colorata, pentru copii. Greu gasesti masinute frumoase, mi se pare ca piata este invadata de jucarii tare uratele pentru baieti.

Le impachetam frumos, le etichetam si le vor primi direct de la mosu'

Maine facem si noi poze.

Noua ne-au cerut costume populare pentru serbare si a fost destul de greu sa gasesc, ajunge unul intreg in jur de 200-250 de lei. Doar itari am gasit la o prietena asa ca i-a facut soacra-mea camasuta din panza alba cu ceva benzi luate de la niste prosoape traditionale plus broderie rosie si snurulete de la mercerie, iar pe post de brau o banda tricolora. Unicat!

Poezia au invatat-o amandoi, cap coada, nu-l pot invata pe David ceva fara sa bage la cap si Bobu

Azi facem si pomul acasa ca pana acum nu ne-am invrednicit

Bravo Sarei ca este fetita cuminte acum, cred ca toti copiii isi schimba comportamentul in perioada de adaptare. Si David s-a mai schimbat, a inceput sa vorbeasca cu educatoarea si sa fie mult mai implicat in activitati. Abia astept sa-l vad maine cum danseaza populare

Miercuri iar mergem la gradi ca vine si primarul cu ceva cadouri, o sa-l iau numai pe David, probabil ca sunt pe liste doar copiii din gradi.