Cand a trebuit sa aleg carutul lui bebe si eu am avut mari dileme:) Tot asteptam sa vad ce isi cumpara Strumfita si am citit topicul de "n" ori. Pana la urma am mers intr-un magazin cu diverse modele de carucioare si am ales Graco, am mai spus. Eu aveam pe lista Chicco si Graco. Si la fata locului m-am hotarat ce aleg. Chicco era cam greu de montat si nu mai tin minte ce alte "defecte" i-am gasit ca nu era experta in carucioare dar mi s-a parut dificil cand am inceput sa-l asamblez la fata locului, adica sa-i pun port-bebe-ul, apoi scoica...in fine. Bertoni eu l-am sarit din start, vazusem la multa lume si uitandu-ma si comparand cu alte carucioare chiar nu mi-a placut.
Apoi cand am ajuns acasa am urmatit pe okazii ce ma interesa si l-am luat rapid.
Deci, mergi la un magazin cu multe modele de carucioare si vezi ce-ti place: sa aibe si suport de plastic in fata lui bebe, iti va fi util cand creste, eu ii pun acolo cate o jucarie, biscuiti, pufuleti, pe maner la aiba la fel suport pt bibi, la fel imi era util pt ca nu deschideam geanta de multe ori sa scot bibi-le cu ceai sau apa, sa aiba roti duble...
Edit: acesta-i modelul pe care il am eu, difera culoare:http://www.okazii.ro/carucioare-copii/carucioare-2-in-1/carucior-quattro-tour-deluxe-graco-tsb-a116774428