Author Topic: Ce-am mai cumparat pentru bebeii nostri  (Read 101385 times)

Anomis

• important
Ce-am mai cumparat pentru bebeii nostri
« Reply #540 on: August 08, 2012, 16:29:02 PM »
Multumim, Althe.

Caciulitele si sosetele albe, ca mai hainutele le-am luat de la Tesco. Probabil seamana. Deocamdata am preferat sa nu le cumpar online, m-am simtit eu mai bine sa le si vad.

Saculetul mi-l place si mie foarte mult. M-am uitat si la costum cu picioare, dar m-am gandit ca e mai usor de folosit asta si ca nu are pe unde sa intre frigul.

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #541 on: August 08, 2012, 16:40:10 PM »
Da, ai dreptate, in prima perioada cele de casa iti sunt de ajutor. Un mic sfat, daca vrei sa iei si de 6 luni, copiii cresc foarte repede in zilele noastre, este posibil ca la 2 luni sa nu-ti mai intre in cele de 1-3 luni. Lui Dav ii veneau fix la 4 luni hainute de 9 luni de la M&S. La 4 luni ii luam body-uri de 9-12 mothercare. Mentionez firmele pentru ca mai exista mici diferente intre ele la dimensiuni. Si Kiabi mi se pare ca are masurile mai mici, Robert nu a crescut in ritmul lui Dav, cu toate astea hainute de 12 luni nu-l mai incapeau de pe la 7-8 luni.

da, de steul de 5 sosetute albe si de tichiutele albe cu ursuleti, despre astea vorbeam. Chiar am poza din materntate cu Robert cu tichiuta din asta, tare simpatic  :indragostit:

Anomis

• important
« Reply #542 on: August 08, 2012, 16:54:19 PM »
Roxa, asa ma gandeam si eu, dar nu eram prea sigura cum e mai bine.

Althe, am luat cateva body-uri si cu maneca scurta si lunga si de 3-6 luni. Eram convinsa ca am luat si un set de salopete, dar acasa am vazut ca am doar de 0-3  :nustiu:. Daca era dupa mine ii luam o gramada deja si pentru perioada asta, dar nu m-a lasat Mr, sa vedem cat de repede creste  :tafnos:. Timp mai este oricum.

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #543 on: August 08, 2012, 17:02:16 PM »
Da, asa e, in plus il scoateti pe bebe la o sesiune de shopping  :D

Didilica

• copacel
« Reply #544 on: August 08, 2012, 17:05:29 PM »
Vai, Simo, ce frumoase sunt!  :indragostit:

Noi nu am cumparat nimic pana acum, ufff.
Ne gandim sa mergem saptamana viitoare pana la Budapesta, la Ikea, sa luam patut, masa de schimbat, comoda si alte maruntisuri. Si am mai vazut un magazin, Brendon se numeste (au si site) de unde ma gandeam sa iau carucior.
Apropo, voi ce carucior ati ales, ca eu nu reusesc sa ma decid?  :doh: Mi-a ramas in minte unul de la Maxi Cosi (Mura 3 sau 4), care mi se pare fain si solid, dar e foarte greu. Si n-am unde sa-l vad in realitate sa imi dau seama cum se manevreaza.
Iar in ultimul timp am tot citit despre purtatul copiilor, iar acum sunt setata sa imi iau si un wrap, eventual cu o husa de iarna, sa o scot asa afara la iarna si sa nu mai iau landou...

De pe amazon ma gandeam sa imi comand sticle, pompa, tetine, etc de la Avent sau Tommee tippee.

Iar hainute, nu stiu unde ai reusit sa le gasesti asa de faine!
Eu am intrat doar la H&M si Zara pana acum si nu am iesit cu nimic de acolo. Ma gandeam sa ma mai uit la hainutele de la Tex, in Carefour si eventual la Budapesta.
Tesco unde ai gasit? Ma gandesc ca nu in Timisoara... Poate ajungem si la unul din asta, daca mergem in Ungaria.

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #545 on: August 08, 2012, 20:02:29 PM »
Didi e de mers la Budapesta pentru trusoul de inceput.De mers si de oprit la Tesco in primul rand.Au cele mai dragute si accesibile hainute pentru inceputul de drum al piticutilor.
Bodyurile cu capse laterale sunt cea mai buna inventie.Merci Althe,tin minte ca tu ai insistat sa iau din alea.Mai sunt bodyurile intregi extrem de faine.
Bebele e mic,mic si ti-e teama sa nu il faci bucatele. :)

La Brandon au multe carucioare si e fain ca le vezi,le probezi inainte sa te decizi.In rest parerea mea este ca magazinul e unul scump.Noi tot de acolo am luat si scaunul pentru masina.Maxi Cosi avem noi si il recomand si pe asta din tot sufletul.

Va sfatuiesc sa va luati un carucior usor....

De la Mothercare i-am luat in februarie cand am fost in Londra.Sunt absolut BESTIALE toate lucrusoarele de acolo.Un pic mai scumpe insa.

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #546 on: August 08, 2012, 20:30:11 PM »
Ari  :kiss: Da, uitasem de aspectul asta cu capsele laterale. La Robert nu m-am mai stresat deloc, numai din alea pe gat am avut, aveam deja experienta si-l rostogoleam ca pe un cartof la imbracat. Mi-a ramas mie vorba asta in cap, primul copil e de cristal si al doilea de cauciuc, este adevarata si probata  :lol:

Didilica

• copacel
« Reply #547 on: August 09, 2012, 09:56:02 AM »
Didi e de mers la Budapesta pentru trusoul de inceput.De mers si de oprit la Tesco in primul rand.Au cele mai dragute si accesibile hainute pentru inceputul de drum al piticutilor.
Bodyurile cu capse laterale sunt cea mai buna inventie.Merci Althe,tin minte ca tu ai insistat sa iau din alea.Mai sunt bodyurile intregi extrem de faine.
Bebele e mic,mic si ti-e teama sa nu il faci bucatele. :)

La Brandon au multe carucioare si e fain ca le vezi,le probezi inainte sa te decizi.In rest parerea mea este ca magazinul e unul scump.Noi tot de acolo am luat si scaunul pentru masina.Maxi Cosi avem noi si il recomand si pe asta din tot sufletul.

Va sfatuiesc sa va luati un carucior usor....

De la Mothercare i-am luat in februarie cand am fost in Londra.Sunt absolut BESTIALE toate lucrusoarele de acolo.Un pic mai scumpe insa.

Ari, iti multumesc pentru sfaturi!  :flori:

Am trecut Tesco pe lista de magazine de vizitat. Tot dupa bodyuri, salopete, pantaloni si bluze de bumbac o sa ma uit si eu. Si, da, sa fie cat mai usor de imbracat, ca altfel voi fi stresata rau.  :lol:
Legat de magazinul Brendon, articolele la care m-am uitat eu, carucior Maxi Cosi Mura 4, scoica si baza Isofix tot de la ei, nu erau cu mult mai scumpe fata de ce am vazut pe amazon.de. O sa ne mai gandim de unde le luam, important e ca avem unde sa le vedem si sa le incercam.

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #548 on: August 09, 2012, 09:59:32 AM »
Cred ca am mai zis si la alt topic, Tesco livreaza hainute in Ro, parca 10 lire shipping.

Anomis

• important
« Reply #549 on: August 09, 2012, 10:24:18 AM »
Didi, majoritatea hainutelor le-am luat de la Tesco (din Ungaria, la noi nu cred ca este). De la Ariana stiam ca sunt bune, au si preturi ok, asa ca de acolo am facut plinul. Noi nu am luat body-uri cu capse, nu am gasit cand am fost (am luat doar doua de la Kaufland, sa vad cum sunt), sper sa fiu suficient de indemanatica si cu astea normale. Si body-urile si salopetele intregi cu capse mi se par foarte bune. Cum ziceam, am luat mai mult hainutele de baza, nu aveam nici timp sa le studiem prea mult pe celelate, si am zis ca le vom mai lua pe parcurs. Daca nu ajungi in Ungaria le poti comanda. Vezi ca este un topic unde au pus fetele link-uri la site-uri cu articole de bebei.

La Brendon sunt intr-adevar multe, multe carucioare. Noi ne-am pierdut printre ele si nu am reusit sa alegem nimic pana la urma. Suntem foarte nehotarati cu caruciorul, noi nu am vrea 3 in 1. Avem deja scoica si parca ziceau fetele ca nu au prea folosit landoul. Mai cautam. Ei au chiar de toate, dar in general preturile sunt destul de mari, cum zice si Ari, dar mai gasesti si cate o oferta. De la ei am luat setul de patut, suportul de infasat si sacul de iesit afara.

De la Ikea am luat sacul de dormit, paturica, prosoapele si niste maruntisuri. Vroiam si un dulapior cu sertare colorate pentru jucarii, dar am zis ca e prea devreme totusi si nu are rost sa ne inghesuim inca. Patuturi erau frumoase si lenjerii de pat erau destule.

Noi am comandat patutul de pe un site romanesc, am gasit o oferta foarte buna, ramane de vazut cat e si de bun. Daca vrei iti trimit mesaj cu linkul.

Sunt convinsa ca o sa gasesti multe haine frumoase, pentru fete varietatea e mult mai mare. Am vazut multe superbe.

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #550 on: August 09, 2012, 11:41:42 AM »
Apropos de Isofix...nu stiu cat isi merita banii pentru ca e scump.Acum depinde si cat de mult calatoriti voi.
Noi am stat vreo 3 ore in Brandon pana am ales scaunul de masina MaxiCosi in final fara isofix.Era foarte mare diferenta de pret.In cazul scoicii...pe asta chiar o folosesti o perioada extrem de scurta.
Scaunul de masina de la 9 kg in sus parca are viata mai lunga.

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #551 on: August 09, 2012, 11:50:38 AM »
Si noi am ales tot fara isofix, al nostru se prinde de centuri. Pe mine m-au sfatuit niste prieteni care aveau trei scaunele si in final l-au montat pe cel fara isofix, au zis ca este mai ok asa. Acum ce sa zic, nu stiu... Eu sunt multumita de al meu, acum il ocupa Robert.

Didilica

• copacel
« Reply #552 on: August 09, 2012, 12:18:25 PM »
Simo, la Tesco vom merge si noi, daca ziceti ca e ok. Tot haine de baza vom lua, ca nu iti trebuie altceva cat bebe e mic. Bodyuri cu capse am vazut de la Tex, in Carefour, si astea pareau dintr-un bumbac ok si mai multe persoane mi-au zis ca sunt multumite de ele. O sa ma uit si la linkurile puse de fete.
La Ikea m-am uitat deja pe site, am vazut patut, masa de infasat, lenjerii, prosoape, etc si am vazut ca au pret mai bun decat in Brendon, de exemplu.
Cu caruciorul nici noi nu suntem lamuriti, inca. :) Nu vrem landou, asta stim sigur.

Legat de scaun/scoica cu/fara Isofix... eu vreau un caruciou pe al carui suport sa se poata fixa si scoica (Maxi Cosi, Britax,...). Iar baza isofix am vazut ca se poate folosi si pentru scoica si pentru scaun, la unele firme (Maxi Cosi, de exemplu).
Din cauza asta ma gandeam ca e o afacere buna combinatia pe care am ales-o. Scaunul caruciorului sa se poata lasa pe spate complet, pe cadru sa se poata monta si scoica, iar baza sa o folosesc la inceput pentru scoica, apoi pentru scaunul de masina.
Poate ma mai razgandesc de 3 ori pana saptamana viitoare...  :lol:

veruskin

• fabulous
« Reply #553 on: August 09, 2012, 14:31:27 PM »
Eu nu vad pozicile dar sunt sigura ca sunt  :indragostit: :)

Noi am avut carucior all in one de la Peg Perego pe al carui cadru se punea si scoica si la masina avea o baza pe care o puneai foarte usor, ca la isofix.
Pe noi ne-a dezamagit scoica care se prindea direct in centuri pentru ca nu reuseam niciodata sa fie stabila, se balanganea in toate partile si nici nu ne placea cum statea bebe in ea. Din cauza asta am trecut la scaunul Peg Perego cu baza, reglabil care a mers pana peste 1 an  sau 2 ani parca.
Acum avem unul cu isofix care se monteaza foarte usor in masina lui Mr., dar in masina mea care nu are isofix ma apuca toate cele ca nu reusesc deloc sa il montez cum trebuie si tot se misca.... Deci eu as opta pentru scaun/scoica cu isofix.

moto_m

• important
« Reply #554 on: August 09, 2012, 16:13:04 PM »
Faine lucrusoarele cumparate  :indragostit: Cand vad pozele imi aduc aminte de lista mea si cate mai aveam in plan sa cumpar pt bebe.
 Carut eu am cumparat Graco 3 in 1: scoica cu baza auto (scoica se clipsa si pe carut), port-bebe pt ca era iarna si tare bine mi-a prin cand il transportam pe bebe pt ca nu l-am pus de la bun inceput in scoica, statea intr-o pozitie circita si-mi displacea cand il vedeam asa, abia cam pe la 3 luni l-am pus in scoica. Carutul e solid, greu ce-i drept dar usor de manevrat, se pliaza cu o mana si destul de rezistent. Foarte multumita sunt de el. Si acum il mai plimb pe Stefan pt ca e un chin sa-l scot la plimbare fara carut, nu e un copil sa merga linistit langa tine sau sa se joace pe langa tine, nici in trotineta nu sta asa ca singura modalitate de transport e carutul. Ca pret a fost destul de accesibil, l-am luat de pe Okazii de la cineva care nu prea l-a folosit si chiar s-a vazut. Si acum dupa 1 an si 8 luni arata foarte bine, un pic s-au uzat rotile atat.
Scaun auto am luat Maxi Cosi si tare multumita sunt de el, si ma bucur ca le-am ascultat pe fete.

Hainute am lut din diverse locuri:comandate de pe net, magazine....Patut si lenjerie de pat cu aparatori le-am laut de pe net si magazin dar bebe nu a dormit nici macar o noapte in el si l-am vandut.
Sterilizatorul de la Primii Pasii e foarte bun si ieftin si acum isi face treaba fara probleme. Tetine si biberoane am luat Avent din farmacie.

Aaaa si leaganul balansoar de la Fisher Price tare bine mi-a prins ca era pt greutate maxima de 11 kg cu aproximatie si cand aveam de gatit/calcat/smotru acolo il puneam si-mi vedeam de treaba. Iar pt mai tarziu Jumper-ul a fost un mare ajutor pt mine si o incantare pt Stefan mai ales cand invatate sa se joace cu jucariile si se rotea singur in suportul acela si topaia si se amuza  :indragostit: Daca nu aflam de la Ari habar nu aveam ca exista asemenea minunatii.