Author Topic: Ce-am mai cumparat pentru bebeii nostri  (Read 98722 times)

Bleky

• Core Team
  • fabulous
  • *
Ce-am mai cumparat pentru bebeii nostri
« Reply #510 on: May 23, 2012, 23:48:06 PM »
Moto noi avem ceva asemanator dar fara muzici si sunete exact din același motiv : stridente ascutite. Asta îl are Alice si se joaca f mult pe el, am avut si varianta pentru mașina cu suport si hârtie specială si ne-a plăcut si ăla.
Uite-o pe Miss in acțiune desena baloane legate cu ata:)

Așa arată cutia

Teoretic e de la 18 luni in sus dar ii place f mult si la 2ani si 4 luni.

moto_m

• important
« Reply #511 on: May 25, 2012, 19:31:00 PM »
Ce mi-e drag de Alice cand o vad in plina actiune  :indragostit: O pupacesc si eu virtual  :kiss: :kiss: :kiss:
Bine ca m-ati lamurit, va multumesc, mai aman cumpararea in primul rand datorita lui Stefan care a ros un marker-evidentiator (varful cariocii, de fapt) si ma gandesc sa nu-l tenteze si asta de la aquadoodle. Apoi faptul ca sunetele sunt deranjante iararsi este un imediment. Imi place ce are Alice, pe net nu am gasit modelul asta sau poate nu am cautat eu cu atentie. Mai astept sa mai creasca un pic si poate scapa de obiceiul de a roade si a baga in gurita orice.

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #512 on: May 27, 2012, 08:33:03 AM »
Moto sa imi spui daca vrei sa ma uit eu la Auchan daca au.

moto_m

• important
« Reply #513 on: May 27, 2012, 13:37:24 PM »
Da Ari, daca ai drum si timp arunca un ochi si daca il au da-mi de stire sa vb cu cineva din familie sa-l ia din Buc. Mor de ciuda ca noi nu avem Auchan...oras de.... :nervos:

angeldust

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic
« Reply #514 on: June 11, 2012, 08:46:25 AM »
De acu se pot cumpara inclusiv Pampersi de la Emag prin eMAG Baby Care[img width= height= alt=" border="0" width="1" height="1" style="border:none !important; margin:0px !important;]http://profitshare.emag.ro/link_track.php?ad_client=cf654515c593db1353403d1077fdc8c6&add_id=176993[/img]
Mi se pare o idee f buna avand in vedere ca au transportul gratuit. Habar n-am insa daca preturile sunt ca in supermarketuri, insa daca mai pui benzina si timpul consumat sa le iei de acolo poate merita, habar n-am.

moto_m

• important
« Reply #515 on: June 20, 2012, 09:31:41 AM »
Umblu de vreo 4 zile dupa sandalute pt Stefan, ii creste asa repede labuta  :lol: Si nu am gasit nimic care sa-mi placa, bine am gasit la Otter dar sa dau 170-279 lei  imi pare enorm in conditiile in care la 2 luni tre sa-i schimb incaltamintea. Am vazut pe net incaltaminte de copii de la firma Melania, marca Ro, stiti ceva de ea? E ok? Am gasit  pe Okazii vreo 2 modele de sandalute noi si la pret mai mult decat rezonabil.
Aveti ceva sugestii ?

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #516 on: June 20, 2012, 10:54:00 AM »
Da, sunt bune, ei vand in principal in Italia dar ii gasesti si la noi la Leonardo, insa nu prea multe modele. Am avut doar o pereche de ghetute de la ei si l-au tinut foarte bine pe David, din toamna pana in primavara. Gasisem intr-un timp pe net o sursa  de la fabrica din Oradea, am inteles ca au magazin la fabrica cu foarte multe modele si preturi bune.

moto_m

• important
« Reply #517 on: June 20, 2012, 12:22:58 PM »
http://www.okazii.ro/incaltaminte-copii/sandale/noi-sandale-din-piele-pentru-baieti-melania-nr-24-15-5-cm-a114189508
http://www.okazii.ro/incaltaminte-copii/sandale/noi-sandale-din-piele-pentru-baieti-melania-nr-24-15-5-cm-a114754989

Pe astea doua le-as vrea, acum ca m-ai spus Althe, am prins curaj. As fi vrut si ceva usoar pt plaja/apa/nisip dar ce am vazut de la Elefantis nu mai aveau marimea lui si imi pare rau pt ca erau dintr-un cauciuc moale si fin cu breteleuta in spate dublat cu textil. Tare faine erau....si alte branduri recomandati? Sa am in vedere poate ajung in Buc si sa stiu dupa ce sa ma uit in principal.
« Last Edit: June 20, 2012, 15:32:54 PM by moto_m »

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #518 on: June 20, 2012, 14:55:00 PM »
Stefanut poarta 24 deja? Atat poarta si Robert. Dar David a ajuns mai repede la marimea asta, cam la un an si 8-9 luni. Cele mai bune sandalute le-am luat de la Geox, probabil ce ai vazut si tu la Otter. Insa eu le-am luat chiar de la Geox din magazin cu reducere maricica, chiar si-asa au fot 140 ron. Dar dupa o vara de purtat acum sunt impecabile si le poarta Robert. Eu nu urmaresc branduri, sunt atenta sa fie bine lipite si varful protejat, sa nu zdreleasca incaltamintea de la prima purtare. Am avut pentru David adidasi Puma care s-au facut urati tare in 2 luni dar si unii no name luati din selgros care l-au tinut foarte bine si cred ca ii va purta si Robert. O sa caut pe net poate mai gasesc sursa aceea buna de Melania, preturile erau incredibile, mi se pare ca le vindea chiar tipa de la fabrica.
Un brand foarte bun este Clarks, gasesti la preturi foarte bune pe ebay uk.
http://www.ebay.co.uk/sch/Boys-Shoes-/57929/i.html?_ipg=&_from=&_nkw=&_armrs=1&_ssn=bluntsshoeswillenhall
« Last Edit: June 20, 2012, 14:57:59 PM by Althe »

moto_m

• important
« Reply #519 on: June 20, 2012, 15:32:16 PM »
Stefan are cu cine seamana la picior :) Acum poarta 23 dar in scurt timp trebuie sa-i cumpar 24. De la Deichmsnn ii cumpar, acolo gasesc si Nike si Adidas si Elefantis.....ultimele sandalute sunt inchise in fata si cum se tot impiedica le-a cam ciufulit un pic, nu se vede ca e o piele...nu;s cum sa explic, acum nu-mi vine in minte...asa catifelata  :hihi:
Arunc acum un ochi pe ebay.
Si pentru plaja cu ce-l incalti pe Bobita? Ma gandesc cu papucei nu poate purta Stefan ca ii scapa din picioare sau si-ii scoate singur daca vede ca se poate :)

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #520 on: June 20, 2012, 15:35:46 PM »
Moto, uita-te si la vanzatorul asta http://www.okazii.ro/catalog?user_list=mpaniti&sort=timp_ramas_desc , vad ca este din Oradea deci ia de la fabrica din Alesd, unde sunt chiar si la 30 de ron perechea! M-am uitat mai bine la sandalutele puse de tine, eu una prefer acoperite in fata ca ai mei sunt tare talentati la dat cu varful in borduri sau pietre. Poate iei legatura cu el si-ti gaseste mai multe modele.
Acum am citit si ce-ai scris, sandalele luate de mine sau adidasii au protectie de cauciuc in fata, cumva o continuare a talpitei. La plaja le iau papucei tip crocs de 12 lei, o sa gasesti peste tot aici, sunt prinsi de picior la spate. Sunt dintr-un material foarte usor, din spuma zicea al meu...

moto_m

• important
« Reply #521 on: June 20, 2012, 15:47:04 PM »
Da, da din spuma vazusem si eu dar nu i-am gasit marimea, nici mie nu-mi venea in minte termenul :)
Deci inchise in fata, bine de stiut  :pup:
 Ma uit acum si la produsele vazatoarului asta. Multumesc tare mult!

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #522 on: June 20, 2012, 23:05:41 PM »
Fetelor la sandalele de la Melania mare grija ca au talpa foarte rigida.Sunt frumosi pantofii lor dar mi se par destul de incomozi.Nu exista termen de comparatie daca ne referim la Geox si Clarks.
Bogdan are o pereche de sandale Clarks si sunt incredibil de faine.
I-am mai luat niste adidasi Adidas de la Deichman de care am fost foarte dezamagita pentru ca rapid s-au facut urati.La noi mai exista un magazin Bodosport unde am vazut niste sandalute pentru baietei Nike foarte comode si dragute.
Eu as cam vreau sa ii iau pe acestia
okazii.ro/incaltaminte-copii/pantofi/sandale-saboti-papucei-pentru-strand-pantofi-crocs-pt-plaja-clarks-mar-uk6-5g-eur22-23-24-unisex-maro-cu-albastru-stare-impecabila-merita-incerca-a56417906

moto_m

• important
« Reply #523 on: June 21, 2012, 14:04:24 PM »
Ari, merci de pont  :pup: Nu i-am mai cumparat pana la urma, pentru ca nu am gasit ceva sa-mi placa si apoi sunt asa de stresata cu bandelele alea de le are pe picioare si frunte, vreo 2 si pe scalp, incat mi s-a luat de cumparaturi.

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #524 on: June 22, 2012, 18:06:20 PM »
Moto sanatate multa puiului!
Eu i-am luat astazi asa ceva
http://www.crocs.com/crocs-scooby-doo-ii-custom-clog/11109,default,pd.html
doar ca sunt pe albastru.Nu am mai avut rabdare sa astept comanda de pe okazii.
Eu m-am indragostit cand i-am vazut pe veselii de mai sus si Bogdan la fel.E foarte mandru de noii lui papucei.