Author Topic: Ce-am mai cumparat pentru bebeii nostri  (Read 101176 times)

veruskin

• fabulous
Ce-am mai cumparat pentru bebeii nostri
« Reply #495 on: December 01, 2011, 12:31:26 PM »
Ari iti multumesc din suflet, dar nu mai este nevoie de ajutor :) tocmai m-a sunat o prietena ca a gasit ea in Bucuresti si mi-a luat deja.

Pupici multi

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #496 on: December 01, 2011, 13:52:49 PM »
Cu tot dragul Veru! Nu era niciun deranj. :pup:
Bine ca s-a rezolvat problema!Daca nu ii faceam noi rost de o camasa made in Temeshvar.

clara

• nazdravan
« Reply #497 on: January 02, 2012, 14:47:27 PM »
I-am cumparat Annei pentru zapada cizmele aste de la Salomon!

Nota 10 pentru modul in care se comporta pe zapada, sunt f cãldurosi si dintr-un material rezistent la apa!

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #498 on: January 02, 2012, 15:39:35 PM »
Ce frumoase sunt! Imi plac foarte tare! La noi cica slabe sanse de ninsoare anul asta dar si noi avem cizme pt zapada  :d

clara

• nazdravan
« Reply #499 on: January 21, 2012, 21:13:09 PM »
Azi de Gap am gasit la reduceri pantalonii si hanoracul asta numai bune pentru primãvara!

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #500 on: January 22, 2012, 15:58:38 PM »
Drei Anna ii sta tare bine in rosu  :fox: Sa le poarte sanatoasa!

clara

• nazdravan
« Reply #501 on: February 16, 2012, 15:33:37 PM »

Priviti in ce a transformat Mr living-ul: in lumea happyland, parca a innebunit, ii cumpara in prostie tot felul de casute, deja le ascunde de mine si i le da cand sunt eu la sala!!!! Chiar m-am suparat pe el ca o sa ajungã sa nu mai înțeleagã nimic copilul la cate chestii ii cumpara. Doar ce ii spui ca ii dai cadou si e prietena ta cea mai buna!

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #502 on: February 16, 2012, 16:02:17 PM »
Ahahaaa, suuper!  :aplauze: :aplauze: :aplauze: Si eu as face EXACT la fel! De fapt abia astept sa deschidem livingul sa dau liber la invazia Happyland! Tre' sa le procur cam pe ascuns  :evil:
Mr. al tau este happyland addicted! super tare, imi placeeeee!!!!

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #503 on: February 17, 2012, 18:34:28 PM »
Hai ca nu este nimic exagerat, imi plac jucariile Annei, pentru copii mici mi se par jucariile perfecte. Ii invata multe, le creeaza o lume minunata, colorata. Tin minte ca si eu aveam cand eram mica tot felul de figurine dintr-un cauciuc mai tare si m-am jucat foarte mult cu ele, le construiam casute din lego, le plimbam in masinute, trenulete sau ce mai aveam. Probabil de aceea sunt atrasa de genul acesta de jucarii. Si am avut si foarte multe papusi, doar cele mari cred ca peste 30, toate aveau nume si personalitate, le iubeam din tot sufletul, m-am jucat cu ele multa vreme si imi impodobeau mandre pianul. Ce vremuri minunate :) Si chiar daca mama imi facea multe pofte le-am inteles si le-am apreciat pe fiecare in parte.
In schimb nu mi-au placut si nu-mi plac papusile Barbie, distorsioneaza imaginea unui copil plus ca nu vad cum s-ar putea juca cu ea. Este un bat cu sani si o claie blonda. Eu una le-as interzice  :evil: Desigur, am avut si eu imitatia bastinasa si chiar si pe iubitul ei dar nu va spun ce faceam cu ei ca m-ati putea considera twisted  :lol:  :hahaha:

Wendo

• Centura de aur in bucatarie
  • fabulous
  • *
« Reply #504 on: February 17, 2012, 23:17:13 PM »
I love barbie :D Eu m-am jucat cu papusile pana la 12 ani, imi cioparteam hainele mele ca sa fac rochite si fundite papusilor, le faceam si crinoline (cu sarma bagata in tiv), le-am si tricotat una alta. Cand o sa am o fetita o sa-i umplu camera de papusi :D
We are the men
Silent and cold
Beautiful eyes
Sheep among wolves

clara

• nazdravan
« Reply #505 on: February 26, 2012, 13:01:31 PM »
Althe, sa iti spun ca de la ultimul post pana aseara ne-am pricopsit cu casuta ciuperca , moara si ceva masina spatiala. Mai vrea sa ia casuta din copac, stația de politie, aprozarul si un robot. A innebunit clar.

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #506 on: February 26, 2012, 14:09:58 PM »
Nu-i bai, Anna o sa fie fericita in lumea Happyland  :D
Mi se par foarte potrivite pentru copii, cred ca le ofera multe momente minunate de joaca :indragostit:
Dar nu mi-ai spus, pe Anna o incanta?

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #507 on: February 26, 2012, 14:41:04 PM »
@Clara ce fain e livingul vostru cu multe jucarii si culoare! :indragostit:
@Wendo si euuuu la fel faceam.
Roxa e absolut fabuloasa papusa Sarei. :indragostit:

moto_m

• important
« Reply #508 on: May 23, 2012, 13:16:32 PM »
M-am hotarat sa-i cumpar pisoiului Aquadoodle, am tot cautat pe net si am vazut ca's mai multe tipuri in functie, cred, de varsta copilului.
Acum, va intreb pe voi daca se merita (pret, model) si daca ce am ales eu e ok pt Stefan la 1 an si 6 luni:
http://famouskidstoys.shopmania.biz/cumpara/aquadoodle-si-centru-de-activitate-5-in-1-482989

Ari, multumesc inca o data pt lamurire  :pup:

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #509 on: May 23, 2012, 22:46:25 PM »
Asta i-am luat-o si eu cadou baietelului prietenei mele.Ce nu mi-a placut au fost sunetele.Eu am o problema cu asta.Erau din alea ascutite si ieftine.De aceea am si renuntat atunci sa ii iau si lui Bogdan iar intre timp spre disperarea mea a devenit pasionat de carti si nu de desenat.  :snif:
Moto  :pup: