Hai ca nu este nimic exagerat, imi plac jucariile Annei, pentru copii mici mi se par jucariile perfecte. Ii invata multe, le creeaza o lume minunata, colorata. Tin minte ca si eu aveam cand eram mica tot felul de figurine dintr-un cauciuc mai tare si m-am jucat foarte mult cu ele, le construiam casute din lego, le plimbam in masinute, trenulete sau ce mai aveam. Probabil de aceea sunt atrasa de genul acesta de jucarii. Si am avut si foarte multe papusi, doar cele mari cred ca peste 30, toate aveau nume si personalitate, le iubeam din tot sufletul, m-am jucat cu ele multa vreme si imi impodobeau mandre pianul. Ce vremuri minunate
Si chiar daca mama imi facea multe pofte le-am inteles si le-am apreciat pe fiecare in parte.
In schimb nu mi-au placut si nu-mi plac papusile Barbie, distorsioneaza imaginea unui copil plus ca nu vad cum s-ar putea juca cu ea. Este un bat cu sani si o claie blonda. Eu una le-as interzice
Desigur, am avut si eu imitatia bastinasa si chiar si pe iubitul ei dar nu va spun ce faceam cu ei ca m-ati putea considera twisted