Author Topic: Alice in tara fabuloaselor  (Read 99576 times)

deedee

• Core Team
  • fabulous
  • *
Re: Alice in tara fabuloaselor
« Reply #990 on: January 14, 2014, 16:50:13 PM »
La multi ani Alice!  :pup:
Sa fii fericita, sa ai o viata frumoasa si plina de dragoste.
Sa iti traiasca domnisoara Bleky draga.  :pup:

Bleky

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #991 on: January 14, 2014, 18:28:00 PM »
 Va multumesc mult fetelor pentru gândurile bune!
Si iată, au trecut 4 ani frumosi, nici grei, nici usori dar cu certitudine cei mai frumosi ani din viața mea! Sunt o mămica fericita si dăruita total puiului ei. :indragostit:
« Last Edit: January 14, 2014, 18:33:56 PM by Bleky »

Ariana

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #992 on: January 14, 2014, 19:08:25 PM »
LA MULTI ANI puiutei frumoase!  :flori:

Lilisor

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #993 on: January 15, 2014, 10:32:59 AM »
La multi ani, domnisoarei! Sa stii ca eu va admir pe amandoua si aici si pe FB si ma bucur mereu cand vad cat de frumos cresteti si va jucati :indragostit:!
Carpe diem quam minimum credula postero!

Bleky

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #994 on: January 15, 2014, 10:44:07 AM »
Ari, te pup, mi- e tare dor de tine!
Lilisor, îți multumesc  :mersi:

kyanna2402

• nazdravan
« Reply #995 on: January 15, 2014, 18:19:14 PM »
Niciodata nu-i prea tarziu sa-i urez acestei domnisoare frumoase: sa fie sanatoasa si norocoasa. La multi ani, Alice si sa-ti faci parintii fericiti!
Yesterday I was clever, so I wanted to change the world.
Today I am wise, so I changing myself.
(Rumi)

Bleky

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #996 on: January 14, 2015, 17:09:51 PM »
Astazi se împlinesc 5 ani... Retrăiesc cu drag, cu emoție si cu nostalgie fiecare minut trăit acu' fix 5 ani... :indragostit:
Cand ma întreaba lumea ce mai face Alice sau cum ne mai petrecem timpul împreuna, nici nu stiu de unde sau cu ce sa încep.
Ma laud cu o fetița deșteapta, frumoasa, sensibilă, isteață, vesela si din cale-afără de vorbăreață indiferent de limba in care o face. Vorbește perfect romană si franceza, face progrese remarcabile la germana si mai nou învață si engleză ca asa vrea ea. Este foarte hotărâtă si Ambitioasa cand vrea ceva. O încurajam dar nu insistam, de cele mai multe ori ne surprinde cat de mult poate sa înțeleagă si modul in care reproduce anumite informații.
E mereu in mișcare, are 2 viteze: repede si foarte repede, nu sta o clipa si imi spune ca ea are multe de facut, de explorat, de vazut etc... Intr-un cuvânt imi bagă repede: mami eu sunt o-cu-pa-taaaa! Nu am timp! Cand sunt prea severa cu ea, se enervează si imi spune ca nu mai sunt mama ei sau ca sunt o vrăjitoare si dupa aia vine si se scuza: " eu te scuz mami" sau : " nu-i nimic, eu te iert" adică tot eu am greșit nu ea :d
Suntem in plină călătorie in Lumea literelor si a cifrelor, cititul si cărțile sunt viata ei, pictează si desenează, merge si la cursuri speciale in acest sens si e super extaziata, in vara a mers la fotbal sa vadă cum e ca ea are energie :) a lăsat-o balta ...merge la balet de luna viitoare ca vârsta de înscriere e 5 ani si număra zilele pana atunci, facem trasee mici pe munte, face cursuri la școala de ski, ieșim afara indiferent de ploaie sau viscol, gătim împreuna, e organizata cu camera si jucăriile ei, ne face declarații de iubire: mami te iubesc cu tot sufletul meu si eu am un nod in gât... E atât de frumos si simt ca nu trăiesc degeaba.  :indragostit:
Cand sunt obosita imi masează spatele si imi săruta mâinile care lucrează, doarme cu pijamaua mea cand eu nu sunt lângă ea la culcare din dor de mama, il suna pe tata-su si il ia la întrebări de ce e in intârziere seara cand mai prinde aglomerație pe drumul spre casa.
Citim citim citim si învățam împreuna in joaca, are multi prieteni, toata lumea o iubește ce sa mai spun, are o copilărie fericita! E iubăreață, lipicioasa, pupaciaosa, ne topim sub ploaia de pupici si mângâieri Alicesti :)
E fascinata de dinozauri, de insecte, de planete si constelații, este foarte independenta si autoritara. Dansează, cânta si se deghizează, ma face sa rad cand eu plâng, fără sa știe, ma ridica atunci cand eu cad si imi umple casa, gândurile si visele cu zâmbete inocente de copil. O iubesc mai presus de orice si tot ce fac, fac pentru ea.

Poza de azi, zi aniversara

albinuza

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #997 on: January 14, 2015, 17:15:50 PM »
Sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea la nesfarsit!! :kiss:

Nu vad pozele de la serviciu, dar o sa ma uit de acasa!
"Cand ai incetat sa mai fii copil, ai murit de mult."
                                        Constantin Brancusi.

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #998 on: January 14, 2015, 18:20:29 PM »
Sa-ti traiasca printesa, sa fiti fericiti toti 3 si fericirea asta sa dureze pana la adanci batranete! La multi ani!
E o scumpa si se vede si in poze ca nu mai poate de bine :D

Nimphe

• Core Team
  • fabulous
  • *
  • http://surasul-demetrei.blogspot.de/
    • Daily Pleasures
« Reply #999 on: January 14, 2015, 19:40:23 PM »
La multi ani printesei, Blecky! Sa fie sanatoasa si norocoasa!  :pup:
If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.
http://kusse-und-liebe.blogspot.de/

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #1000 on: January 14, 2015, 19:55:10 PM »
La multi ani, minune de copil! Bleks, esti o mama deosebita   :indragostit:

deedee

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1001 on: January 14, 2015, 20:16:01 PM »
La multi ani Alice! 😘 Esti o fetita frumoasa si cu multe insusiri, din cate povesteste mama ta speciala. Va doresc tot binele din lume.
Mi se pare extraordinar ca la varsta ei stapaneste deja 2 limbi si invata inca 2. E un start cum nu se poate mai fericit in viata.

Lilisor

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #1002 on: January 14, 2015, 21:05:56 PM »
 :aplauze: Sunt profund impresionata de Alice si deja stie mai multe decat unii colegi din facultate :hihi:. La multi ani fericiti si sa fie cel putin la fel de frumosi si plini de aventuri si experiente frumoase  :indragostit:. E o frumusete de copil si la exterior si la interior :friends:!
Carpe diem quam minimum credula postero!

Wendo

• Centura de aur in bucatarie
  • fabulous
  • *
« Reply #1003 on: January 14, 2015, 23:59:13 PM »
La multi ani, Alice!

Bleky, am mai zis eu mai demult, cred, cand te citesc pe tine povesting despre ea, parca imi vine si mie chef de un copil :hihi: Sa aveti parte numai de zile frumoase impreuna!
We are the men
Silent and cold
Beautiful eyes
Sheep among wolves

Frisky

• fabulous
  • Looking at the autumn shade.
« Reply #1004 on: January 15, 2015, 06:56:36 AM »
La multi ani, Alice! Esti o mama model, Bleky.  :friends: