Author Topic: Alice in tara fabuloaselor  (Read 100843 times)

Frisky

• fabulous
  • Looking at the autumn shade.
Re: Alice in tara fabuloaselor
« Reply #960 on: January 14, 2013, 19:05:03 PM »
 :indragostit: La multi ani, Alice! Sa cresti in continuare cel putin la fel de frumos cum ai crescut in anii astia, in bratele lui mami Bleky trup si suflet cu tine.

Wendo

• Centura de aur in bucatarie
  • fabulous
  • *
« Reply #961 on: January 14, 2013, 22:44:44 PM »
La multi ani, Alice! Sa ai parte in viata de cel putin atata bucurie cata i-ai adus mamei tale :kiss:
We are the men
Silent and cold
Beautiful eyes
Sheep among wolves

Conchita

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #962 on: January 15, 2013, 00:01:44 AM »
La multi ani Alice!  :flori: Sa fiti la fel de fericiti ca va aveti unii pe altii pana la adanci batraneti.  :pup:
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

Hil

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #963 on: January 15, 2013, 02:02:09 AM »
La multi ani dragalasa Alice! Te pup cu drag!

Bleky

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #964 on: January 15, 2013, 10:55:37 AM »
Va multumesc din suflet fetele mele dragi  :grouphug:

moto_m

• important
« Reply #965 on: January 15, 2013, 14:39:43 PM »
La multi ani Alice! Sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti bucuri parinti la fel de mult ca pana acum  :pup:  :party:
 Blecky, va doresc zile senine si pline de zambet!

Althe

• Legally FAB
  • fabulous
  • *
« Reply #966 on: January 16, 2013, 10:50:42 AM »
La multi ani, fetita frumoasa si desteapta!  :kiss:

deedee

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #967 on: January 17, 2013, 14:07:55 PM »
La multi ani si de la mine Alice!  :pup: Nu va pot dori decat sa ramaneti la fel de armoniosi ca familie si de acum inainte, sa va traiasca fetita si sa fie fericita alaturi de parintii ei minunati.  :pup:

Bleky

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #968 on: February 22, 2013, 00:06:17 AM »
 :mersi: dragelor!
Ma gandeam de ceva vreme sa mai scriu despre Alice....imi vin greu cuvintele si incerc sa ascund ce ma doare si ce ma intristeaza de cand tata nu mai este...incerc sa imi recapat optimismul si pofta de viata dar e f greu si trebuie sa lupt mult eu cu mine...

Ce pot sa spun despre Alice? are 3 anisori, 1 metru inaltime si 16kg... e formidabila cand scoate niste explicatii, niste idei, niste perle de rad zgomotos cu lacrimi, ma simt extraordinar de bine cand ma inveleste si ma mangaie inainte de culcare, imi citeste in felul ei o poveste sa imi vina somnul, ma saruta dulce pe frunte de noapte buna si cate si mai cate...
E la fel de energica, de nazbatioasa si de curioasa ca si pana acum, are doua viteze: repede si foarte repede si observ ca am momente din ce in ce mai dese cand obosesc... cineva imi spunea zille trecute ca eu am copilul atomic... nu e prima data cand mi se spune asta si nu stiu daca sa rad sau sa plang...pe de alta parte e atat de fain sa fie mai mare, e f independenta si respect lucrul asta: la toaleta se duce singurica, la dus se descurca singurica eu doar supraveghez de pe margine, la imbracat la fel... o incurajez si sunt acolo in caz de nevoie; ne gandim sa o dam la gradinita din toamna si de aceea o las sa se descurce, acest lucru o incanta peste masura!
Activitatile noastre sunt in mare aceleasi: picam, desenam, colram, numaram, cantam si cititm, citim, citim... mergem la ludoteca, la biblioteca, la mediatheque, la spectacole, la concerte, la piscina, in parcuri, la zoo, la sanius. Bucatarim impreuna si vorbim fff mult si pe teme din ce in ce mai variate.
Mergem la piata de flori in celalalt capat al orasului si ne imbatam de culoare si parfum, mergem la piata de peste sa ne "imputim" hainele si sa studiem crabi si caracatite, mergem la piata de fructe si legume si ne satisfacem toate poftele de vitamine... e f sociabia, vorbeste cu toata lumea si cere bani sa plateasca ea, cere sa guste sau sa vada una alta ce mai ca un om mare! e politicoasa si primeste f multe complimente iar eu sunt f mandra de micuta mea! prefera in continuare franceza cand se exprima chiar daca i se vorbeste doar in romana si intelege perfec.
Las fotografiile sa vorbeasca ...

Kary

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #969 on: February 22, 2013, 00:10:58 AM »
Bleky ce a trecut timpul si ce frumos a crescut Alice din ce povestesti :indragostit: Eu nu vad pozele  :think:
Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital

Bleky

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #970 on: February 22, 2013, 00:11:51 AM »
mica si nevinovata

make up artist in devenire

asteptand invitatii

playmobil my love

dimineata

joaca cu mama

piscina acasa

madra de toboganul cu bile

in pijama

Bleky

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #971 on: February 22, 2013, 00:14:52 AM »
cu bebe

la lectii

la bucatarie

printesa

pictand

Frisky

• fabulous
  • Looking at the autumn shade.
« Reply #972 on: February 22, 2013, 08:09:02 AM »
 :indragostit: Ce frumoase sunteti amandoua! Si aveti acea stralucire care vine din interior.  :friends:

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #973 on: February 22, 2013, 10:11:16 AM »
Sunteti fabuloase amandoua! :indragostit: :indragostit: Ce noroc pe tine cu un astfel de copil si ce noroc pe ea cu o astfel de mama!
 :friends:

daria

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #974 on: February 22, 2013, 11:37:51 AM »
:indragostit: Ce frumoase sunteti amandoua! Si aveti acea stralucire care vine din interior.  :friends:

Si eu precum Frisky zic! Draga mea Bleky iti doresc multa putere si credinta ca vei trece cu bine peste aceasta perioada extrem de grea. Fiecare zambet pe care Alice ti-l pune pe buze te face un pic mai fericita si asta conteaza enorm  :friends: :friends: