Author Topic: Luna de miere - unde, cand?  (Read 16004 times)

Meg

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • From Meg with Love
Luna de miere - unde, cand?
« on: January 25, 2010, 20:26:07 PM »
Deschid topicul acesta pentru ca am o nelamurire.. mare.
noi vrem sa mergem in mexic, in luna iulie -sfarsit - august. problema e clima.
teoretic, vor fi ploi si vreme urata. practic, .. o agentie zice ca e ok perioada, alta zice sa amanam pe octombrie.. pe net am gasit persoane care au fost si nu a plouat deloc.. sau din contra..
date fiind acestea, habar nu am ce sa fac.
ce ma sfatuiti?
Am si eu blog!
The Black Princess

Iepurica

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • Review-uri si pareri (I)Epuresti
« Reply #1 on: January 25, 2010, 20:29:34 PM »
Eu stiu ca-i sezonul ala naspa in perioada aia...
Noi am vrea sa mergem in Cuba in luna de miere, dar mai prin Ianuarie-Februarie-Martie, ca am inteles ca atunci e de mers la cubanezi...ca vara ar fi mult prea cald (asta daca-i vreme buna) sau prea ploios.
Nu te lua dupa ce zice agentia, ca aia sunt interesati sa-si vanda pachetele...si am intalnit multi care mint cu cea mai mare nesimtitre "da, bineinteles ca exista aer conditionat inclus in pret" si cand am ajuns la hotel nici macar n-aveau aparate de aer conditionat montate. Ma rog, cel mai bine-i sa te documentezi tu singurica cam ce vreme e normala in perioada aia si in functie de asta sa te hotarasti.
Dogs have owners. Cats have staff.

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #2 on: January 25, 2010, 20:31:40 PM »
Mr.K si Nina au fost in august in Mexic (eu nu mai aveam concediu disponibil :(( ) si a fost foarte bine si frumos. Ii mai tragea cate o rapaiala, dar tine 10 pana la max. 30 minute si-i calda. Lor le-a placut si ploile alea nu i-au deranjat.
Cand am fost in Sri Lanka era tot anotimpul ploios, ploua de obicei noaptea. Intr-o singura zi a plouat ziua, vreo 10 minute.

Meg

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • From Meg with Love
« Reply #3 on: January 25, 2010, 20:32:04 PM »
mira-m-as, dar dintre agentii au fost care au spus clar ca nu recomanda perioada. deci unii chiar sunt ok la faza asta..
eu as vrea sa ma duc dupa nunta, nu la 3-4-5 luni.. daca e pe asa, apoi schimbam destinatia :(... cu mare parere de rau.
Am si eu blog!
The Black Princess

Meg

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • From Meg with Love
« Reply #4 on: January 25, 2010, 20:33:39 PM »
Mr.K si Nina au fost in august in Mexic (eu nu mai aveam concediu disponibil :(( ) si a fost foarte bine si frumos. Ii mai tragea cate o rapaiala, dar tine 10 pana la max. 30 minute si-i calda. Lor le-a placut si ploile alea nu i-au deranjat.
Cand am fost in Sri Lanka era tot anotimpul ploios, ploua de obicei noaptea. Intr-o singura zi a plouat ziua, vreo 10 minute.

deci da.. se poate :) niste poze nu aveti? pliz?  :pofticios:
Am si eu blog!
The Black Princess

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #5 on: January 25, 2010, 20:36:07 PM »
Este! :D Dar trebuie sa le caut, cred ca-s pe un hard disk extern. :think: Cand le gasesc deschid un topic mexican.

Meg

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • From Meg with Love
« Reply #6 on: January 25, 2010, 20:36:34 PM »
astept cu mare interes :)
sar'manaaaaaaaa!
Am si eu blog!
The Black Princess

Hil

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #7 on: January 25, 2010, 20:38:41 PM »
Iepu in Cuba ideal este de mers in martie/aprilie. Temperaturi faine poti prinde si-n ianuarie (noi am prins) si februarie dar probabilitatea sa prindeti vreme buna in martie aprilie e mai mare decat in primele 2 luni ale anului. Lunile iunie, iulie si august sint extem de calduroase, apoi incepe sezonul uraganelor si nu v-as sfatui sa le experimentati.

abulinei

• Membru fondator
  • important
« Reply #8 on: January 25, 2010, 20:39:58 PM »
Mexicul e foarte mare, pe care parte vreti sa mergeti? La Pacific sau in Golful Mexic?
A person who never made a mistake never tried anything new.
Albert Einstein

Meg

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • From Meg with Love
« Reply #9 on: January 25, 2010, 20:40:50 PM »
playa del carmen
Am si eu blog!
The Black Princess

Meg

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • From Meg with Love
« Reply #10 on: January 25, 2010, 20:41:39 PM »
Iepu in Cuba ideal este de mers in martie/aprilie. Temperaturi faine poti prinde si-n ianuarie (noi am prins) si februarie dar probabilitatea sa prindeti vreme buna in martie aprilie e mai mare decat in primele 2 luni ale anului. Lunile iunie, iulie si august sint extem de calduroase, apoi incepe sezonul uraganelor si nu v-as sfatui sa le experimentati.

Hilu.. in afara de caldura excesiva.. august ar mai avea vreo buba?
eu pana pe 20-25 august as vrea sa fiu inapoi in tara
Am si eu blog!
The Black Princess

Iepurica

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #11 on: January 25, 2010, 20:45:07 PM »
Hilu, inseamna ca am retinut eu prosti :hihi: Mie nu-mi place caldura excesiva (un 30 de grade e ideal pentru mine), asa ca prefer sa astept cateva luni si sa merg in luna de miere sa ma simt bine, ca daca merg undeva si-s cu limba scoasa ca un caine, mai bine nu.

abulinei

• Membru fondator
  • important
« Reply #12 on: January 25, 2010, 20:47:27 PM »
This is the hottest time of the year in Playa, especially mid-July and August. During these months Playa fills up and the beaches are full of vacationers.

Summer is also the rainy season however the rain tends to hit once a day [if it does rain] and only for a short period. Quite often you are happy it rained as it tends to cool things down a little, at least for a short while.

On a cloudless day in August the heat can be unbearable for some people. Shoes are needed because the sand can get too hot to walk on. Even walking any great distance can become a chore and if you are backpacking the extra weight can be torture.

Dehydration is a major factor during the summer months as well as sun-burn. At 12:00 noon you can get burned in 15 minutes without proper sun-block.
A person who never made a mistake never tried anything new.
Albert Einstein

Iepurica

• Core Team
  • fabulous
  • *
« Reply #13 on: January 25, 2010, 20:49:54 PM »
Asta in mod sigur nu descrie vacanta ideala pentru mine... Uh, mai degraba ploaie.
Meg...have fun, and wear sun screen :P

Meg

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • From Meg with Love
« Reply #14 on: January 25, 2010, 20:52:33 PM »
multumesc, bulinozaurus. pe mine nu ma inspaimanta, mie de frig mi-e.. nu de caldura
cred ca pana la urma vom merge.. sa vedem si ce oferte sunt si.. asta e, la risc :)
dar astept pozele Kaluai.
Am si eu blog!
The Black Princess