Roxi, multumesc!
M-a apucat melancolia cand am citit povestile postate aici si stiam ca anul ala nu am reusit sa va arat nimic, doar pe fb ce am pus.
Da, mie mi-a ramas inima la acea rochie si am facut ceva de inspiratie.Pt ca eu nu m-am prea visat mireasa
am facut ceva 'nonconformist' . Cununia religioasa am vrut-o pe terasa unde am facut si nunta, restaurantul e situat undeva intr-o mini padurice, am avut formatie de cover-uri rock si o tanti pt muzica populara, caci trebuia sa facem totusi ceva si pt cei mai in varsta. Pe la 11 seara se pusese si sa tune si sa fulgere, dar am scapat nestropiti
Eu m-am simtit tare bine, mi-ar fi placut sa mai dureze cheful.
Artificiile sunt lampioane, asa-i, dar am avut mari emotii cu ele, restaurantul fiind la vreo 200 m de aeroport si in padurice.
Totusi, efectul a fost wow, mai ales ca cei cu muzica au ales ca melodie de fundal
Am lacrimat si eu si domnul
Ah, si rochia a fost surpriza, nu au stiut decat ai mei si sotul modelul. Mami a fost singura care m-a vazut inainte de nunta, al meu stia doar pe hartie cum arata. Si toti au ramas masca, se asteptau la ceva gen sirena