Author Topic: Cadouri pentru nunta?  (Read 7711 times)

Conchita

• Membru fondator
  • fabulous
Cadouri pentru nunta?
« Reply #15 on: July 28, 2009, 23:32:12 PM »
Nu stiu cat costa o rama digitala in Romania, dar e frumoasa ideea, pentru tinerii casatoriti. Imi place mult si ideea cu voucher. Asa ceva, pe unde iti poti permite sa le iei si tu Foxie, cred ca ar fi ok. Adica, nu o vacanta, ci doar un week-end undeva.
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

Meg

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • From Meg with Love
Cadouri pentru nunta?
« Reply #16 on: January 28, 2010, 19:19:22 PM »
ei, redeschid acest subiect pentru ca am nevoie de ceva idei pentru cadouri pentru nasi. o rama foto e prea putin si nici nu le place ideea..
of, help?

ps: fara icoane :)
Am si eu blog!
The Black Princess

ghemotoc

• important
Cadouri pentru nunta?
« Reply #17 on: January 28, 2010, 19:20:15 PM »
Buget?

deedee

• Core Team
  • fabulous
  • *
Cadouri pentru nunta?
« Reply #18 on: January 28, 2010, 19:38:25 PM »
Meg eu pot sa-ti spun ca una din chestiile care mi-au dat cele mai mari batai de cap a fost alegerea cadoului pentru nasi. Erau oameni pe care ii cunosteam relativ de putin timp, deci nu ne puteam permite sa le luam cadouri prea ciudate si pe ale caror gusturi nu le cunosteam. De asemenea, aveau tot ce-si puteau dori si mi se parea ca orice le-as fi luat ar fi fost de prisos. Asa ca am sfarsit prin a alege varianta cea mai comoda, si anume chestii de decorat (am luat de la Mobexpert si de la BoConcept). Spre uimirea mea nasa a fost foarte incantata, mai ales de lampa foarte sic, pe care a pus-o la loc de cinste (fericita ca scapa astfel de o veioza daruita de soacra :hihi:). Mai erau si doi copii la mijloc, la care a trebuit sa ne gandim asemenea. Eu zic ca nu am fost total deplasati si ca au fost niste cadouri de bun gust.
Daca ma intrebi pe mine ce mi-ar placea sa primesc, cu siguranta iti spun ca nimic care sa imi incarce casa (de la obiecte de decor pana la chestii electronice sau electrocasnice). De fapt as prefera sa nu se simta obligati sa ne cadoriseasca, pentru ca eu cred ca oamenii adevarati nu fac astfel de gesturi (cum e cel de a accepta sa fii nasul cuiva) pentru a capata ceva in schimb. Dar daca nu se poate altfel, nu stiu...poate un voucher pentru o vacanta de cateva zile intr-o destinatie frumoasa ar fi minunat. Fiind o persoana fara fite asta nu ar insemna in mod necesar si o cheltuiala fabuloasa.

Nimphe

• Core Team
  • fabulous
  • *
  • http://surasul-demetrei.blogspot.de/
    • Daily Pleasures
Cadouri pentru nunta?
« Reply #19 on: January 28, 2010, 19:50:14 PM »
Eu sunt innebunita dupa aparatul asta, este excelent:
http://www.vootar.com/imgs/elementos/1256676349.jpg
If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.
http://kusse-und-liebe.blogspot.de/

Meg

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • From Meg with Love
Cadouri pentru nunta?
« Reply #20 on: January 28, 2010, 20:28:57 PM »
Meg eu pot sa-ti spun ca una din chestiile care mi-au dat cele mai mari batai de cap a fost alegerea cadoului pentru nasi. Erau oameni pe care ii cunosteam relativ de putin timp, deci nu ne puteam permite sa le luam cadouri prea ciudate si pe ale caror gusturi nu le cunosteam. De asemenea, aveau tot ce-si puteau dori si mi se parea ca orice le-as fi luat ar fi fost de prisos. Asa ca am sfarsit prin a alege varianta cea mai comoda, si anume chestii de decorat (am luat de la Mobexpert si de la BoConcept). Spre uimirea mea nasa a fost foarte incantata, mai ales de lampa foarte sic, pe care a pus-o la loc de cinste (fericita ca scapa astfel de o veioza daruita de soacra :hihi:). Mai erau si doi copii la mijloc, la care a trebuit sa ne gandim asemenea. Eu zic ca nu am fost total deplasati si ca au fost niste cadouri de bun gust.
Daca ma intrebi pe mine ce mi-ar placea sa primesc, cu siguranta iti spun ca nimic care sa imi incarce casa (de la obiecte de decor pana la chestii electronice sau electrocasnice). De fapt as prefera sa nu se simta obligati sa ne cadoriseasca, pentru ca eu cred ca oamenii adevarati nu fac astfel de gesturi (cum e cel de a accepta sa fii nasul cuiva) pentru a capata ceva in schimb. Dar daca nu se poate altfel, nu stiu...poate un voucher pentru o vacanta de cateva zile intr-o destinatie frumoasa ar fi minunat. Fiind o persoana fara fite asta nu ar insemna in mod necesar si o cheltuiala fabuloasa.

DD, am fost la mbxper si la ik.ea ca sa vada ei de mobila.. si sincer, avem gusturi total opuse! nu ma vad alegand asa ceva.. lor le plac lucrurile mai clasice, mobila aceea usor rustica, ..
sper sa mergem cat mai mult prin magazine impreuna.. poate ii prind stilul. of.
Am si eu blog!
The Black Princess

Meg

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • From Meg with Love
Cadouri pentru nunta?
« Reply #21 on: January 28, 2010, 20:37:26 PM »
Eu sunt innebunita dupa aparatul asta, este excelent:
http://www.vootar.com/imgs/elementos/1256676349.jpg

si eu am un frate mai inapoiat de-al lui :) excelent. l-am luat cadou si la nunta fratelui.

chiar.. credeti ca ar trebui sa fie un prag? adica.. nu sub 500 lei dar nici peste 50 000? zic si eu la plesneala
imi pun 10000 de intrebari, scuze..
Am si eu blog!
The Black Princess