Am mai inaintat ceva la planificare, dar tot nu-i gatSptätle cu cimbrisor, a meniul.
Amuse: habar n-am
Antreu rece: salata de iarna (mai multe feluri de salate de iarna, varza rosie, pere, rodie samd) cu piept de gasca afumat
Supa: esenta de hribi cu galuscele cu alune
Felul principal: roastbeef facut la TR, ca garnituri trebuie sa aleg dintre urmatoarele: piure de brocoli, esalote in sos de vin rosu, varza de Bruxelles cu vanilie
Desert: as face o prajitura adevarata, dar alea sunt mari si noi plecam a doua zi de-acasa, ai mei n-ar lua la pachet (trebuie sa aiba grija cu alimentatia pe motive de sanatate
)...
Asa ca pana la urma chiar ca voi ajunge la un desert si nu la tort sau prajitura (cel putin neamtul diferentiaza aici tare, n-ar pune nici mort un tort in cadrul unui meniu, astea se mananca separat, cu cafea, dupa-amiaza
), foarte probabil mar umplut (cu mousse de ciocolata) in sos de vin rosu
Poate mai fac si-un platou mic cu branzeturi pentru la sfarsit