Subscriu si eu la oala sub presiune! Chicken stock in 1 1/2 ora in oala sub presiune echivaleaza cu muuulte ore de fiert clasic.
Wok-ul nu-l folosesc asa des, desi am un wok foarte misto. Pe inductie nu mi se pare ca are acelasi farmec ca pe gaz

Dar na, pot sa traiesc cu asta, imi place inductia prea mult

Eu mai am o tigaie din inox pe care o folosesc mai tot timpul, una non-stick pe care o folosesc mai rar (in principal din cauza ca e foarte mare si-mi trebuie doua maini sa o ridic cand e plina cu mancare), si 4 oale - 1l pentru incalzit putina apa sau facut o singura portie de orez etc., una de 2.5l si una de 3l pe care le folosesc cel mai des, mai ales la fiert paste/orez si inca una de 6l in care fac supa sau pun in saramura cantitati mai mari de carne (gen un pui intreg). Mai am si un dutch oven pe care il folosesc mai rar, dar care e bun de avut acolo, cand am nevoie de el nimic nu-l inlocuieste.
Chestiile la abur le gatesc in cuptorul cu aburi, pe plita mi-e prea lene sa fac asta.
Cea mai usoara metoda de testa daca o oala/tigaie merge pe inductie, e cu magnetul: daca se lipeste, e ok. Intr-o vreme aveam tot timpul un magnet micut in geanta

Daria, cel din link-ul postat de tine e ok pe inductie, scrie la descriere