Eu am muuulte condimente si in bucataria mea mini n-am nicio sansa sa le tin pe toate de plita, dar nu-s nici departe tare (ca daca bucataria-i mica...

). Le am puse si prin locuri diferite, pe unde s-a putut. Si cum imi aduc intotdeauna si din concedii condimente de-ale locului (adica mai mult, cumpar dupa posibilitate de la piata, sa-mi ajunga cam 1an), alea sunt puse in borcane mai mari in dulap si umplu borcanele mai mici pentru uzul cotidian. Chestia e ca tin totul la borcane de sticla. N-are sens sa zic cum le am impartite pentru ca nu e o solutie optimala (ma rog, eu stiu unde am fiecare condiment, ma descurc bine). Pun aici niste poze cu idei care mi se par misto si le-as pune in aplicatie daca as avea o alta bucatarie sau mi-as lua bucatarie noua:


Sau asa un corp, dar de sus pana jos, sa fie loc pentru toate

Pentru adapostirea lor in dulap, ca sa se vada si sa nu fim nevoite sa scoatem totul din fata ca sa ajungem la ceva care-i depozitat in spate (foarte util mi se pare stativul)

Eu as putea sa-mi fac asa ceva, dar cand ma gandesc la de cate ori ar trebui curatate borcanele daca stau asa, in spatiul deschis, imi trece repede entuziasmul
