Teo, pe cutie scrie daca e fiert inainte sau nu? Cous cousul practic este grisul pe care noi il cunoastem din copilarie
dar, deobicei ( cel putin aici in Italia ) se gaseste deja pre-fiert, adica ne ramane doar sa fierbem o oala de apa si .....separat.....sa acoperim ( exemplu ) 200 gr cous cous cu doua cani de apa fiarta si sa punem un capac deasupra si sa'l lasam asa 10 minute si dupa aceea sa'l '' ametim '' cu furculita ( eu ii adaug si 0,1mg de sofran pentru un parfum special ).....Apoi depinde de gusturi....Putem folosi doar legume sau, si, carne.....Important ( cred?!) este sa lasam putin sos lichid si diferite arome....
Da, vezi tu Kalua, in ai tai
arancini se vede clar mazarea. Si de asta mi s'o parut ca in a lui Teo lipseste ceva...Dar vorbeste una care pana acum nu a dat doi bani pe arancinii astiiaaa ...Scuze
Si apropo, pana la tine, Ka', nici nu auzisem de
arancini ( si exista si poza si reteta pe fabs )
( Si traiesc in Italia de ceva ani )