Red, cu mare intarziere, merci frumos pt urari!
Pana la urma am facut un chec zebra pe post de blat si am uns cele doi foi cu ciocolata... the end.
Ziele astea am facut taitei lati cu varza, ciorba de legume, ciorba cu linte, morcovi si pastarnac caramelizat la cuptor, snitele de ciuperci (sapt 3 and still going strong), ceva gen shepperd's pie, azi fac o pizza. La desert burek cu branza dulce (reteta Laurei Laurentie e mereu castigatoare pt placinte cu foi din astea) si coliva (grau, miez de nuca, coaja de portocale, zahar).
Kalua, am citit ca pt a evita lipirea pe fund a diverselor, asta e metoda, sa incepi pe sauté pana clocoteste totul, apoi trecut pe manual. Fata asta zice pe manual setting pt 10' ? Mi se pare f mult, eu fierb cartofi intregi in 10' , linte care a fost in prealabil inmuiata ( aia rosie precis e gata si in 5') etc f multe chestii fac in max 10' pe manual => Me, happy!