Author Topic: Accesorii, cumparaturi pentru bucatarie  (Read 111060 times)

Iepurica

• Core Team
  • fabulous
  • *
    • Review-uri si pareri (I)Epuresti
Re: Accesorii, cumparaturi pentru bucatarie
« Reply #705 on: December 03, 2016, 21:15:42 PM »
Hilu, da un telefon si la reprezentanta, ca sigur ofera piese de schimb. Si nu e ca si cum acum au nu stiu ce features malaxoarele, tot ce era si acum 10 ani e.
Dogs have owners. Cats have staff.

Hil

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #706 on: December 03, 2016, 21:49:15 PM »
Am gasit online, la partselect.ca au tot felul de piese de schimb pe marci si aparatura.

Chestiuta de-mi trebuie se numeste Pin Dowel, nr 7 in photo, am inceput sa se miste de la o vreme, o impingeam inapoi era ok. Am impins-o acum vreo 2 saptamani cu prea mare forta si a zburat undeva in zona crepsuculara, ca am intors bucataria si dulapurile cu susul in jos si nu am gasit draciul :doh:

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #707 on: December 03, 2016, 23:33:42 PM »
 :hihi: Si la mine se mai misca dracia aia la aluaturile mai tari, dar o imping repejor la loc. Se pare ca-i o boala a masinutei. Hm, sa fie 10 ani deja de cand o am? :think: :nustiu:
I-am spus Ninei ca ti-ai luat si tu Insta Potul si de-abia asteapta sa zici de iaurturi, daca-s vegane.

Hil

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #708 on: December 09, 2016, 02:11:33 AM »
Am primitul Pot-ul acum 2 zile, de-abia aseara am citit cartulia cu indicatii, apoi am decis si ce reteta sa fac, tot din cartuliile oalei.

Cons: zice sa testezi aparatul inainte sa te apuci sa gatesti, setezi pe 2 minute, dar pana acolo trebuiesc "a couple of minutes"  sa se inclazeasca apa din recipient si sa se inchida supapa. Pai a couple of minutes au fost vreo 20, apoi zice sa lasi oala sa se raceasca singura sa se deschida supapa, dupa alte 20' inca nu se lasase asa am fortat evacuarea aburilor ca sa pot deschide sa ma apuc de gatit.

Mancarica mea trebuia sa fie gata 10' , dar a durat inca vreo 15 sa se incalzeasca suficient cat sa inchida supapa. Mancarica e f gustoasa, oala a functionat, dar timpii astia pana cand incepe sa gateasca au fost o supriza neasteptata. Data viitoare ma organizez mai bine, si-i gasesc loc sub hota ca acum nu am facut-o si miroase in toata casa a usturoi :d

Hil

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #709 on: December 10, 2016, 15:48:36 PM »
Am cumparat aseara Steal cut oats, marca Bob's red mill si am facut porridge in 3 minute (cu totul dureaza cam 30). Foarte bun, bobul are consistenta celui de grausor din coliva  :yum:

Conchi tu ce retete folosesti? La cea de mai sus de ex, folosesti reteta din carte?
Ca reteta si proportiile din tabel nu au nicio legatura. Reteta cere 3 cups de lichid la 1 cup de steal cut oats pe cand in tabel ratio e 1:1 2/3 pt steal cut oats:apa.  :think:

In realitate 1 cup de grauta chiar absoarbe 3 de lichid.

Wendo

• Centura de aur in bucatarie
  • fabulous
  • *
« Reply #710 on: March 27, 2017, 16:42:58 PM »
Gagici, a incercat vreuna din voi noua masin de facut pasta de la philips? De cand cu "divortul" de ex si impartitul averii nu mai am kitchen aid si in momentul de fata am o multime de alte lucruri de cumparat ca sa ma gandesc la kitchen aid. Am vazut insa clipuri online cu masina aceasta de facut paste si pare too good to be true.
We are the men
Silent and cold
Beautiful eyes
Sheep among wolves

Hil

• Membru fondator
  • fabulous
« Reply #711 on: March 27, 2017, 19:09:46 PM »
Eu am masinica manuala.
 Paste de casa fac f rar si toate etapele (datul la manivela samd :hihi: ) fac parte din farmecul procesului 'confectionarii' pastelor de casa.

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #712 on: March 27, 2017, 23:59:27 PM »
Si eu tot la manivela dau :hihi: Dar tot asa, fac rar.