Author Topic: Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi  (Read 19598 times)

angeldust

 • Administrator
 • fabulous
 • Posts: 15430
  • Testaholic
Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi
« on: November 01, 2009, 01:10:27 AM »
In mod oficial, depunerea articolelor pentru concurs s-a incheiat si putem incepe partea cea mai palpitanta.....votarea.

Linkuri catre cele 7 articole aflate in concurs puteti gasi AICI!

Votarea se va face in felul urmator:

Fiecarui articol i se va atribui un punctaj de la 1 la 7, in ordinea preferintei, 7 fiind punctajul cel mai mare.
Se va specifica titlul articolului si punctajul aferent in dreptul lui.

Astfel, un vot corect va arata cam asa:

Titlu_articol_1 - 7 pct.
Titlu_articol_2 - 6 pct.
Titlu_articol_3 - 5 pct
Titlu_articol_4 - 4 pct
Titlu_articol_5 - 3 pct.
Titlu_articol_6 - 2 pct
Titlu_articol_7 - 1 pct.


Voturile pot fi insotite sau nu de comentarii asupra alegerilor facute.

Pot participa la vot toti userii acestui forum cu un numar mai mare de 30 de postari la activ si o vechime mai mare de o luna pe forum.

Voturile sunt publice si se pot exprima pana in data de 8 Noiembrie, pe acest topic, asa ca va rog sa cititi articolele si sa va exprimati votul cat mai curand.

P.S. Participantii la concurs nu voteaza, ca sa excludem subiectivismul din start!

Bafta participantilor!
« Last Edit: November 01, 2009, 01:14:47 AM by angeldust »

Hil

 • Membru fondator
 • fabulous
 • Posts: 8378
Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi
« Reply #1 on: November 01, 2009, 02:04:50 AM »
Girlies :aplauze: pentru articole

O lume prea fantastica- 7pct
Lupte seculare- 6pct
Despre tata- 5pct
Lenjeria rosu aprins-4pct
Dragoste, sex, dureri de cap- 3pct
Cugetari despre durere-2pct
Cea mai veche poveste din lume- 1pct

angeldust

 • Administrator
 • fabulous
 • Posts: 15430
  • Testaholic
Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi
« Reply #2 on: November 01, 2009, 10:09:42 AM »
O sa votez si eu, prima oara ma gandeam sa nu voteze adminii, dar apoi mi-am zis ca oricum nu e decat un vot, nu e ca si cand am putea maslui voturile sau ceva si stiu ca nu va lasati voi influentate de voturile mele, deci eu zic ca e safe.

In primul rand as vrea sa spun ca am fost surprinsa placut ca totusi lumea s-a agitat si a scris cate ceva, si as vrea sa le multumesc tututor care au facut asta. Mi-as dori din suflet sa avem pe viitor suficiente fonduri incat sa va pot premia pe toate.

In alta ordine de idei, cand am formulat tema concursului, aveam clar in minte: articole foarte funny. Ei bine, cam tot ce am primit au fost niste articole foarte misto, dar majoritatea dramatice, nu funny.
Punctajul meu, care am incercat din rasputeri sa nu fie subiectiv, este urmatorul:

Cugetari despre durere - 7 pct.    (articolul este f bine scris si structurat, Simona scrie tot in stilul Carrie Bradshow de multe ori, dar o prinde foarte bine acest stil de scris, mie cel putin imi place. In plus, subiectul este unul in care multa lume se poate regasi sunt sigura. Dupa indelungi cugetari eu am concluzionat ca pentru mine e cel care merita punctajul maxim)

O lume prea fantastica - 6 pct. (Otilia m-a "prea surprins" sa zic acasa intr-un mod deosebit de placut. Articolul e foarte bun! Avand in vedere ca eu care nu sunt absolut deloc interesata de catzarari sau alt soi de experiente extreme am rezistat sa il citesc cu interes pana la capat inseamna ca e intr-adevar bun. Mi-ar fi placut sa aiba alt titlu si mi-ar placea ca Otilia sa mai scrie poate si despre altceva, ca talent chiar are cu carul!

Lenjeria rosu aprins - 5 pct (Sincera sa fiu, Corina are articole muuult mai bune decat asta, DAR, mi-a placut in mod deosebit ca a scris un articol f bine optimizat, fix pe subiectul concursului. La fel, mi se pare un articol foarte bine scris si Corina e foarte talentata, dar asta se stie deja. Mi-a fost foarte greu sa ma hotarasc intre cele 3 articole de mai sus, in ce ordine sa le asez, toate 3 mi s-au parut foarte bune).

Despre tata - 4 pct (recunosc ca in privinta acestui articol am un dram de subiectivism. O data pentru ca stiu povestea si in al doilea rand pentru ca evenimentele din ultima vreme din viata mea m-au sensibilizat cumplit legat de acest subiect. M-a emotionat puternic acest articol si mi-as fi dorit ca Roxa sa nu fie nevoita sa il scrie niciodata :( )

Lupte seculare - 3 pct (Articolul in sine nu e rau, Cristina scrie ca de obicei foarte frumos, chiar si atunci cand e epuizata si satula de toate. Subiectul in schimb e parca mai putin "catchy" decat celelalte si nah, trebuia sa fac departajarea cumva.)

Dragoste, sex, dureri de cap - 2 pct (Ideea articolului era minunata, mi-am zis "in sfarsit, ceva funny". Mereu am fost fana a exprimarilor directe, fara ocolisuri si a articolelor comico-sarcastice. Junioara (a carei identitate o mentin secreta, la cererea ei) are talent pentru genul asta de articole, insa se vede clar ca ii lipseste experienta la scris. Pe alocuri, exprimarea nu e chiar cea mai potrivita si in plus articolul e cam prea scurt ca sa poata sustine ideea de la care a pornit. Ii mai lipseste cate ceva ca sa fie cu adevarat fabulos.  Dar eu o incurajez pe madam Junioara sa mai scrie, chiar nu vorbesc in dodii cand zic ca are talent, iar experienta se poate forma cu timpul.)

Cea mai veche poveste din lume… - 1 pct (Sincer nu stiu de ce Jo si-a ales acest subiect dramatic drept tema, pentru ca eu am citit chestii scrise de Jo care erau foarte funny si s-ar fi potrivit mult mai bine si pe tema concursului si pe stilul ei de scris. Povestea e palpitanta pana la un punct, dar ii lipseste cumva o concluzie, o morala. In plus dialogurile puteau fi mai mult bibilite, caci aproape toata povestea e un dialog si sunt cam "brutale" pe alocuri. Stilul de dialog se potrivea pentru o poveste funny, sarcastica, dar pentru genul asta de articol nu-s chiar cele mai potrivite. Morala: you're funny, write funny stuff!)

Eu vreau sa multumesc inca o data tuturor ca si-au rupt din timp sa trimita un articol pentru acest concurs si indiferent de rezultat sper sa mai scrie in continuare, caci ABSOLUT TOATE sunteti foarte talentate si istete si stiti ca nu spun asta doar ca sa va perii sau sa sune bine.

MadutZ

 • important
 • Posts: 1680
Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi
« Reply #3 on: November 01, 2009, 11:22:15 AM »
Felicitari fetelor care au scris :aplauze:
Despre tata- 7pct
Lenjeria rosu aprins- 6pct
O lume prea fantastica- 5pct
Cugetari despre durere- 4pct
Lupte seculare- 3pct
Dragoste, sex, dureri de cap- 2pct
Cea mai veche poveste din lume- 1pct
« Last Edit: November 01, 2009, 11:25:03 AM by MadutZ »
"Fericirea care nu durează, nu e fericire - e un mizerabil stupefiant." (Camil Petrescu)

foxie

 • Membru fondator
 • important
 • Posts: 2347
Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi
« Reply #4 on: November 01, 2009, 12:29:56 PM »
Cugetari despre durere - 7pct : mi-a placut foarte mult cum este scris articolul si am regasit in el lucruri recente care s-au intamplat, asadar ii ofer punctaj maxim

Dragoste, sex, dureri de cap - 6pct : ocupa locul 2 pentru ca mi-a placut ideea, desi mi-ar fi placut sa fie un pic mai elaborata si mai bibilita, insa pentru idee, merita

Despre tata - 5 pct : este un articol care te misca si te face sa te gandesti cat de usor poti pierde pe cineva atat de drag, poate uneori fara sa fi apucat sa-i arati cat de mult inseamna pentru tine si ce loc ocupa in viata ta... asa este, trebuie sa-i pretuim pe cei dragi si sa le aratam asta cat de des putem

O lume prea fantastica - 4pct : ideea articolului mi-a placut, ce m-a deranjat a fost insa modul in care este scris, nu stiu cum sa explic mai bine, insa parca nu are o fluenta in insiruirea cuvintelor, simteam o oarecare sacadare. Daca ar fi fost mai bine legat ar fi ocupat cu siguranta locul 1 sau 2.

Cea mai veche poveste din lume - 3pct : din nou, ideea e buna, este un subiect care trage un semnal de alarma, insa maniera in care a fost scris putea fi mai profunda. Sunt convinsa ca ar fi iesit un articol pe cinste daca se mai lucra la el.

Lenjeria rosu aprins - 2pct : un articol dragut

Lupte seculare - 1pct : subiectul este unul tipic, insa mi-a placut fraza de final "Trebuie sa multumesc unei frunze pentru zambetul de azi."

Felicitari fetelor pentru articole, toate sunt frumoase in felul lor! :pup:
 
« Last Edit: November 01, 2009, 12:32:36 PM by foxie »
Meow. :rusinos:

happycat

 • Guest
Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi
« Reply #5 on: November 01, 2009, 14:33:43 PM »
Lenjeria rosu aprins: 7p
Despre tata: 6p
O lume prea fantastica: 5p
Cugetari despre durere: 4p
Cea mai veche poveste din lume: 3p
Lupte seculare: 2p
Dragoste, sex, dureri de cap: 1p

Pokemon

 • nazdravan
 • Posts: 939
  • Birou Mediere Craiova
Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi
« Reply #6 on: November 01, 2009, 15:18:01 PM »
Cugetari despre durere-7 pct
Lenjeria rosu aprins- 6 pct
Despre tata:-5 pct :flori:
Dragoste, sex, dureri de cap- 4 pct
O lume prea fantastica- 3 pct
Lupte seculare- 2 pct
Cea mai veche poveste din lume- 1 pct
Medierea - modalitate alternativa de solutionare a disputelor de tipul castig-castig  http://biroumedierecraiova.blogspot.ro

M...

 • Fashion Editor
 • fabulous
 • Posts: 5449
 • looking for the summer
Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi
« Reply #7 on: November 02, 2009, 14:15:13 PM »
O lume prea fantastica - 7 puncte
Cugetari despre durere - 6 puncte
Dragoste, sex, dureri de cap - 5 puncte
Lenjerie rosie - 4 puncte
Despre tata - 3 puncte
Lupte seculare - 2 puncte
Cea mai veche poveste - 1 punct
 :aplauze: tuturor  :flori:
"The average dog is a nicer person than the average person."

janis

 • important
 • Posts: 1975
Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi
« Reply #8 on: November 02, 2009, 15:14:04 PM »
O lume prea fantastica - 7 p
Cugetari despre durere - 6 p
Despre tata - 5 p
Dragoste, sex, dureri de cap - 4 p
Lenjeria rosu aprins - 3 p
Cea mai veche poveste din lume- 2 p
Lupte seculare - 1 p
« Last Edit: November 02, 2009, 15:15:35 PM by janis »
"Gona kick the darkness, 'till it bleeds daylight"

Nimphe

 • Core Team
 • fabulous
 • *
 • Posts: 11872
 • http://surasul-demetrei.blogspot.de/
  • Daily Pleasures
Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi
« Reply #9 on: November 02, 2009, 15:38:54 PM »
Felicitari participantelor :aplauze: :flori: Ca si Angel, mi-as fi dorit sa citesc ceva funny, dar toate articolele mi-au lasat o stare de tristete accentuata...

Dragoste, sex, dureri de cap - 7 puncte
Cugetari despre durere - 6 puncte
Despre tata - 5 puncte
Lenjeria rosu aprins - 4 puncte
O lume prea fantastica - 3 puncte
Lupte seculare - 2 puncte
Cea mai veche poveste - 1 punct
If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.
http://kusse-und-liebe.blogspot.de/

kalua

 • Fabulous Fashion Guru
 • fabulous
 • *
 • Posts: 22866
  • Soapte culinare
Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi
« Reply #10 on: November 02, 2009, 15:56:25 PM »
Felicitari tuturor scriitoarelor in primul rand!

Cugetari despre durere - 7 puncte
Lupte seculare - 6 puncte
Despre tata - 5 puncte
Lenjeria rosu aprins - 4 puncte
O lume prea fantastica - 3 puncte
Cea mai veche poveste - 2 puncte
Dragoste, sex, dureri de cap - 1 punct

Conchita

 • Membru fondator
 • fabulous
 • Posts: 8106
Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi
« Reply #11 on: November 02, 2009, 16:05:28 PM »
Lenjeria rosu aprins - 7 pct
O lume prea fantastica - 6 pct
Cugetari despre durere - 5 pct
Lupte seculare - 4 pct
Despre tata - 3 pct
Cea mai veche poveste din lume - 2 pct
Dragoste, sex, dureri de cap - 1 pct.

Felicitari fabuloaselor!  :aplauze:  :flori:
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

pitzigoi

 • copacel
 • Posts: 282
Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi
« Reply #12 on: November 03, 2009, 00:07:04 AM »
O lume prea fantastica - 7 p
Cugetari despre durere - 6 p
Despre tata - 5 p
Lupte seculare - 4 p
Lenjeria rosu aprins - 3 p
Cea mai veche poveste din lume -2 p
Dragoste, sex, dureri de cap - 1 p
Felicitari dragutelor care au participat!  :flori:  :flori:

angeldust

 • Administrator
 • fabulous
 • Posts: 15430
  • Testaholic
Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi
« Reply #13 on: November 05, 2009, 10:04:38 AM »
Hai la vot lume buna, soarta lenjeriei porno e in mainile voastre!

Frisky

 • fabulous
 • Posts: 3173
 • Looking at the autumn shade.
Concurs - Editorialistul fabulos - Voturi
« Reply #14 on: November 05, 2009, 10:45:00 AM »
O lume prea fantastica - 7 p
Despre tata - 6 p
Cugetari despre durere - 5 p
Lenjeria rosu aprins - 4 p
Lupte seculare - 3 p
Cea mai veche poveste din lume -2 p
Dragoste, sex, dureri de cap - 1 p
 
Bravo tuturor pentru inspiratie si talent!  :flori: