Author Topic: In gradina  (Read 41988 times)

RedDeer

  • Enlightenment Seeker
  • fabulous
  • *
  • Posts: 3297
  • Truth is only as real as our delusion allows
Re: In gradina
« Reply #180 on: June 28, 2017, 14:25:59 PM »
Multumesc fain Hil   :mersi:  :friends: . I-am zis lui mr. si de asta o sa cautam. Speranta ca e o vopsea buna ma hotaraste in directia de a vopsi deck-ul si nu de a pune tile-urile alea de la Ikea. Ar fi aratat bine, mai bine decat o sa arate vopsita, pentru ca practic se vor vedea inaditurile unde marim suprafata. Dar si sa ma trezesc dupa doi ani ca arata ca naiba nu am chef. Si pentru inadituri am o solutie: pun covor de exterior.
Inclinam din ce in ce mai mult spre hard top. Cel pe care il cumparam e mai mare, asa ca nu prea vad cum o sa punem si sa scoatem noi panza de canvas pe deasupra cu usurinta cu care o puneam la cel de 3x3 m (aproximativ, e de fapt 8x8 picioare).
Vreau neaparat cu plasa pentru tantari. La noi nu mai dau cu substante pentru tantari de vreo 10 ani cred si avem tantari in nestire. Imi place seara sa stam afara cu plasele trase. Si o sa cumpar neaparat si cu privacy screen. E si pentru cand bate soarele cu putere dar si pentru vecini. As vrea sa-i punem si o lustra. Ce sa mai, vreau multe  :hihi: . Dar e frumos sa stai cu prietenii sambata seara pana tarziu afara. Nu in vara asta de pana acum, pentru ca e frig rau (10 grade noaptea  :frig: ) dar nah, mai tragem sperante.
I have lived with many Zen masters, all of them cats