Author Topic: Pozele noastre  (Read 51973 times)

galisia

• copacel
Re: Pozele noastre
« Reply #240 on: February 05, 2017, 22:30:10 PM »
O dulceata ursuletul tau, Red : :)
Banuiesc ca nu e posibil, si nici indicat,sa le atingi putin blanita, nu?
Eu simt mereu o tentatie in directia asta, la animalutele cu blana, senzatia tactila trebuie sa fie tare placuta, ma gandesc ca ursii sunt foarte ofertanti in sensul asta :d

RedDeer

• Enlightenment Seeker
  • fabulous
  • *
  • Truth is only as real as our delusion allows
« Reply #241 on: February 05, 2017, 22:38:18 PM »
Nu, Galisia, nu poti sa-i atingi, bineinteles, oricat de mult ti-ai dori sa faci asta. E funny, pe mine ma apuca sentimentele materne cand vad animalele si vorbesc cu ele  :hihi:   :silent:  Azi ii ziceam unui serpisor care se agita pe acolo 'ce face baietelul lui mami?' Dupa aia am vazut ca era un rattle snake.
Mi-ai dat o idee, o sa deschid un topic (daca n-avem) in care sa spunem ce dorinte din astea forbidden avem.
I have lived with many Zen masters, all of them cats

Nimphe

• Core Team
  • fabulous
  • *
  • http://surasul-demetrei.blogspot.de/
    • Daily Pleasures
« Reply #242 on: July 06, 2017, 22:24:03 PM »
Fetelor, nu stiu daca e topicul potrivit, dar nu gasesc de pe mobil topicul cu pozele de pe Photobucket.
M au asasinat astia cu mailuri sa mi upgradez contul, adica sa platesc, ca am 80% din capacitate. Am tot sters din poze, dar n a scazut si au continuat sa mi trimita. Pana cand mi au dezactivat niste poze, ca vad ca nici poza de profil de aici nu mai apare 😠
Voi ce faceti? Unde urcati noile poze sau ati upgradat contul platind?  Dropbox ul meu e si el plin.
If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.
http://kusse-und-liebe.blogspot.de/

kalua

• Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
    • Soapte culinare
« Reply #243 on: July 07, 2017, 11:12:04 AM »
Eu n-am vazut cateva zile pozele altora downloadate in galeata, dar acum le vad iar (si stiu si alte persoane care au patit asa). In rest n-am probleme. Cand mi se umple pe la 90 si ceva % un cont  la ei, imi fac altul  :D Cine stie ce release or fi facut si-au cam dat-o in bara cu el.
Acum vad ca nici poza mea nu se mai vede aici, sa fie sanatosi atunci, nu-i mai folosesc deloc.

Testaholic

• Administrator
  • fabulous
    • Testaholic - Beauty & Fashion Test Lab
« Reply #244 on: July 07, 2017, 13:33:40 PM »
Secret board pe Pinterest, upload acolo si link. Nelimitat, gratis.