RD, eu sunt pentru clubul de lectura, dar experienta anterioara a aratat ca nu prea are succes forma asta inrolata de a citi.

Oricum nu stiam titlul asta de carte.

Mi-l pun pe lista de to-read si cand ii vine randul, o sa-mi impartasesc impresiile.
Acum citesc
Zaira de Catalin Dorian Florescu, autor roman de succes, stabilit in Austria de cativa ani buni. Imi place cartea, are un fir narativ fluid, presarat cu subintelesuri, mici filozofii de viata, felii de istorie interbelica si de comunism, toate astea impletite in povestea unei femei pline de temperament. O recomand.
In paralel imi pun creierul sa faca flotari cu:
River Out of Eden: A Darwinian View of Life de Richard Dawkins versiunea in limba romana (titlul vorbeste de la sine: codul genetic si evolutia speciilor intr-o demonstratie bine argumentata),
A Geometry of Art and Life de Matila Ghika (e despre sectiunea de aur, pe care o regasim peste tot in matematica in progresii precum sirurile lui Fibonacci, in natura, in alcatuirea corpului uman, in arta etc., este numita phi si reprezinta radacina patrata a ecuatiei x
2=x+1
:https://ro.wikipedia.org/wiki/Sec%C8%9Biunea_de_aur) si
Ego is the Enemy by Ryan Holiday (o lectura placuta si usoara, inspirationala, pe kindle, numa' buna pentru mersul zilnic cu metroul).