French albastru-negru

french-albastru-tips-negre-2

Nu obisnuiesc sa investesc prea mult timp sau bani in manichiura pentru simplul motiv ca obisnuiesc sa imi rod unghiile si atunci nu se merita investitia.
In rarele ocazii cand unghiile mele arata cat de cat decent ma mai apuca totusi sa le pictez. Astazi mi s-a pus pata pe genul acesta de manichiura french albastru-negru  si am folosit China Glaze – For Audrey (un singur strat) si Flormar Supershine 40 pentru varfuri.
Nu am folosit nici un fel de baza sau top coat si am facut toata operatiunea cu mana libera (cred ca se vede :D)

Nu sunt extrem de multumita de rezultat, dar pentru 10 minute cat a durat operatiunea, sa zicem ca a meritat. Zilele astea vreau sa imi iau totusi si un top coat, deci daca aveti recomandari puteti sa imi lasati un comment si sa imi spuneti ce folositi voi. De asemenea, daca aveti ponturi si sfaturi legate de cum se realizeaza cel mai usor o astfel de manichiura as fi curioasa sa le aflu.

Pentru mai multe poze cu manichiuri de acest tip si inspiratie mai puteti vizita si acest topic: Manichiura saptamanii (Nails of the Week) Challenge!

Copyright©Testaholic.ro – French albastru-negru

Follow:

5 Comments

 1. Daria
  January 29, 2012 / 4:51 pm

  Si eu sunt cu rosul unghiilor, asa a iti recomand ca baza un intaritor de unghii foarte bun. La mine singurul care a avut efect a fost Opi Envy 😉

  • silvia
   Author
   January 29, 2012 / 9:53 pm

   Mersi de recomandare, il trec pe lista 😉

  • silvia
   Author
   February 1, 2012 / 6:34 am

   Mersi! :*

 2. February 5, 2012 / 8:05 pm

  Ce faaaaaaine suuuunt <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.