China Glaze “Lemon Fizz” Swatches

China Glaze “Lemon Fizz” este cea mai ciudatica dintre ojele China Glaze pe care le am. Nuanta imi place la nebunie, galbenul este una din culorile mele preferate si de cand am vazut nebunia cu Chanel -Mimosa mi-am zis ca musai trebuie sa am si eu o oja galbena vara asta. Lemon Fizz se potriveste destul de bine cu tenul meu si am constatat ca o oja galbena poate fi purtata cu surprinzator de multe outfituri, nu e asa pretentioasa cum credeam eu. Imi place in mod special sa o port cand am ceva turcoaz sau albastru pe mine, mi se pare una din cele mai tari combinatii.

Ce nu imi place la acest lac de unghii este consistenta. Spre deosebire de celelalte China Glaze pe care le am, acesta are o textura ca de var asa, sunt necesare doua straturi pentru o acoperire ok si chiar si atunci mai raman goluri, iar 3 straturi sunt deja prea mult. E extrem de greu sa o intind uniform si nici nu rezista prea mult pe unghie. Poate cu o baza si un topcoat bun s-ar rezolva problema, totusi pentru o imagine clara, va arat swatchurile de Lemon Fizz fara nici un del de baza sau topcoat in pozele de mai jos, ca de swatchuri cu topcoat e plin internetul oricum.

lemon_fizz3lemon_fizz2

Copyright©Testaholic.ro – China Glaze “Lemon Fizz” Swatches


Follow:

2 Comments

  1. February 21, 2012 / 2:29 pm

    La fel e si Towel Boy Toy, are o textura powdery si lasa dare. Incearca o baza alba sub ea sau o oja galbena mai ieftina de la Golden Rose, Orkide, ceva de genul. O am si eu dar nu am incercat-o inca, sper sa fie ok cu baza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.