Tricouri imprimate cu texte stupide

Dilema zilei: de ce 99% din tricourile cu texte imprimate sunt asa stupide? Who makes up this shit?

Sa luam spre exemplu noua si vechea colectie Bershka , brand care dupa mine detine centura neagra la capitolul tricouri cu texte penibile:

“Never give up” + poza cu cap de mort = mesaj motivational sau tricou pentru bolnavii de leucemie?

never-give-up-tricouri

“I was born like this” = like what? Ginger? Plina de pistrui? Cu o fatza de om cvasi-retardat? Ce coincidenta…si eu! Dar nu simt nevoia sa port un tricou cu care sa semnalizez treaba asta.

i-was-born-like-this-tricouri

“Be Awsome. Be you” + poza cu o tipa dezbracata care in mod evident nu esti tu si care in 99% din cazuri e mai “awsome” decat tine + niste numere aruncate random acolo pentru un aer misterios si ezoteric.

be-awsome-be-you-tricou

“Are you kiddin me?” = exact ce ma gandeam si eu cand am vazut tricoul asta?!

are-you-kiddin-me

“Ask me to stay” = Stay! Inside! Where no one can see that hideous t-shirt!

ask-me-to-stay-tricouri

“I’m not that kind of girl guys fall in love with” = Ce sa zic, trist. Poate din cauza ca porti tricouri cu texte din astea patetice? Nu stiu, zic si eu…

not-that-kind-of-girl-t-shirt

Ca sa nu ma acuzati iar ca sunt rea si mult prea dura, mi-am dorit din tot sufletul sa gasesc macar UN tricou cu un text misto, pe care sa il vad si sa zic “Asa DA!” si care sa faca parte din colecta Bershka. Ba chiar am cautat si la Zara unde m-am lovit de un alt gen de texte penibile, mai hipstaresti si mai pline de ghidusii asa.
Din pacate deci, nu am reusit sa gasesc nimic interesant printre aceste “tricoaie”,  dar daca aveti vreo sugestie lasati un comment cu linkul mai jos si daca imi place ceva, o sa completez postarea, promit!

 
[wp_ad_camp_1]
 

Copyright©Testaholic.ro – Tricouri imprimate cu texte stupide

Follow: