The Godmother – Meli Melo Sicilian Holiday

godmother-sicilian-holiday-meli-melo

Bonasera!

Nu stiu cum se face, dar de fiecare data cand sunt hotarata sa imi trimit blogul sa doarma cu pestii din diverse motive, cum ar fi ca nu prea am timp si chef de el, apare ceva care ma trage inapoi, vreun comentariu care imi merge la suflet (parol ca am unul, desi e mic si negru!), vreo propunere de colaborare sau pur si simplu nevoia de a-mi exprima frustrarile undeva.  Si da, stiu ca nimeni nu mai citeste text in ziua de azi, decat daca e vreo perla de intelepciune peste o poza cu un asfintit si postata pe pagina lui Radu F. Constantinescu, dar eu simt nevoia sa refulez periodic si o ora pe saptamana la psiholog chiar nu imi ajunge!!!

Ultima oferta pe care nu am putut sa o refuz a venit din partea celor de la  Meli Melo care mi-au trimis colierul statement din imagine, o piesa din colectia Sicilian Holiday. De cum l-am vazut m-am gandit ca nu prea am la ce sa il port, dar pentru ca imi plac la nebunie misiunile imposibile m-am asezat totusi in fata dulapului si am inceput sa meditez. Pana la urma nu a fost greu deloc sa gasesc cateva combinatii chiar si in garderoba mea cu influente 80’s – 90’s grunge.
M-am oprit la varianta asta super simpla cu jeansi galbeni si top peplum negru cu care ma gandeam eu ca o sa ma simt confortabil si nu o sa atrag asa mult atentia pe strazile dosite pe unde am carat-o pe prietena mea obligata de imprejurari sa faca pe fotograful. Dar de unde atata fericire? Normal ca tot s-au gasit niste cupluri plictisite sa ne arate cu degetul (le-am aratat si noi, alt deget) si niste cetateni de etnie rroma sa imi faca declaratii de dragoste, ca doar deh, m-au vazut cu salba la gat, normal ca s-au incins.
Hotarat lucru, data viitoare mergem undeva pe camp sa ne pozam si sa speram ca ciorile de acolo ne vor trata cu mai multa indiferenta.

melimelo-sicilian-holiday-statement-necklacemeli-melo-colier-sicilian-holidayJeans – Zara ; Peplum top – Terranova ; Colier statement – Meli Melo

meli-melo-colier-statement-sicilian-holidaymeli-melo-statement-colier

P.S. Credeti ca am ratat pe undeva ocazia sa mai inserez vreun citat din “The Godfather”? Veniti voi cu textul si eu vin cu berea sau cafeaua, drept recompensa.

Follow: