În căutarea sensului pierdut

MontiShoes_Zaful_bohochic_leather_lace

Niciodată nu m-a deranjat, sau mai bine zis nu mi-a păsat, că există oameni a căror singură tangență cu moda e faptul că poartă haine. Nici măcar mie nu imi pasă atât de mult, în ciuda faptului că am un fashion blog, și înțeleg perfect că pentru unele persoane preocuparea pentru modă și trenduri este ceva cu care nu au timp și chef să își bată capul. Ce nu înțeleg însă e cum se face că mai mereu tocmai melteni din categoria celor care se îmbracă 3 zile la rând cu același tricou încearcă de multe ori, într-un mod agresiv, să te facă să te simți prost că te-ai îmbrăcat într-un anume fel care depășește puterea lor de înțelegere.
Glume proaste și facile de genul “Vezi că ți s-au rupt blugii”, “N-ai avut bani de o pereche fără găuri?” sau “Ce macrameu frumos ai pe tine” fac cel mai adesea parte din repertoriul unor personaje mai degrabă agasante decât amuzante cu insistența lor în a-ți demonstra pe un ton de superioritate morală cât de nonsens și superficiale sunt preocuparile tale.

Gicu: “Vezi că ți s-au rupt blugii!”
Eu: “Știu, e de la căzătură. Tocmai m-am împiedicat de niște oameni care nu aveau loc de alegerile mele vestimentare.”
Gicu: “Dar serios acum, explică-mi și mie care e sensul să cumperi o pereche de blugi gata rupți ? Nu are nicio logică. Toată moda asta nu are niciun sens, altul decât să îi îmbogățească pe unii care vă spun vouă cum sa vă îmbrăcați.”
Eu: “Auzi Nietzsche, dar care e sensul să te uiți ore în șir la niște oameni care aleargă după o minge? Sau să te joci jocuri pe calculator până faci bătături la degete? În afară de activitățile anoste de bază, ce are sens și logică până la urmă? Fie că vorbim despre modă sau despre fotbal, “sensul” lor este același: să îi facă pe unii super bogați și să îi ajute pe alții  să uite de lipsa de sens a existenței pentru câteva minute pe zi. Moda e o scuză la fel de bună pentru evadarea din cotidian ca orice altă preocupare “superficială” de acest tip.”

Și acum dacă tot am stabilit că e oarecum stupid să încerci să înțelegi moda inginerește sau să o arzi superior moral când tu ai alte interese la fel de superficiale, să trecem la chestii mai “serioase” și să vă prezint outfitul meu din aceste imagini, pe care l-am purtat în principal pentru motivul super-extra-profund că așa am avut chef.

Sandalele le-am primit de la Monti Shoes Romania și presimt că vor fi printre cele mai purtate din vara aceasta, fiind extrem de comode și ușor asortabile cu majoritatea hainelor din garderoba mea. Eu le-am ales pe aceastea negre cu talpă alb-murdar tocmai pentru că au un aspect ușor “grunge”, însă există și pe alte culori cu talpa alba simplă pentru cine nu agreeaza stilul.
“Macrameul” l-am primit de la Zaful si spre surprinderea mea chiar arată ca în poză, ceea ce rar se întâmplă când vine vorba de site-uri chinezesti. Și tot de la ei am mai primit un alt top în stil boho care iarăși îmi place și pe care poate vi-l arăt într-o postare viitoare. Cred că e în funcție de noroc cu site-urile de genul acestuia, unele articole de îmbrăcăminte sunt conform așteptărilor, altele n-au nicio treabă cu ce vezi în poză, deci încercați să gasiți poze reale cu oameni îmbrăcați în ele înainte de a comanda ceva.

Cam atât cu filosofia de șanț pentru astăzi, aștept și părerile voastre în secțiunea comentarii de mai jos!

 

OOTD_Zaful_MontiShoes_Rimini

Geaca din piele  Pull&Bear (similar AICI)

Top boho Zaful

Jeans Zara

Sandale  Monti Shoes Romania

Ceas  Cluse

Cluse_Watch_leatherandlace

MontiShoes_Rimini_Zara_bohochic

sandale_Rimini_Monti_Shoes_Romania

OOTD_Bohostyle_Zaful_crochet_top

 

OOTD_leatherandlace

 

Save

Save

Save

Save

Follow: