*

kalua

  • *
  • 22866
    • Soapte culinare
Re: Tehnici de meditatie
« Reply #45 on: June 05, 2017, 14:25:02 PM »
La cursul de bucatareala balineza am cunoscut un cuplu olandez, dar dupa infatisare as fi zis ca-s ceva indieni, dar sunt originari din Surinam, parintii lor au emigrat in Olanda. Simpatici foc amandoi, iar cand au spus ca ei nu mananca usturoi, ceapa, ciuperci, morcovi si oua (lacto-vegetarieni in rest), am inceput discutiile intensive cu ei. Traiesc de cativa ani dupa Vede (asta dupa ce amandoi au crescut intr-un mediu religios, dar de la pubertate n-au mai vrut sa practice), au guru etc. si, ca sa nu mai lungesc vorba, mediteaza zilnic macar o data. La sfarsitul cursului am schimbat numerele de telefon, el a spus ca sa ramanem in contact, poate invatam ceva unul de la altul, el crede ca nu ne-am cunoscut degeaba, ceva o fi. Nu mai spun ce ne-am mai hahait toti 4 cand ne-am reintalnit intamplator (Nina si eu eram in drum spre casa ei, era tarziu, ne-a apucat foamea, dupa ce am trecut pe langa cateva restaurante inca deschise, ne-am oprit la unul, mancam cand de pe strada ne intreaba cineva daca-i buna mancarea, erau ei doi, si ei in preumblari, in alta parte decat era hotelul lor :hihi: ).
Mi-a trimis azi videoul asta, vreau sa fac si eu dupa el dupa ce trag un pui de somn, ca-s rupta:
Jahnavi Harrison Performs Kirtan at Inside the Mind 5th December 2015

*

Roxa

  • 9135
Re: Tehnici de meditatie
« Reply #46 on: June 17, 2017, 22:08:13 PM »
Mi se pare ca i se potriveste de minune Ninei, skill-ul de instructor de yoga  :like:.
Am si eu o prietena f buna care face scoala de instructori de mai bine de 1 an. Am tot zis ca ma duc cu ea la o ora de yoga si n-am apucat. 
Un plan bun azi, e mai bun decat unul perfect maine.

Re: Tehnici de meditatie
« Reply #47 on: July 01, 2017, 07:26:56 AM »
https://aura.app.link/freJS8CUpE

O aplicatie care are cica AI si ce e deosebit la ea e ca abordeaza tehnici de meditatie transcedentala. Tipul asta de meditatie in general costa mult ca sa primesti "initierea" si care eu am inteles ca nu e nimic altceva decat o mantra personalizata ce trebuie sa o tot repeti in gand. In aplicatia asta poti sa testezi moca sa vezi cum e si daca te coafeaza apoi  sa iti faci abonament.

Daca va instalati de pe linkul pus de mine si faceti prima mediatie care e moca primesc o luna extra in caz ca imi fac abonament :) Si ma tenteaza sincer, dar am si la Headspace. E insa alta mancare de peste Headspace, foarte fain dar alt tip de meditatie. Ma ajuta oricum si la Headspace faptul ca am dat bani...ma motiveaza sa ma tin cat de cat de treaba 😁