*

veruskin

  • 2698
Mezeluri Montignac
« on: June 21, 2009, 16:00:49 PM »
Pipet de Curcan (inspirata de pe un blog)

- Jumatate de piept de curcan
- Mirodenii ( eu am folosit doar ce avem prin casa: sare piper, aglio & peperoncino, oregano, busuioc, cimbru si foi de dafin)
- un pahar de vin alb sec
- cativa catei de ustoroi tocati cu cutitul
- apa

Se pune apa la fiert si intre timp tavalim carnea prin mirodenii.
Cand fierba apa punem si piptul la fiert impreuna cu usturoiul si il lasam sa fiarba cam jumatate de ora.
Dupa accea il scoatem si il punem la scurs si la racit.

Dupa ce s-a racit il taiati feliute.

Pofta Buna!

imi pare rau ca nu am putut sa pun si foto :(

*

veruskin

  • 2698
Mezeluri Montignac
« Reply #1 on: June 24, 2009, 14:40:23 PM »
Si Foto:


« Last Edit: June 24, 2009, 21:34:27 PM by scorpirescu »