*

claudinne

  • *
  • 3197
  • Reality it's on its way
    • Top Tour
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #15 on: January 09, 2011, 18:27:21 PM »
 :pofticios: :pofticios: ce apetisanti sunt micii
Intelligence is relative

*

doctoreasa

Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #16 on: January 09, 2011, 18:43:10 PM »
Gustosi si pufosi!
 :okey:

*

kalua

  • *
  • 22763
    • Soapte culinare
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #17 on: January 09, 2011, 19:16:45 PM »
 :pofticios: :papa: M-ai bagat in boale, doftorescu!

da' servetelu' tot pe dreapta il porti, nu te lasi... :hihi:

*

doctoreasa

Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #18 on: January 09, 2011, 19:20:41 PM »
 :hahaha:
Mde, batranetilii...da' n-am avut cutit, domle!
Cand nu iegzista cutit, tot pre stanga e musai sa-l pun?

*

kalua

  • *
  • 22763
    • Soapte culinare
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #19 on: January 09, 2011, 19:29:07 PM »
Cum sa nu pui cutit, dom'le? :shock:
Atunci lasa si furculita, pui scobitori si chiar ca ai originalul! :D

*

doctoreasa

Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #20 on: January 09, 2011, 19:33:45 PM »
 :hahaha:
Nah, mancaram ca la botu' calului! :lol: Cipcirica - cipciroi, nu ne vazu nimeni.
Da' sa stii, cu scobitori i-as fi mancat :okey:, da-mi fuse lene sa le mai caut.
In plus, aveam salata aia care nu mergea alergata cu scobitoarea-n farfurie, era efortul prea mare.

*

kalua

  • *
  • 22763
    • Soapte culinare
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #21 on: January 09, 2011, 20:04:45 PM »
Iaca la salata nu m-am mai gandit. :doh: Si eu pun intotdeauna scobitori cand fac mici, ori mancam mici pe de-adevaratelea, ori ce naiba? :lol:
Radem noi, radem, scobitoare, furculita, servetel, dar mie chiar ca mi-ai facut o pofta terbila de-asa ceva! :pofticios:

*

kalua

  • *
  • 22763
    • Soapte culinare
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #22 on: January 10, 2011, 00:05:28 AM »
Piept de gasca cu varza rosie calita

*

doctoreasa

Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #23 on: January 10, 2011, 11:00:32 AM »
 :aplauze:
O repet: tre' sa incerc si eu o varza rosie calita. E cruda si calita, sau murata si calita? Si e vreo diferenta la gust fata de cea alba calita?
Cum o faci?
 :mersi:

*

Conchita

  • 8029
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #24 on: January 10, 2011, 20:50:33 PM »
La asta m-a dus si pe mine gandul: cum o fi varza rosie calita? Arata bine, cred ca trebuie sa incerc si eu o varza rosie calita.
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

*

kalua

  • *
  • 22763
    • Soapte culinare
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #25 on: January 10, 2011, 20:54:22 PM »
E cruda si calita. Mie mi se pare ca-i mai altfel decat cea alba. Eu fac de 3 feluri: calita pe romaneste, calita pe nemteste si calita à la kalua (care, fie vorba intre noi, mi se pare cea mai buna, pun si frisca lichida in ea :yum: :hihi: ) Despre care sa-ti povestesc, doftorici? :D

*

Conchita

  • 8029
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #26 on: January 10, 2011, 21:14:52 PM »
Despre toate.  :nehotarat:  :pup:
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

*

doctoreasa

Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #27 on: January 10, 2011, 21:18:12 PM »
Hai, mai! :lol:
Aia care-ti place tie in primul rand, a la kalua. ;)
Datile viitoare le-om "dezvolta" si pe celelalte doua.
 :pup:

*

kalua

  • *
  • 22763
    • Soapte culinare
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #28 on: January 10, 2011, 21:25:16 PM »
Calesc niste ceapa in putin ulei (sau, mai bine, daca am in casa untura de gasca), adaug varza taiata, frunze de dafin, sare, piper, enibahar (sau ce-mi cade prin mana). Dupa vreo 10 minute adaug niste (nu mult) vin, apoi, tot putin cate putin, frisca lichida. Gata-i. :D O fac cu capacul aproape pus :lol: pe oala (adica las un slitz sa iasa foarte putin abur) si n-o las nu stiu cat pe aragaz, sa mai am totusi pe ce musca. Cateodata mai pun si cubulete de mar in ea.

*

doctoreasa

Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #29 on: January 10, 2011, 21:34:16 PM »
 :indragostit:
Mmm!
Da' stii ca se nimereste la fix?
N-am untura de gasca, dar am de rata de la Craciun, de cand am topit grasimea de la copanelele de rata preparate cu pere si scortisoara  :cheer:.
Chiar ma gandeam cum s-o valorific.
Am mai ochit o reteta de varza alba in noul numar din Maxi Cuisine, preparata tot cu grasime de rata (choucroute gratinee).
Ce fel de vin pui la varza rosie, alb sau rosu?
Sarut-mana pentru reteta!
O voi incerca cu prima ocazie (adica cand gasesc o varza rosie).
 :flori: