*

doctoreasa

Re: Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #1485 on: October 14, 2012, 11:29:04 AM »
 :pofticios:
De-o gramada de vreme ma cacai sa fac Ali Nazik!
Nu e grasa mancarea asta?
...Merge cu vin rosu? :D :hihi:

*

kalua

  • *
  • 22763
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #1486 on: October 14, 2012, 19:39:46 PM »
 :doh: :panic: Asa ce m-as baga si-n vinetele astea cu carne, si-n peste, nici nu va inchipuiti! :pofticios: :aplauze:
Doftorici, la Ali Nazic eu as bea un vin alb. :nustiu: Sau, si mai bine, un rosť.

Salata Waldorf


"Steak" (adica felie de muschiulet) de porc la cuptor. Cu strat de ceapa si sunca. Mancare la minut (adica dureaza mult, dar treaba de facut e max. 10 minute, daca bucatareasa-i inceata :hihi: )

*

doctoreasa

Re: Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #1487 on: October 14, 2012, 19:50:04 PM »
Mmm, ce bine arata steak-u' calare pe varza! :pofticios:
Eu am cumparat dis de dimineata 2 muschiuleti mignon - o splendoare, in ideea de a-i pregati la cuptor pentru pranz. Numa' ca am iesit sa ne promenam si ne-am intors acasa de abia pe la 1600, asa ca unul l-am "stricat" in snitele pufoase.
Weekend-ul urmator ma mobilizez pentru fripturica.
Poze n-am fiindca s-a ras tot in 2 timpi si 3 miscari.

*

Hil

  • 8270
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #1488 on: October 14, 2012, 21:24:12 PM »
:yum: Kalua

Doc "salata" de vinete nu e cu ulei ci cu iaurt ori smantana. Combinatia este extrem de buna, dar mie-mi place in ziua in care se face. Oricum ar fi sosul trebuie consumat neaparat cald.
« Last Edit: October 14, 2012, 21:29:28 PM by Hil »

*

kalua

  • *
  • 22763
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #1489 on: October 14, 2012, 23:31:20 PM »
Partea a doua de muschiulet :hihi: , lasata la bucata, impanata bine cu usturoi (dupa cum se bine vede :hihi: ). Cu pachetele de fasole verde in sunca usor afumata

*

Conchita

  • 8029
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #1490 on: October 15, 2012, 00:47:55 AM »
 :panic:  :panic:  :pofticios:
Asta-i tot ce pot sa zic.
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

*

doctoreasa

Re: Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #1491 on: October 15, 2012, 21:22:47 PM »
 :panic:
Si eu in spatele Conchitei  :hihi:.
Tare bine arata muschiuletul!
Noi in seara asta (painea e pentru ne-montignaci):


*

kalua

  • *
  • 22763
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #1492 on: October 15, 2012, 22:39:18 PM »
 :pofticios: :panic:

Eu am facut pe indiana azi, ceva nou, makhani gobi (conopida cu sos de-al lor), dar n-a fost nici pe departe asa bun cum ma gandeam eu ca trebuie sa fie. Ca la un restaurant indian mediocru :( Si-a mai fost si spre dezamagirea lui Mr.k, care era ferm convins ca e si piept de pui in mancarea asta (l-am trimis azi sa cumpere asa ceva, dar e inca nepreparat in frigider :hihi: ) si tot zicea "hai ca l-ai ascuns sub conopida", "fii atenta, acusi apare" si dupa aceea s-a plans ca el a promis si pisicii ca primeste in seara asta piept de pui si acum ce credibilitate mai are el in fata ei? Ha? :tafnos:
 :doh: O mancat el pana la urma, sub protest, si mi-a atras atentia ca-i dau numai garnituri! :doh: :hohot:




Cu raita cu castraveti

*

Conchita

  • 8029
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #1493 on: October 15, 2012, 23:23:02 PM »
 :hahaha: ce dezamagire trebuie sa fi fost pe capul lui mr. Ka.
De aratat arata bine "garnitura" dar daca zici ca gustul nu e ceva iesit din comun, nu mai sunt asa curioasa.  :hihi: Am incercat si eu o data conopida dupa o reteta arabeasca si nu am fost impresionata, probabil conopida are ceva al ei, care nu merge facut oricum.  :nustiu:
Doc  :pofticios: mi-ai facut pofta, ia sa ma duc sa cumpar niste ardei si sa fac si eu. Cei pe care i-a luat mr. din piata samabata, i-am copt ieri.  :yum:
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

*

Jonsy

  • 124
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #1494 on: October 16, 2012, 11:55:16 AM »
Fetelor mi-e cam pofta de paste si as vrea sa le fac eu pe modelul taiteilor de casa.
Oare se leaga faina de naut cu ou si un pic de ulei de masline? A incercat cineva pana acum?


Nothing tastes as good as skiny feels!

*

kalua

  • *
  • 22763
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #1495 on: October 16, 2012, 22:36:44 PM »
Eu n-am incercat. Dar poti manca paste din comert, taiteii chiar combina cu grasimi.

Piept de pui cu duo de conopida



*

Kary

  • *
  • 4358
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #1496 on: October 16, 2012, 22:45:29 PM »
Tot o tii in conopida  :hihi: Arata delicios, cred ca maine fac si eu conopida  :think: Tu ai fiert'o intai sau doar ai saltat'o in tigaie?  :nustiu:
Statistics are like bikinis. What they reveal is suggestive, but what they conceal is vital

*

kalua

  • *
  • 22763
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #1497 on: October 16, 2012, 22:50:25 PM »
Aia de dedesubt e cruda si aia pe deasupra la cuptor.