*

veruskin

  • 2698
Ce am bucatarit azi - Montignac
« on: January 06, 2011, 15:40:19 PM »
Eu am gatit aseara asta:


Ciocanele de pui invelite in bacon cu legume (rosii, fasole verde pastai, ardei capia, ceapa, usturoi si gutuie) cu ciuperci pleurotus trase la tigaie
« Last Edit: January 06, 2011, 20:33:05 PM by angeldust »

*

Conchita

  • 8029
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #1 on: January 07, 2011, 17:01:57 PM »
Veru, din ce se distinge, arata bine.
Pun si eu mai tarziu poza la ce am gatit aseara: ginger chicken saute.  :zapacit: A iesit  :yum:.
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

*

doctoreasa

Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #2 on: January 07, 2011, 18:16:58 PM »
Hop si eu si sa fie intr-un ceas bun deschiderea topicului, adica sa slabim atat cat ne-am propus, cu succes, sanatate maxima, buna dispozitie si forme sexoase!
 :okey:
Veru, cu parere de rau, nu disting absolut nimic din pozele tale, dar te cred pe cuvant.
 :hihi: Cred ca m-am obisnuit prea tare cu pozele mele full screen.
Azi am gatit:
pangasius pane (in pane am pus faina de naut, ou, sare, piper, patrunjel proaspat tocat, usturoi) cu lamaie si piure de broccoli



salata din icre de crap



painici din naut cu seminte de in



un cappuccino cu frisca batuta in draci  :lol: (pana s-a intarit cat de cat, mde, e cu 15% grasime) si scortisoara de Ceylon, c-asa a spus angelita sa bem cappuccino, fara mustrari si cu o tona de scortisoara  :pup:. M-am executat.
...restul de frisca am introdus-o la congelator, pana nu-si revine dupa cafteala  :lol:


« Last Edit: January 07, 2011, 18:19:33 PM by doctoreasa »

*

Conchita

  • 8029
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #3 on: January 08, 2011, 02:55:39 AM »
Doctore, ce pofta mi-ai facut de peste pane  :pofticios:. Iar painicile alea arata absolut delicios.  :pofticios: Am si neu crackers de naut, dar au iesit cam subtiri de data asta, si sunt mai uscati. Buni si-asa.  :hihi: De cafea nu mai zic, ca ma baga in fibrilatii cand o vad asa aspectuoasa.  :teese:
Ce pui in piureul de broccoli?  Numai unt?

L.E. I-am aratat painicile de naut la mr. C si cica "arata mai bina ca oribiloseniile tale".  :nervos:  :hahaha: Las' ca mai vede el mancare facuta de mine.  :hihi: El n u suporta nautul sub nici o forma (macar stiu ca-mi raman mie crackers-ii cand fac, altfel, abia daca as apuca sa-i gust  ranjet).
« Last Edit: January 08, 2011, 02:58:48 AM by Conchita »
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

*

doctoreasa

Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #4 on: January 08, 2011, 09:30:36 AM »
 :lol:
Al meu, cand vede painicile din naut intreaba "cu ce sunt fursecurile?"  :hahaha:.
Eu fac un aluat de clatite mai grosut, cat sa-l torn cu lingura in tava, din faina de naut, sare, ulei masline, lapte/ iaurt/frisca lichida (ce am in frigider, nu exista o regula), 1-2 oua si bicarbonat de sodiu ca sa creasca putin.
In piureul de broccoli am pus broccoli fiert 10 min, sare, putin unt si putina frisca lichida cu 15% continut de grasimi.
A iesit delicios!
Azi am cerere de mititei de casa, dar cred ca voi prepara tot peste.
Mi-a placut foarte mult.

*

Conchita

  • 8029
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #5 on: January 09, 2011, 01:20:42 AM »
Mersi Doc.  :kiss:
Sa pun si eu ce am gatit joi, ginger chicken saute, pe pat de quinoa:

Forget love... I'd rather fall in chocolate.

*

doctoreasa

Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #6 on: January 09, 2011, 10:17:32 AM »
Mmm, suna bine ginger chicken-ul asta!
Cum il prepari?
Am cautat si eu quinoa la Auchan...pas de quinoa  :(.
Voiam sa fac un pilaf sarbesc.

*

Nimphe

  • *
  • 11856
  • http://surasul-demetrei.blogspot.de/
    • Daily Pleasures
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #7 on: January 09, 2011, 11:41:22 AM »
Ioi, Doc, nu ma pot opri din  :pofticios: la crackersi si la icre :pofticios: Pfui, ce buna trebuie sa fie combinatia. Mi-aduc aminte cat de mult mi-au placut crackersiii, ca-i mancam si goi :rusinos:
Insa cum de-i faci asa de aspectuosi, ca ai mei aratau chinuiti si uraaaaati :rusinos:

Conchi, n-am mancat niciodata quinoa, dar as incerca :think:
If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.
http://kusse-und-liebe.blogspot.de/

*

doctoreasa

Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #8 on: January 09, 2011, 12:03:17 PM »
 :hihi:
Pun dragoste in ei cand ii coc  ;)...ca-s pentru mine  :hihi:.

*

Nimphe

  • *
  • 11856
  • http://surasul-demetrei.blogspot.de/
    • Daily Pleasures
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #9 on: January 09, 2011, 12:13:51 PM »
Neah, nu e asta. Ca si eu tot cu dragoste pt mine ii faceam :lol:
If we all threw our problems in a pile and saw everyone else's, we'd grab ours back.
http://kusse-und-liebe.blogspot.de/

*

angeldust

  • 15430
    • Testaholic
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #10 on: January 09, 2011, 15:00:29 PM »
Mmmm ce mi se lasa pe peste cu broccoli, chit ca asta am mancat si ieri da e f bun  :pofticios:

Doctorescule, ma bucur ca ti-am reinviat pasiunea pentru scortisoara  :lol: Chit ca in teoriile de le-am citit eu zicea de cafea si cappuccino fara whipped cream, doar cu scorti, dar nah, treaca de la noi ca si mie tot cu frisca imi place (dar din aia sintetica hahaha) :hihi:

*

kalua

  • *
  • 22763
    • Soapte culinare
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #11 on: January 09, 2011, 15:26:48 PM »
Conchi, ne pui reteta? :pray:

Mie nu-mi place deloc scortisoara la cafea sau in dulciuri :(( , ce ma fac? :confused:

*

Conchita

  • 8029
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #12 on: January 09, 2011, 15:29:23 PM »
O pun un pic mai tarziu.  :pup:
Forget love... I'd rather fall in chocolate.

*

albinuza

  • *
  • 2764
Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #13 on: January 09, 2011, 15:35:01 PM »
Vreau si io sa stiu cum se fac painicile de naut :D
"Cand ai incetat sa mai fii copil, ai murit de mult."
                                        Constantin Brancusi.

*

doctoreasa

Ce am bucatarit azi - Montignac
« Reply #14 on: January 09, 2011, 18:23:27 PM »
Pai am scris, bre, ingredientele folosite un pic mai sus, cand i-am raspuns lui Conchita.
Angelita, eu zic ca-i mult mai aromat ness-ul cu putina frisca batuta din smantana lichida cu continut mic de grasimi si scortisoara. E aproape un cappuccino veritabil, home made.
Azi am preparat mititei aproape dupa reteta de la Caru cu Bere postata de Kalua  :mersi:.
Ne-am rupt burtile!
Au mers de minune cu mustar de Dijon, salata si-un pahar de Côtes du Rhône  :indragostit: :indragostit: :indragostit:.
Fusei in dubiu, pe care poza s-o postez?
P-aia facuta la lumina naturala, sau aia clara, dar facuta cu blitz?





Va uitati si voi la care va place  :hihi:.