Author Topic: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2  (Read 31359 times)

Leea

  • nazdravan
  • Posts: 989
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #240 on: August 17, 2014, 22:44:35 PM »
 :pup: Kalua!
Cele la cuptor la faci tot in ulei? Eu caut o metoda de a nu le mai praji in grasime.

kalua

  • Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
  • Posts: 22866
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #241 on: August 17, 2014, 23:46:16 PM »
Alea in cuptor fara ulei, fara nimic. :D

kalua

  • Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
  • Posts: 22866
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #242 on: August 19, 2014, 22:44:29 PM »
Obatzda (crema de camembert bavareza)


Dovlecel umplut cu tzatziki


Supa de dovlecei cu praf de curry

Leea

  • nazdravan
  • Posts: 989
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #243 on: August 21, 2014, 10:18:23 AM »
 :pofticios: Supa aia imi face cu ochiul grozav. Si mie nu-mi plac supele de nicio culoare  :hihi:

daria

  • Core Team
  • fabulous
  • *
  • Posts: 5265
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #244 on: August 21, 2014, 10:18:44 AM »
Dap, supa e  :pofticios: :pofticios: :pofticios: :pofticios:

Leea

  • nazdravan
  • Posts: 989
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #245 on: August 26, 2014, 10:43:52 AM »
Dosa (besan puda)


Si cu niste parmezan intre:


Boondi simple (minunate au fost si goale, cu putina sare, garam masala si boia iute)


Si boondi raita:


De saptamana trecuta: Pseudo diplomat cu cacao

kalua

  • Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
  • Posts: 22866
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #246 on: August 26, 2014, 10:47:17 AM »
Nu vad pozele tale de la serviciu :(( Tre' sa astept pana deseara :panic:

Leea

  • nazdravan
  • Posts: 989
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #247 on: August 26, 2014, 10:49:40 AM »
Nici eu nu le vad. Am facut ceva aiurea? :nustiu:

Apar numai cu click dreapta pe patratel si Open image in new tab.
« Last Edit: August 26, 2014, 10:54:59 AM by Leea »

kalua

  • Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
  • Posts: 22866
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #248 on: August 26, 2014, 11:52:37 AM »
Eu nu vad nici asa. Le-ai pus cu ? Ai copiat linkul corect in photobucket? :think:

Leea

  • nazdravan
  • Posts: 989
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #249 on: August 26, 2014, 12:19:30 PM »
Mai incerc o data:

Dosa (besan puda)


Si cu niste parmezan intre:


Boondi simple (minunate au fost si goale, cu putina sare, garam masala si boia iute)


Si boondi raita:


De saptamana trecuta: Pseudo diplomat cu cacao


kalua

  • Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
  • Posts: 22866
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #250 on: August 26, 2014, 12:55:32 PM »
jawohl! :aplauze:
 :panic: La naiba, cine m-a pus sa ma uit? Imi curg balele valuri, valurele si cine stie cand am timp sa mananc azi.
 :pofticios: :pofticios: :cald:
Trebuie neaparat sa fac si eu indianismele tale! :top:

Testaholic

  • Administrator
  • fabulous
  • Posts: 4788
    • Testaholic - Beauty & Fashion Test Lab
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #251 on: August 26, 2014, 13:23:12 PM »
Nu era linkul corect din Photobucket la pozele anterioare.

De ce m-ati facut sa intru aici sa ma apuce poftele, de ce???

Leea

  • nazdravan
  • Posts: 989
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #252 on: August 26, 2014, 15:19:30 PM »
Sigur ca nu era corect linkul  :rusinos: De cand n-am mai folosit eu photobucketul s-a mai schimbat cate ceva cred   :mhm:

Ka  :hi: neaparat sa le incerci.
Mie mi-au mai ramas niste boondi pe post de croncanele pentru seara, presarate cu sare, garam masala si boia  :yum:. Voiam sa vad cum se comporta daca le las de pe-o zi pe alta, daca nu se inmoaie pe vremea asta umeda, etc. De unde! Sunt la fel de crocante si de gustoase ca ieri. Si deloc uleioase.

Daca tot am invatat, data urmatoare am sa incerc dosa simple (doar besan si apa) pe post de clatite si-am sa le umplu cu magiun. Ulei nu necesita decat 3-4 picaturi, desi in poze par unse. Nu sunt.

kalua

  • Fabulous Fashion Guru
  • fabulous
  • *
  • Posts: 22866
    • Soapte culinare
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #253 on: August 26, 2014, 17:00:49 PM »
Auzi, stii cum e cel mai bine cu picatura de ulei? Poate faci deja asa, dar eu tot spun :hihi: : vreo 2 - 3 picaturi de ulei in tigaie, apoi iei o bucata de hartie de bucatarie si le intinzi cu ea in toata tigaia. Binenteles ca hartia mai suge si din picaturile alea :hihi: , deci ramane si mai putin, dar e intins frumos peste tot, dintr-o picatura faci o pelicula in toata tigaia :cheer:

Fac si eu, cum sa nu, numai sa vedem cand am timp de bucatarit ce vreau eu. Sau ce ma lasa gradina alor mei sa fac :lol:

Leea

  • nazdravan
  • Posts: 989
Re: Ce am bucatarit azi - Montignac - 2
« Reply #254 on: August 26, 2014, 18:00:08 PM »
Foarte buna si metoda cu hartia  :mersi:
Eu am pus compozitia de dosa in tigaia neunsa, am intins-o frumos cu dosul lingurii si am picurat doar pe deasupra nu mai mult de 3-4 picaturi pe fiecare dosa (si uleiul asta l-am intins cu dosul lingurii). Cand am intors lipiuta, s-a uns putintel si tigaia de la ea. Asa m-a invatat Manjula   :hihi: Am mai vazut figura asta si la o tanti mai in varsta pe care am cunoscut-o; facea asa si la clatite, si la placintele crete  ;)
Mai am o metoda, pe care o aplic la clatite, si ar merge si aici: aproximez cat ulei ar trebui in total si il amestec de la inceput in maglavais. Scap de uns tigaia la fiecare clatita  ranjet